Een half jaar verder na de waarheid over de ouderverstoting

6 januari 2014 was de dag dat ik het eerste bericht van mijn vader kreeg,
De dag dat ook mijn moeder jarig was..
Me vader gaf toen aan, moet je niet op haar verjaardag zijn..
Ik zeg nee, want de familie die accepteert mij niet, en komen ook op mijn verjaardag niet, dus waarom moet ik wel komen op haar verjaardag waar de familie bij is, die mij liever niet ziet.
ik gaf aan dat ik een andere dag ga,wanneer de familie er niet bij is..
Mijn vader reageerde op een youtube filmpje die ik had geupload van 1 van de katten, zodoende dat ik dus contact weer met hem kreeg.
We hebben toen wat gepraat door de telefoon over hoe mijn contact was met mijn moeder en de rest van de familie en mijn zus en broertje..
Mijn vader schrok wel over wat ik toen vertelde, dat ik de zwarte bok in de familie ben.
16 januari was dat ik smiddags naar mijn moeder ging en kocht nog een leuk plantje.
Ze wist wel dat ik contact met mijn vader had, want mijn vader probeert ook contact’te zoeken met mijn zus en broertje.. Helaas wouden hun geen contact, hun geloven de verhalen van moeder.
De blik van mijn moeder gaf toen wel boekdelen, toen ze tegen mij zei dat ik weer contact met mij vader had, die blik die vergeet ik echt niet meer..
Helaas wist ik toen nog niet de waarheid van vroeger.
Sinds 6 januari belde mijn vader en zijn vriendin mij echt dagelijks en had het daar toen erg moeilijk mee en heb toen een mail gestuurd en gaf daarin aan dat ik het toch moeilijk vond om contact te hebben vanwege vroeger.. paar dagen bleef het toen stil en 22 januari einde van de middag kwam er een mailtje terug van mijn vader, en daarin gaf hij aan dat mijn moeder ons jarenlang gehersenspoeld heeft met leugens over hem, mijn vader gaf ook aan dat hij veel bewijs in huis had waarin staat dat hij een goeie vader is en nog meer informatie wat voor mij wel belangrijk is en waarin zo duidelijk te lezen is,
dat mijn moeder alles gelogen heeft..
De volgende dag besloot ik meteen naar Den Haag te gaan, waar mijn vader woont .
Daar kreeg ik veel bewijs te zien en veel te lezen,brieven van kinderbescherming en brieven die mijn oom heeft geschreven dat hun ook vaak brieven en kaarten stuurde met flinke geldbedragen en vele cadeautjes, alles werd door mijn moeder retour gestuurd aan cadeautjes  en alleen het geld werd uit de kaart of brief gehaald..
De verhalen van mijn vader dat hij altijd vast zat en agressief zou zijn, is totaal gelogen door mijn moeder…
Waarom heeft ze ons bang moeten maken voor onze eigen vader?
Dat we ons verstopte als hij voor de deur stond, of als we hem op straat tegen kwamen, dat we snel weg rende voor hem, dat zijn de dingen die nog goed in mijn geheugen staan..
Ik zie me nog verstoppen achter de bank zodat hij me niet ziet..
Niet wetende dat hij gewoon een bezoekregeling had
Waarom doet ze dit haar kinderen aan?
Denkt ze hiermee haar kinderen te beschermen?
De vader van de kinderen treiteren zodat hij zijn kinderen niet meer te zien krijg?
Met opgroeien van een kind heeft een kind beide ouders nodig en dat heb ik in al die jaren heel erg gemist.
Nu heb ik een half jaar contact met mijn vader en ben blij dat ik tenminste nu een ouder heb die wel om mij
Alleen de knoop omdraaien is nog niet helemaal gelukt, dat zal ook nog wel even duren..
want als je jarenlang bent voorgelogen over je vader hoe die zou zijn, en dat niet zo blijkt te zijn dan is dat niet zo gemakkelijk om dat even om te draaien..
Dat heeft tijd nodig..
Ben ondertussen al een aantal keer in Den Haag geweest en andersom is mijn vader hier ook op bezoek geweest.. en hebben het veel over vroeger hoe het was en wat er allemaal is gebeurd.
ik heb vele brieven gelezen die hij heeft geschreven naar de kinderbescherming en ook familieleden zoals zijn broer heb ik gelezen..
Ik snap niet waarom mijn moeder onze leven zo heeft verpest om dit te doen..
En ook erg triest dat ze nu we volwassen zijn, ook nog steeds blijft ontkennen over vroeger bij mijn zus en broertje.. want als ze een normaal persoon zou zijn dan had ze ons gewoon de waarheid kunnen vertellen over vroeger en dat we dan zelf een beslissing kunnen nemen om contact te zoeken met onze vader..
Mijn vader wil ook heel graag contact met zijn andere kinderen, dus mam deze tekst is voor jou, ik hoop dat je mijn zus en broertje de waarheid gaat vertellen, nu onze vader er nog is, want straks is het te laat..
en deze tekst is voor mijn zus en broertje.. Ik hoop dat jullie snel de waarheid krijgen te horen dat de waarheid heel anders is dat jullie al die jaren hebben gehoord van onze leugenaar onze moeder, want als ze de waarheid niet verteld aan jullie dan is het echt een laffaard.. jullie zijn nu ook volwassen, en jullie mogen je eigen keuze maken of jullie contact met je vader wilt hebben, maar hij wil graag heel graag ook contact met zijn andere kinderen.. het is ook jullie biologische vader.
Ik weet dat jullie mijn blog lezen, vandaar dat ik dit er nu inzet…
Vroeger nam onze zus ons stiekem mee naar onze vader, waar hij werkte en nam hij ons mee naar de kermis..helaas kan ik dit niet meer herinneren, me vader gaf dit aan en er zijn vele foto’s van..
mijn zus ontkent het allemaal, tjaa net als in de papieren van de raad van kinderbescherming staat dat mijn zus aangeeft dat ze dit bepaalde dingen moest zeggen van mijn moeder… (dit moet ik toch zeggen mama?)
Hoe bedoel je gehersenspoeld..
Gelukkig ben ik blij dat ik de leugens door heb van haar..
Mijn leven is zo geen pretje geweest zie hier mijn ouders zaten in vechtscheiding
en hier over de dag dat mijn moeder mij niet meer wilde 23 januari 2014 – 12 jaar geleden was de dag dat..
En mijn blog van 2 februari 2014 gaat er ook over
Ook dat mijn moeder mij niet meer wou en mij naar mijn vader stuurde toen ik 16 was dan denk je toch ook al van als hij echt zo slecht zou zijn, dan breng je je dochter daar toch niet..
Jammer dat ik toen nog niet wist wat ik nu weet.
Dan was mijn leven nu echt wel anders geweest…
We zijn een half jaar verder nu met dat ik nu de waarheid weet..
en opzich doet het wel goed dat ik dit nu weet, want nu heb ik ook door dat hoe mijn leven is geweest, dat mijn moeder mij niet zag als dochter ook echt klopt, want hoe ze over mijn vader praatte tegen haar kinderen, deed ze over mij ook tegen de familie van haar..
De hele familie en de vrienden van mijn moeder keken mij altijd al raar aan, en mijn gevoel klopte dus..
Ik vraag me wel af wat voor leugens mijn moeder over mij heeft verteld, zit er ook sterk aan te denken om gewoon bij ze langs te gaan en dan eens de verhalen te horen wat ze over mij heeft verteld..
Mijn moeder hoeft ook nooit aan te komen met het spijt me, want ik vergeef het haar niet…

Ouderverstoting brengt veel schade aan een kind, dat heeft mijn moeder dus gedaan..
Met leugens over onze vader
Waar is het goed voor?
Een kind zijn/haar leven verpesten en die van de vader die zijn kinderen niet meer te zien krijgt..

Ook al ga je scheiden, denk aan je kinderen die beide ouders nodig hebben

Ik ga nu verder met mijn leven..

sitestat

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.