Inzage raad van kinderbescherming 26 augustus 2014

 

Gistermiddag was het weer zover om inzage te krijgen bij de raad van kinderbescherming..
Samen met mijn vader ben ik heen gegaan..
Dit keer kreeg ik de stukken te lezen die vorige keer weg waren geplakt door de leugenachtige raad van kinderbescherming..

Ja want aan waarheidsbevindingen doen ze niet..
Ze werken met leugens, daar zijn ze zo goed in!!

Ook gaven ze aan dat ik eigenlijk helemaal geen inzage mocht hebben omdat het al 10 jaar geleden vernietigd moest worden, natuurlijk hebben ze dat niet gedaan zodat als ik kinderen zou hebben ze uit huis zouden worden geplaatst, want volgens mijn moeder die mij ook naar jeugdzorg nog op latere leeftijd heeft gestuurd toen ik een jaar of 12 was, dus zou ik een probleem kind zijn en dus ook als ik moeder zal worden zal mijn kind ook weg worden gehaald, want dit gebeurd in deze tijd… kinderen worden met leugens weggehaald… ¬†waarheidsbevindingen daar doen ze niet aan.
zo hoor je verhalen dat een moeder die vroeger ots had vanwege haar ouders en die zelf kinderen krijgt meteen uit huis worden geplaatst.. zo krijgt ze geen eens een kans om te laten zien dat zij een hele andere moeder is dan haar eigen moeder/vader..


En dossiers vernietigen ze niet, ook al zeggen ze dat, dat moet via de rechter vernietigd worden…
ook al zijn dit allemaal leugens wat erin staan, ze gebruiken het weer tegen mij als ik zelf kinderen zal krijgen.. Mijn moeder gaf al aan als ik kinderen zou krijgen dat ze al uit huis worden geplaatst..
tjaa vanwege haar ja, met al haar leugens!!

En bij de raad van kinderbescherming en jeugdzorg draait het allemaal om geld.
geld, geld en nog eens geld…
Kinderen maakt ze niet uit dat die vernielt worden en uiteindelijk van het pad af raken..

Hieronder gedeelte van gesprek bij de raad van kinderbescherming!!
Teksten van leugens werden weggeplakt.
ook kwam ik in de inzage veel tegen over mij zelf wat gewoon weg geplakt was
Waarom? ik vraag dus niet voor niets inzage..
Het ergste is dat mijn vader een flinke schade vergoeding heeft gehad, vanwege de vele fouten die zijn gemaakt… alleen zijn kinderen had hij daarbij niet terug..


Ook loop ik nog steeds met een achternaam rond die niet bij mij hoort, en dat dit is gelukt snap ik gewoon echt niet.
Mijn vader gaf geen toestemming..
In de papieren staat dat de raad van kinderbescherming zelfs toestemming geeft voor de achternaamswijziging!! de hele inzage zijn leugens en dat de raad nog zelfs toestemming geeft voor een naamswijziging hoe bizar zeg…
ook staat er in dat mijn moeder het niet eerlijk vindt dat mijn vader er achter is gekomen dat mijn moeder stiekem onze achternaam wou wijzigen en dat de raad dit nog even bevestigd dat dit goed zal zijn een andere naamswijziging…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.