Zaterdag 9 mei 2015

mijn vader aan het schilderen

Afgelopen vrijdag ontving ik een mail van mijn vader, waarin te lezen was dat de artsen geen goed nieuws voor hem hadden.
Mijn vader wilde ook mij wat persoonlijks vertellen, dus ben ik zaterdag naar hem toegegaan.
Zijn vrouw gaat nooit mee met hem naar het ziekenhuis, en ook gesprekken met de artsen doet hij alleen..
Ik had hem al aangegeven dat ik afgelopen 2 dagen dat hij uitslagen kreeg gaf ik al aan dat ik er bij wilde zijn, maar dat hoefde niet, gaf hij aan.
Hij wilt echt alles alleen doen..
Nu blijkt dat hij niet alles meer heeft onthouden van het gesprek met de artsen en gaf hij ook aan dat hij het allemaal niet meer weet, wat er nou allemaal gaande is..
Ik vertelde hem nu ook volgende keer ga ik gewoon mee, 2 horen meer als 1.
En nu gaf hij eindelijk aan dat dat goed was, maar ik kan me er boos over maken dat zijn vrouw niet eens mee gaat.
Ook als hij in het ziekenhuis ligt, komt ze niet op bezoek…
Ik ben helaas nog niet gemachtigd om informatie te krijgen, dat moet eerst op papier staan..
Ik weet ook niet hoe ik dat allemaal moet regelen daarvoor..
Het gaat niet goed in iedergeval, want hoe hij dingen vertelde dat klinkt dat het allemaal al is uitgezaaid..
De artsen gaven ook aan dat het er allemaal niet goed uitziet..
Ik hoop ook snel een arts te kunnen spreken, zodat ik het zelf ook allemaal hoor..
Mijn gevoel zegt al heel lang dat het einde nadert, maar mijn vader verteld me wel afentoe dat hij nog van alles wilt gaan doen..
De heen reis naar mijn vader, had ik al een vreemd voor gevoel en ook de terug reis ook..
Het gevoel dat het einde er echt aan komt..

Er zal een zware tijd aankomen, en ik heb wel een plan, maar weet niet hoe mijn vader daar over denkt, maar ik zal dat wel snel moeten gaan regelen want straks kan hij zelf niks meer en dan weet ik niet of ik er goed aan doe, om hem dan in mijn huis zijn laatste tijd te kunnen doorbrengen.

Ik weet dat dat ook voor mij  zwaar zal zijn, maar dat is dan het laatste wat ik voor hem kan doen..

Ik zie zoveel verdriet bij hem, zo zielig..
Mijn vader kijkt dan de foto´s op mijn zus haar facebook die ze openbaar heeft staan van zijn kleinkinderen..

Mijn vader kijkt bijna iedere dag op de facebook van mijn zus naar zijn klein kinderen.. hoe pijnlijk is het dat hij ze nooit kan vasthouden

— Didi de Vries (@diedelicious) 10 mei 2015

Het doet me zoveel,  zelf zie ik de kinderen van mijn zus ook niet..
Heb haar dochtertje misschien 5 keer gezien en haar zoontje nog nooit..
Het is echt naar dat mijn zus en broertje niks met onze vader te maken willen hebben, ook al heb ik alle papieren in huis, waarin te zien is duidelijk dat mijn moeder gelogen heeft en dat de instanties mijn moeder haar leugens geloofde..

Ik had graag gehoopt dat hij ooit mijn kinderen te zien zal krijgen, maar dat zal helaas te laat zijn, want zelf heb ik nog niet de energie genoeg om voor kinderen te zorgen, en over 2 jaar misschien wel, maar dan zal mijn vader er niet meer zijn…
Want ik heb wel een kinderwens, maar nu gaat dat helaas nog niet..

Verder zijn we zaterdag allebei gaan schilderen..
Mijn vader schildert zijn verdriet weg, vandaar dat hij daar heel veel mee bezig is en hij mag ook posities doen met zijn schilderijen die hij maakt, zo was hij een aantal maanden terug met zijn schilderijen te zien in het citadel in Heemskerk, waar je zijn schilderijen kon kijken..

Mijn vader wil graag dat ik ook ga schilderen..
Ik ben altijd onzeker over mijn werk als ik iets maak..

Mijn begin kunstwerkje..

Ik ben ook nooit echt tevreden over het eindresultaat van mijn werk helaas..

mijn vader die zijn verdriet in schilderen verbergt

We hebben echt een paar uur samen zitten schilderen…. gewoon nergens aan denken en lekker bezig zijn…

Uiteindelijk is dit tot nu toe het eindresultaat van mijn schilderij en volgende keer moet ik hem af gaan maken.. 
tjaa weet niet wat ik hiervan moet vinden,
maar misschien als hij af is dat het er beter uit ziet

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.