Mijn moeder was al voordat wij werden geboren uit op wraak..
 
Waarom ga je trouwen als je al zo slecht over de man denkt..
Wat bezielt je dan?
Ik denk dat mijn moeder kinderen wou, maar geen man erbij wilde hebben met de opvoeding van de kinderen, in ieder geval wilde ze de vader van de kinderen juist veel pijn veroorzaken..

Mijn moeder geeft aan dat mijn vader ons heeft laten zitten en dat hij ons in de steek heeft gelaten..

Mijn vader is jarenlang bezig geweest om zijn kinderen te kunnen zien… 
Mijn moeder deed er alles aan om het contact met vader te verpesten..
Mijn moeder vertelde zoveel nare verhalen over hem dat we hem niet meer wilde zien..
 
Ook stuurde mijn vader altijd cadeautjes als we jarig waren en vele kaarten en brieven..
Mijn moeder stuurde die altijd retour en geld werd eruit gehaald
Ook met feestdagen, zo weet ik nog dat mijn oom en tante verkleed waren als sinterklaas en zwarte piet en stonden toen aan de deur met een zak cadeaus, en dat kon mijn moeder niet weigeren.. want wij hadden ze ook gezien, we wisten niet dat het toen onze oom en tante waren..
Mijn moeder deed het pijn dat de familieleden niks lieten horen..
De familie zocht zeker wel contact..
Mijn moeder hielt alles tegen..
 
Ze waren wel in de kinderen geïnteresseerd, en hebben ons jarenlang ook erg gemist..
Nu ik ook met hun contact heb, zie ik ook bij hun dat het veel pijn heeft gedaan dat ze ons niet meer zagen opgroeien.
 
 
Mijn vader vertelde tegen mij dat toen we nog klein waren dat we vaak bij zijn moeder op bezoek kwamen met mijn vader en mijn moeder nooit mee ging..
Mijn vader vertelde ook dat hij ons ook overal mee naar toe nam…
Ik was toen toen 1/2 jaar oud en mijn broertje net geboren, dus helaas weten wij dat niet.
Mijn zus zou dat wel kunnen weten, maar is en blijft in haar onschuld zitten..
Ik weet diep in mijn hart, dat mijn zus echt wel wat meer weet over bepaalde dingen, maar omdat zij een moederskindje was dat ze haar moeder beschouwde als wat zij zegt waarheid is en gelooft niet in dat mijn moeder zou kunnen liegen.
 
 
 

Ik kan me hier zo nog steeds boos over maken, dat mijn moeder dit allemaal voor elkaar kan krijgen met haar leugens en dat de instanties hieraan mee werken en kinderen dus vernielen..

En dat ze dit al in gedachten had voordat wij werden geboren…
 
Mijn vader geeft ook aan in een brief naar de rechter dat wij vaak stiekem met hem afspraken en ook met familieleden en dat daar veel bewijs van is.. en staat in dat we worden opgestookt door onze moeder en dat we van hem houden en hij van ons en dat alles door mijn moeder word tegen gehouden.. ook staat er in dat hij elke keer cadeautjes opstuurt en hij alles telkens retour krijgt.. 
Helaas kan ik vele dingen niet meer herinneren zoals dat we met hem afspraken stiekem, alleen de nare dingen weet ik helaas nog..
Er staat ook iets over mijn stiefvader in, en dat kan ik helaas niet publiceren op mijn blog vanwege dat wel iets is te privé is.. als dat er niet stond, had ik deze brief wel willen plaatsen op mijn blog.
Ook is mijn vader tegen de naamswijziging, en zal er alles aandoen om dat tegen te gaan..
 
Hierin staat duidelijk dat ik niet gehandicapt ben, wat mijn moeder tegen familieleden vertelde jaren later nog.. en zelfs tegen mensen van de drumband waar ik zat..
Mijn moeder deed heel zielig over mij dat ik dus gehandicapt was en dat ik  autistisch zou zijn, wat dus niet was dus, alleen mijn moeder maakte hier dus gebruik van…
 
Hoe kan je je eigen kind zo zwart maken bij familie met ziektes die ik nog geen eens heb!!
 
Mijn moeder heeft mijn jeugd zo verpest.. 
Waarom?
Ik lijk op mijn vader dat zeker, maar dan nog ik ben je kind!!
 
Het is heel duidelijk voor mij dat mijn moeder alle ellende wat ze heeft veroorzaakt om onze vader te ontvreemden van ons, toen we nog geen eens geboren waren..
 
Ook toen ik dus vorig jaar achter de waarheid kwam, kwam ik er achter dat mijn moeder mij op facebook had verwijderd, ze wist dat ze gelogen had, want als je gelijk zou hebben zou je mij niet verwijderen en zou je naar mij toe komen en laten zien dat mijn vader dan toch ongelijk zou hebben en dat zij ons wel de waarheid had verteld, dat heeft ze niet gedaan en ook op straat ziet ze mij niet meer als haar dochter, ik ben gewoon nu een vreemde voor haar..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.