We noemde onze vader altijd “stoute pappa”

 

In 1994 toen ik en mijn broertje 8 en 9  jaar oud waren gaf mijn moeder aan dat mijn vader dood was..
Die periode bleek ook dat er een verslag bij de raad van kinderbescherming was vanwege dat mijn moeder ook jarenlang bezig was om onze achternaam te wijzigen naar de achternaam van onze stiefvader.
Hierin zie je dat mijn zus dingen moest zeggen..
en in het andere blad geeft mijn moeder aan dat het de wens van de kinderen zijn…
We worden jarenlang gehersenspoeld door haar en we krijgen alleen maar nare verhalen te horen, over dat hij altijd voor diefstal vast zat, zo vertelde ze dat onze vader altijd dure apparatuur aan het stelen was en agressief zou zijn..

 

 

De gesprekken werden altijd gevoerd wanneer ook mijn stiefvader niet aanwezig was.. want die had dan waarschijnlijk wel dingen kunnen zeggen wat niet waar zou zijn.. want ze hebben nooit mijn stiefvader gezien bij gesprekken en ook hebben ze mij en mijn broertje nooit gesproken over onze vader, als ze dat wel hadden gedaan, dan hadden ze te horen gekregen wat voor verhalen wij te horen kregen van onze moeder en dat hij nou dood zou zijn, dus dan zouden ze er achter komen dat mijn moeder loog..

Dit noem ik een grote fout van raad van kinderbescherming want hun hadden ons ook moeten spreken, ook al waren we toen 8/9 jaar..

Het was goed geweest als raad van de kinderbescherming ook ons had gesproken, dan waren ze er snel achter gekomen dat wat mijn moeder allemaal verteld, niet waarheden waren..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.