Ik kreeg als kind te maken met ouderverstoting

Ik kreeg als kind te maken met ouderverstoting

 

Ik kreeg als kind te maken met ouderverstoting

Ouderverstoting brengt veel schade toe op kind.

Ik kreeg als kind te maken met ouderverstoting.. Dit filmpje heb ik opnieuw gemaakt vanwege het filmpje van vorig jaar de teksten heel erg snel voorbij gaan en nu kun je het rustig lezen..

Dit is hoe mijn verhaal is over ouderverstoting.. en op het eind zit nog het stukje bij van de radio van 8 maart 2015 van funx.nl

 

Wil graag mijn verhaal delen, zodat meer mensen bekendheid hierin krijgen.

Als kind zijnde krijg je vele psychische klachten als je te maken krijgt met 1 ouder die je moe missen in je jeugd.

 

Mijn moeder maakte mij bang voor mijn vader. Als klein kind geloof je de verhalen al snel van de ene ouder.

Waarom doet 1 ouder zo?

Je weet als ouder toch dat kinderen beide ouders nodig hebben met opgroeien.

Ook al ga je scheiden, denk aan je kinderen en niet aan jezelf. Kinderen willen een goeie jeugd zodat ze later een goeie baan zullen krijgen.

Ik was nog een klein meisje toen ik hiermee te maken kreeg.  Hierdoor mis ik de helft van mij zelf. Ik kreeg niet alles mee in het leven, wat je als kind van je ouders mee krijgt.

Hoop met mijn verhaal ouders wakker te maken en als ze in een vechtscheiding zitten, dat ze inzien waar ze mee bezig zijn. Kinderen zijn belangrijker dan je zelf..

Mijn moeder maakte mij zo bang voor mijn vader, dat als ik hem zag mezelf verstopte in huis, zodat hij mij niet meer kon zien als hij uit het raam keek. Op straat rende ik ook altijd weg van hem..

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.