De onbekende tante..

De onbekende tante

 

En dan wordt je neefje aankomende donderdag 1 jaar..
Een neefje wat ik nog niet in levende lijve heb mogen zien..
Sinds ik achter de waarheid ben gekomen, ben ik voor iedereen zowat heel slecht bij de kant van mijn moeder..
Zelfs mijn zus en broertje..
Die zien mij liever ook niet meer..
Ik wil ze zo graag de waarheid in willen laten zien, zodat hun ook een keuze kunnen maken zodat ze ook hun vader in hun armen kunnen sluiten als ze dat zouden willen..

Ik zou zo graag gewoon mijn zus haar kinderen willen zien en zien opgroeien..
Mijn zus zet wel af en toe foto’s op haar Facebook, maar ik heb haar jongste zoontje nog nooit gezien, haar dochtertje heb ik misschien 4 keer gezien of zo..
haar dochtertje zit al op de basisschool..

Donderdag word hij dus 1 en ik had een half jaar geleden een groen loopfietsje in mijn straat gevonden, en had op de groepen op Facebook uit de buurt wel een oproep gedaan van wie dit loopfietsje zou zijn, er werd niet op gereageerd van wie deze zou zijn..

Nu een half jaar later komt het fietsje wel te pas en dacht ik dat het wel een leuk cadeautje voor haar zoontje is.. misschien is het fietsje nog iets te groot, maar dat maakt niet uit..
uiteindelijk kan hij er wel wat mee, dus heb vanavond dat loop fietsje opgevrolijkt en bij mijn moeder voor de deur gezet..  met een briefje erbij dat het van mij af komt en dat het voor mijn zus haar zoontje is, zodat ik hem toch niet vergeet.. ook al heb ik hem nog nooit gezien..

 

Ik hoop dat haar zoontje er blij mee is en dat mijn zus wel aangeeft van wie deze afkomt..

Ik de onbekende tante, wil graag een bekende tante willen zijn van de kinderen van mijn zus..

Zou graag hun ook willen zien opgroeien..

kleine update: 1 maart 2016 : Er kon geen bedankje van af, en heb ook niks gehoord, of het loopfietsje wel bij mijn neefje terecht is gekomen…
Helemaal niks gehoord.. zo triest, er had wel een bedankje van af gemogen toch?

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.