Na vele jaren weer contact met zijn kinderen

Na vele jaren weer contact met zijn kinderen

Hoe ga je er mee om als ouder als je je kind niet ziet..
En dan na jaren de kans krijgt om 1 of meerdere van de kinderen weer te zien.
Vele zijn zo gehersenspoeld dat dat behoorlijk moeilijk is.
Zo lees je een bericht dat een vader zijn kinderen weer te zien kreeg. Nog kleine kinderen en die waren zo boos op hem.. Vreselijk om dat te lezen.
Deze kinderen zijn zo gehersenspoeld.
De verstoten ouders gaan zo kapot hieraan..
En de ouder die dit veroorzaakt die hebben niet door hoe ze de kinderen psychische zoveel schade aanbrengen.
Je eigen kinderen zo kunnen vernielen.
Denken ze nou echt niet eens na wat ze hun kinderen aandoen?
Dit is echt psychische mishandeling wat de ouder doet en dat vele jeugdinstanties hieraan mee werken is echt absurd..

Kinderen worden hierdoor juist vernield.

 

Verhalen van andere jongeren

Soms kom ik berichten tegen van kinderen die niks met de andere ouder te maken wilt hebben. Ik probeer ze duidelijk te maken dat ze waarschijnlijk te maken hebben met ouderverstoting. Je komt er niet doorheen bij ze. Hoop dat ze herkenning zien in mijn verhaal als ik ze dat vertel en laat lezen. Zodat ze gaan nadenken over hun eigen leventje. Helaas lukt het mij niet om ze in te laten zien dat het anders kan zijn met hun verhaal, waarom ze de andere ouder niet meer willen zien. Het is naar om te lezen dat ze niet in willen zien dat ze door de ouder gehersenspoeld worden.

Vele kinderen komen nooit achter de waarheid wat ze is overkomen. Ze zullen hun hele leven 1 ouder dus missen. Dus de helft van hun zelf niet kennen hierdoor.

Zelfs bewijs willen ze niet zien

Helaas zijn mijn zus en broertje ook zo. Die willen er niks van af weten..
Heb zelfs vele bewijs in huis liggen. Nog willen ze dat niet inzien..

Mijn zus heeft een aantal keren aangegeven om mij aan te klagen maar dat heeft ze nog nooit gedaan.
Ik gaf aan dat ze dat wel mocht doen, want dan komen ze juist achter de waarheid. Dat schrikt haar waarschijnlijk af.

Ze weet daar dan waarschijnlijk niet mee om te gaan en dan zal ze een keuze ook moeten maken. Bang haar moeder kwijt te raken.
Ik denk dat ze daarom de waarheid niet wilt inzien, net als mijn broertje helaas.

Campagne

Het zou mooi zijn als er een keer een campagne komt hierover. Dat ouders inzien wat ze hun kind aandoen en de verstoten ouder..

Krijg ook wel eens vragen van ouders die hun kind weer te zien krijgen, hoe ze dan zouden moeten reageren. Dat is best wel lastig want elk kind die dat heeft meegemaakt reageert ook weer anders dan een ander kind.

Het is dat ik op 16 jarige leeftijd (bijna 17) door mijn moeder ineens gedumpt werd bij mijn vader. Je uiteindelijk wel na gaat denken van als mijn vader echt zo slecht is, dan dump je je dochter niet..

Op de dag dat ik dus achter de waarheid kwam, was ik wel al overtuigd dat mijn vader de waarheid sprak.. Hierdoor ging ik wel op een rustige manier die kant op

Hoe ik ben

Ik denk als ik niet door mijn moeder gedumpt was vroeger, dat ik wel heel anders onderweg zou zijn geweest naar Den Haag.  Dan had ik zeker vele twijfels gehad en heel zenuwachtig zijn geweest om zijn huis binnen te gaan. Hoe zou ik dan hebben gereageerd? Zou dan wel iemand mee hebben genomen.

 

Ik ben van mijzelf al heel rustig, dus dat scheelt ook. toen ik voor de eerste keer op bezoek ging, en mijn vader zijn verhaal deed, reageerde ik ook gewoon heel rustig. Merkte meteen op dat mijn vader ook heel rustig zijn verhaal deed en merkte op dat ik veel op mijn vader lijk.

Vroeger had ik al wel door dat ik niet op mijn moeder,zus en broertje leek met vele dingen.
Nu had ik eindelijk mijn vader, waar ik mezelf in terug kon zien.
Ik denk dan ook dat daarom mijn moeder mij niet mocht als haar eigen dochter, omdat ik dus net als onze vader ben.. Daar kan ze dus niet mee overweg..

Een aantal ouders vragen mij tips, wat het beste te doen als ze hun kind weer te zien krijgen, en tjaa enige tip wat ik zou kunnen meegeven is blijf gewoon rustig en vertel alles op een rustige manier..
Als je ziet dat het teveel word voor het kind, het gesprek stoppen. en een volgende gesprek aangaan voor een volgende keer..
Je mag natuurlijk altijd mijn blogadres geven, zodat hij/zij het zelf kan lezen en misschien herkenning kan vinden..

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.