De oplichters van begeleid wonen projecten

De afgelopen 5 jaar deel 1

De oplichters van begeleid wonen projecten

Deze maand woon ik alweer 5 jaar in mijn eigen geboorteplaats Beverwijk..
Hiervoor woonde ik 2 jaar in Lelystad..
De tijd is snel gegaan. Zo weet ik nog goed dat ik naar Lelystad verhuisde en ik de volgende dag op onderzoek uit ging in Lelystad. Het eerste wat er gebeurde was dat er een vogel op mijn hoofd scheet.. Ze zeggen dat dat geluk zou brengen, maar dat was het niet. Ik bleek bij oplichters te wonen, die een begeleid wonen project waren begonnen..
Hier de link van omroep flevoland van 3 september 2013
Stichting OMEI te Lelystad moet sluiten
Ik kan er wel flink boos om worden. hoe kunnen mensen zo zijn? Waarom mensen nog meer in de ellende brengen..

De oplichters van begeleid wonen projecten
De oplichters van begeleid wonen projecten

Zorginstelling 2 Beverwijk

November 2011 verhuisde ik weer naar Beverwijk en kwam toen bij aquilae te Beverwijk terecht.
In Lelystad gaven ze aan dat ik nooit op mezelf zou kunnen wonen, dus ik zocht wat in Beverwijk..
Toen kwam ik dus bij aquilae uit in Beverwijk..
Het  drama met oplichters ging gewoon weer verder weer oplichters met pgb ..
Werd zelfs gedumpt in opslagpand van de instelling omdat ik ze al snel door had dat deze instelling weer niet deugde. Heb toen de media opgezoch en de andere clienten van de instelling werden allemaal tegen mij opgezet door de directrice. Ook het personeel van aquilae was echt afschuwelijk  tegen mij. Zo werd ik vaak in de kou gezet. Elke keer kwamen ze alleen even de kachel uitzetten was toen winter en lag op dat moment ook sneeuw buiten. Het was echt koud. Dat was het enige wat ze kwamen doen. Hulp kreeg ik niet.  Moest zelf overleven.. Ik mocht niks en zelfs mijn eigen was mocht ik niet doen.

Het was echt verschrikkelijk hoe je daar werd behandeld en toen moest ik op een dag ineens verhuizen van de directrice. Gesprekken kun je vinden op mijn youtube kanaal. Dan even scrollen naar filmpjes uit 2012, dan kun je ze gewoon vinden 🙂

Nam de gesprekken op

Ik had vele gesprekken opgenomen met de directrice en ook hoe ze andere cliënten behandelde nam ik op. Niet alles heb ik online gezet. De 4 gesprekken die online te vinden zijn, zijn al heftig genoeg…
Online kun je ook veel berichten lezen over de instelling, want het regio krantje nam mijn verhaal wel serieus en stond bijna iedere week toen wel in de krant.
Ook het NHD was er veel mee bezig omtrent aquilae, dus er was genoeg publicatie hierover.
Het was geen fijne tijd  soms had ik wel leuke acties die ik tegen ze uitvoerde..
Toen ze moesten sluiten had ik bij het winkeltje van hun op de Peperstraat verschillende teksten gezet zoals deze hieronder.  Vanwege de sluiting om er een beetje een de lol erin te zien.. Moest toch wat .. 🙂

 

De oplichters van begeleid wonen projecten

Ik mocht zelfs mijn verhaal erover vertellen op de radio, was ergens in 2013 bij radio Beverwijk

De oplichters van begeleid wonen projecten

 

 

De oplichters van begeleid wonen projecten
nhd.nl
Hier krantenartikel dat ik gedumpt was door de instelling

Sluiting instelling

In juni 2012 moest de instelling sluiten en dat werd nog geweigerd ook. Ze bleef gewoon doorgaan.. Die directrice is echt slecht..
Begon daarna weer een nieuwe instelling en ging nog 1,5 jaar door en ook gewoon door met fraude plegen van pgb van cliënten..
Ik snap zorgkantoor en het CIZ ook niet, die weten al een tijd dat ze frauderen deze instellingen en nog laten ze het gewoon toe..
Juli 2012 kreeg ik mijn eigen woning, waar ik nu nog steeds woon..
Dit was deel 1 van de afgelopen 5 jaar..
Binnenkort deel 2 te lezen…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.