Een gemiste kans

Een gemiste kans..

Een gemiste kans

Een gemiste kans: Had graag mijn verhaal willen doen over de impact van een vechtscheiding op kinderen..

Ik hoop ooit op tv mijn verhaal alsnog te kunnen delen, zodat mensen inzien wat de impact ervan  is op kinderen en hoe het leven erna is.  Hoe dat kan verlopen..
Depressies die je kunt oplopen en PTSS kan ontwikkelen, vanwege de dingen die je ziet, wat je ouders doen..
Zelf moeilijk relatie aan kunnen gaan, omdat je gewoon weg geen voorbeeld heb kunnen zien..
1 ouder je leven moeten missen, dus de helft van je eigen ook niet kent..

Een gespleten loyaliteit.

De psychische mishandeling als kind zijnde. Passyndroom waar ik graag wat meer over zou willen vertellen zodat mensen inzien wat het doet.

Met opgroeien heb je beide ouders nodig, elke ouder leert je weer andere dingen in het leven wat je in de toekomst weer nodig hebt, en de ene ouder kan dus niet alles overnemen..

Ik hoop een keer daarom mijn verhaal te mogen delen op tv, zodat ouders eens gaan nadenken waar ze mee bezig zijn, als ze gaan scheiden en in een vechtscheiding terecht komen en uiteindelijk ook te maken krijgen met ouderverstoting..

Ouderverstoting is helaas niet veel bekend in Nederland.

Vandaar dat ik mijn verhaal wil doen, zodat er meer bekendheid in komt.

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.