Een narcist zal nooit toegeven.

Een narcist zal nooit toegeven

 

Hoe kan ik een narcist vergeven?
Mijn vader wil dat ik mijn moeder vergeef wat ze mij en hem heeft aangedaan. Het blijft mijn moeder geeft hij aan. Helaas blijft mijn vader volhouden dat ik contact moet zoeken met mijn zus en broertje. Heb jarenlang mijn best gedaan. Was altijd diegene die op bezoek kwam en andersom kwamen ze nooit bij mij.

Ja 1 keer wel 5 minuten en hielden hun jas gewoon aan. Dronken hun thee op en weg waren ze. Dat moment was heel naar ik zie het nog zo voor me. Ik vroeg of ze wat drinken wilde en keken ze eerst elkaar aan van wat moeten we doen. Ze kwamen toen mijn huisje in Heemskerk kijken die ik toen net had. Het was mijn eerste woning in 2007

Leugenaar

Helaas kreeg mijn moeder echt alles voor elkaar, met haar leugens.
Jeugdinstanties werkten gewoon mee met mijn moeder, waardoor mijn leven vernield is.
Ook mijn zus en broertje zijn door haar vernield, alleen hun zien dat niet in.  Hun leven had ook veel beter gekund.
Zo heeft mijn broertje te maken gehad met criminaliteit in zijn jeugd, moest hij vaak voor bureau halt werken.
Kinderen die vernield worden door een ouder of door jeugdzorg krijgen vaker te maken met criminaliteit en drugs.

 

Mijn zus heeft ook psychische hulp gehad, alleen dat mocht ik niet toen vertellen aan mijn moeder, die mocht dat niet weten, waarom? geen idee..
Mijn zus is altijd moederskindje geweest, maar durft niet te vertellen dat ze psychische hulp heeft gevraagd.. en mijn broertje is ook kleine periode depressief geweest gaf mijn moeder toen aan, dat hij zelf eruit is gekomen. Is het bij hem bevestigd? De opmerking van mijn moeder, dat ik hem maar als voorbeeld moest zien, omdat hij er zelf uit gekomen is.

 

Nooit toegeven

 

Mijn moeder zal nooit aangeven dat ze jarenlang ons gehersenspoeld heeft..
Ze zal niemand, zelfs haar eigen familie, zussen en broers vertellen dat ze gelogen heeft.
Een narcist zal nooit veranderen. Denkt dat ze niks verkeerds heeft gedaan, daarom is mijn moeder ook nooit onderzocht. Mijn vader gaf dat aan in de periode van de vechtscheiding, dat ze onderzocht zou moeten worden.

Dat is nooit gebeurd.

 

Toen ik 5 jaar geleden in de regionale krant stond, stond er een klein stukje over de thuissituatie van vroeger. Mijn zus wilde dat dat werd veranderd, want volgens haar en mijn moeder zou dat niet waar zijn.  Wat er stond was juist. Mijn moeder wil natuurlijk niet zo gezien worden, hoe ze daadwerkelijk is. De waarheid is hard.
Artikel kun je hier lezen: beverwijker 15 maart 2012 bladzijde 2

 

Leven op zijn kop

De mail die ik ontving van mijn vader, waarop mijn leven op mijn kop stond. Mijn vader gaf aan dat mijn hij had gehoopt dat onze moeder de waarheid na vele jaren zou gaan vertellen

Narcisten doen dat dus niet..

Had gehoopt dat ze eens na zou denken met wat ze heeft aangericht.
Onze vader van ons afgenomen?
Dat moet je toch in kunnen zien, na vele jaren dat dit vele ellende heeft meegebracht.

Mijn zus, ik ben niet boos op haar. Ik had gehoopt dat ze eens wakker geschud werd. Ik zie haar al jaren niet meer. De kinderen van mijn zus ook niet en dat is pijnlijk. Ben wel teleurgesteld in mijn zus dat ze laat merken dat ik letterlijk niet meer voor hun besta

Ik heb sinds juli/augustus 2014 ook de inzage van raad van de kinderbescherming gehad. In de papieren is duidelijk te lezen dat er veel gelogen is door onze moeder. Mijn zus en broertje weigeren om het in te lezen. Waarom willen ze het niet lezen? Bang voor de waarheid? Kunnen ze de waarheid niet aan? Zullen ze bang zijn dat ze hun moeder kwijt raken en dat ze hun keuze moeten maken.. Een keuze die ze niet willen maken.

 

Aanklagen

 

Mijn zus heeft een paar keer aangegeven dat ze mij wil aanklagen, maar telkens doet ze dat dus niet.
Wat als ze de waarheid ingaat zien?dat kan ze niet aan, daarom klaagt ze mij niet aan.

Ik gaf haar aan, van hoe zal het voor je zijn, als je mij dan aangeklaagd hebt. Je komt erachter dat je moeder een narcist is die je jarenlang heeft gehersenspoeld.
Kan je daarmee omgaan?

Nu kan je nog contact opzoeken met je biologische vader, maar het zal niet lang meer duren, want hij gaat nu echt hard achteruit.

Vorige week was ik jarig en hij zag er heel slecht uit. Hij was langer onderweg, dan dat hij op visite was.

De hoop

 

Ik hoop dat mijn vader echt nog zijn andere biologische kinderen kan zien en ook zijn kleinkinderen.

Hoe komt mijn zus uit haar gehersenspoelde wereld?

Een narcist zal nooit veranderen en de waarheid gaan vertellen, want ze gunt ons niet onze vader. Ze gunt onze vader al helemaal niet zijn biologische kinderen…

Waarom is mijn moeder nooit onderzocht?
Dit had zoveel gescheeld, als ze onderzocht werd..
Mijn moeder ziet niet de fout bij haar zelf, en dat het altijd aan de ander ligt, maar niet bij haar zelf..

Het ergste is nog dat ik een jaar of 3 was en achterop de fiets bij haar zat. Mijn voet tussen de spaken zat, en ze gewoon door trapte.  Je merkt toch dat er iets tussen zit, dan trap je niet door.  Hele voet lag open, en bloede als een rund, en mijn hele voetje moest in verband..
Dit was gewoon kindermishandeling. Als er iets tussen je wiel zit, dan ga je niet door trappen..
Ze deed het erom!!!!

Mijn moeder is gewoon een zieke narcist!!

 Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Eén gedachte over & ldquo; Een narcist zal nooit toegeven. & rdquo;

 1. Hallo,

  Ik blijf liever even anoniem! Alles wat ik lees herken ik. Echt alles! Ik weet niet hoe ik alles van mijn leven zou kunnen samen vatten. Ik zou namelijk een heel boek kunnen schrijven. Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat ik zo erg ben beschadigd, dat ik niet normaal meer kan functioneer. Ik heb zoveel vragen gehad! Ik wist nooit echt wat er loos met me was etc etc. Nu ik weet hoe het zit, word ik helemaal gek. Ik heb met jeugdzorg te maken gehad en met internaten. Ik dacht toen ik niks meer met haar te maken wilde hebben, nu ben ik van der af. Ze bleef me stalken bellen en ik was alles voor haar en ze heeft ook letterlijk de mensen weten te overtuigen ziek mens.

  Ik heb hel meegemaakt en maak het nog steeds mee. Ze heeft twee relaties weten kapot te maken en alles van me ontnomen me vader, familie, alles!!!!!! Ik haat haar en erken haar niet als me moeder en wil afstand doen van moeder. Dus dat zij wettelijk niet word gezien als me moeder. Vergeven heeft geen zin! Heb 10000000 x gedaan tot ik erachter kwam hoe het zit en zat! Wow ik ben meer dan boos! ……..

  Ik wil met lotgenoten in contact komen, omdat zij mij en ik hen zal begrijpen als geen ander!

  Bedankt voor dit forum!

  Dragi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.