2 weken geleden..

2 weken geleden

Twee weken geleden nam ik een vreemd besluit..

Vanwege dat ik mijn zus, en haar kinderen zag lopen, nam ik uit het niets een besluit om langs mijn moeder te gaan. In de straat van mijn moeder zag ik haar namelijk lopen met de kinderen.
We reden vanuit de dekamarkt terug naar huis,en reden door haar straat richting mijn huis.
Op dat moment zagen we mijn zus. Ik wilde toen al uit stappen, ook zag ik mijn moeder er na. Mijn ex reed door, en uitstappen was niet toen mogelijk. Ik wilde even flink tekeer gaan.
Later op de avond ben ik alsnog die kant op gegaan..

Spijt

Hoe ik mij er nu onder voel, is dat ik mij, er zelfs stukken onaangenamer door ben gaan voelen.

2 weken geleden

Heb echt veel spijt van deze actie. Wilde de kans nemen, hoopte dat mijn zus om zou slaan,en een ander inzicht zou krijgen.  Helaas.

Kreeg gewoon de kans niet om verhaal te halen bij mijn moeder..

Het was duidelijk dat mijn moeder in liet zien, dat het allemaal aan mij lag..
Ze wilde het er gewoon niet over hebben..

Ik besloot het ook in 1 keer, omdat ik ze toevallig zag.

Als ik me er beter had voorbereid, dan had ik het op een andere manier aangepakt.

Het ging best vaag die avond.

Kinderen

Het enige positieve ervan was, dat ik de kinderen van mijn zus heb gezien. De kinderen lieten duidelijk zien, dat ze het leuk vonden dat ik er was.  Kinderen voelen echt wel aan wanneer het bij iemand goed voelt, of niet..
Heb ook aantal jaren gewerkt ook met kinderen op een basisschool. Kan echt wel met kinderen omgaan.  Zelfs vreemde kinderen op straat, beginnen uit het niets tegen mij te praten.Afgelopen zaterdagmiddag, kwam ik ineens mijn moeder tegen…
Ik verwachtte mijn moeder niet tegen te komen, en toen besloot ze meteen haar verhaal te doen.

Mediation

Ik had vorige week een bericht van iemand gehad via facebook.  Keek toen op de website ervan, en las dat er werd aangeboden kosteloze mediation bij scheiding, familieconflict of relatieproblemen.  Dacht meteen dit is de kans, om contact met mijn moeder te veranderen.  zodat we om de tafel gaan, en dat ze dus de waarheid zou gaan vertellen.
Hoopte dat mijn zus en broertje de waarheid kregen te horen.

Vorige week zondag had ik mij aangemeld. De volgende ochtend werd ik al gebeld, dus dat was wel snel, en heb mijn verhaal gedaan. Ze gaven aan ook mijn moeder dus te bellen. Ik gaf al aan dat ze niet mee zou werken, maar dat ik het toch hoop dat ze deze kans zou aanpakken. Dat deed ze niet.

Einde van de middag werd ik ook weer terug gebeld ,en werd mij verteld dat mijn moeder niet zou meewerken hieraan.

Mijn moeder ging flink tekeer tegen mij, toen ik haar onverwachts tegen kwam. Het ging over de mediation, en omdat het op tv zou komen. Mijn moeder ziet dat niet zitten, omdat mensen dan zien, hoe ze daadwerkelijk is.  Het gaat erom dat uiteindelijk de waarheid er dus komt, en dat mijn zus en broertje ook de waarheid zullen horen.

Onverwachts tegen komen

 

Ze vertelde ook dat ze al gezien word als “takkewijf” Dit zijn haar eigen woorden, ik heb haar nooit zo genoemd, en dat ze in de buurt al zo word gezien.

Daar geloof ik niet veel van.
Heb nergens haar naam op mijn blog staan, en alsof iedereen in de buurt weet, wie mijn moeder is.

Ik werd vanaf kleins af aan gezien door mensen dat ik van alles zou mankeren, en wat niet zo is.

Dat maakt haar niet uit.

Het gaat erom hoe mijn moeder gezien wil worden, en dat is dus niet zo, hoe mijn moeder daadwerkelijk is

Helaas was ik totaal niet voorbereid, toen ik mijn moeder, dus onverwachts tegen kwam, en dat ze tegen mij tekeer ging, wat ik zou zeggen..
Had graag de waarheid in haar gezicht willen zeggen, want dat wil ik graag doen…

Hopelijk de volgende keer, als ik haar weer ergens tegen het lijf loop, dat het mij wel lukt, want ik denk daar vaak aan, wat ik zou zeggen, maar zo onverwachts lukt dat dus helaas nog niet!!

 

ouderverstoting bekender maken

Mijn blog gaat over ouderverstoting, en dat is de reden, dat ik mijn verhaal deel. Vele kinderen komen in een vechtscheiding van hun ouders terecht. Er vaak een ouder is, die de andere ouder zwart maakt bij kinderen, en instanties. De instanties niet aan waarheidsbevindingen doen en de kinderen hierdoor de helft van hun zelf ook zullen missen met opgroeien.

Kinderen hebben beide ouders nodig om op te groeien, en dat is heel belangrijk.

 

Geen hoop meer

Weet nu ook dat de hoop weg is, dat mijn vader ooit zijn andere kinderen zal zien. Ook zijn kleinkinderen zal hij nooit zien.

Als mijn vader heel oud zou worden rond de 80, dan had ik nog wel de hoop, dat hij ooit zijn andere kinderen zou zien. Dat zal niet gebeuren.

Ik heb ook de hoop opgegeven dat er geen contact meer zal komen met mijn moeder, broertje en zus.

 

Het zou wel fijn zijn als ik een woning zou krijgen in een andere omgeving. Hier in Beverwijk is mijn jeugd ook geweest. Ik ben hier in deze plaats geboren, en mijn moeder woont een paar straten verderop, dus die kan je dus tege komen, en die kom ik liever niet tegen.

 

Vreemde voor eigen moeder

De afgelopen jaren sinds ik contact heb met mijn vader, was ik een vreemde voor mijn moeder. Zelfs op straat liep ze me toen gewoon voorbij.  Nadat ik dus langs ben geweest, liet ze weten wat ze vindt.  Mijn zus was er namelijk niet bij, anders gaf mijn moeder dat niet aan.

Toen ik 2 weken geleden weg ging bij haar, omhelsde ze me en hield ze me stevig vast. Ze deed alsof ze me gemist had, maar het leek echt meer op een narcistische handeling van haar.

Dat weet ik wel zeker, dat dat het was..

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Eén gedachte over & ldquo; 2 weken geleden.. & rdquo;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.