De verstoten ouder vs de narcistische ouder.

 

De verstoten ouder vs de narcistische ouder.De afgelopen jaren heb ik vele ouders ontmoet die verstoten zijn door hun kinderen.  Ik zie bij vele ouders die verstoten zijn dat ze allemaal een heel rustige karakter hebben en totaal geen kwaad in de zin hebben. Een goeie ouder dus, die helaas te maken hebben met een narcistische ex echtgenoot.

Mijn moeder is de arrogant in het verhaal van de vechtscheiding van mijn ouders. Gunt mijn vader na de scheiding de kinderen niet meer. Zorgt er voor dat mijn vader totaal geen kans meer maakte en verzon vele leugens en de hele buurt geloofde haar.

De hele buurt zag mijn vader als de slechte vader van ons.  Niet inzagen dat onze vader ons alleen maar wilde zien. De dag dat mijn vader over het hek sprong en mijn moeder bont en blauw sloeg is haar eigen schuld. Dat heeft ze zelf veroorzaakt door onze vader zijn kinderen niet meer te laten zien..

Mijn vader heeft vanuit zichzelf een heel rustige karakter, maar doordat mijn vader ons niet meer te zien kreeg, daar word je wel boos en verdrietig van dat je uiteindelijk dingen gaat doen die niet goed zijn..

Ouders gaan kapot van verdriet als ze hun kinderen niet meer te zien krijgen,

Door de actie van mijn vader dat mijn moeder bont en blauw werd geslagen had mijn moeder de buurt met zich mee. Ze werd hierdoor gezien als slachtoffer.

Mijn moeder zette een handtekeningen actie op touw in de buurt en mijn vader kreeg hierdoor een stadsverbod opgelegd..

Hele buurt kreeg ze mee met haar verhalen. De hele omgeving zag mijn vader als de boe man. Vraag me wel af of er ook mensen uit de buurt inzagen dat de verhalen niet klopte van mijn moeder.

De narcistische ouder

Mijn moeder is een pathologische leugenaar die de hele buurt met zich mee kreeg.  Zelfs naar haar eigen kinderen loog ze waardoor wij geen recht hebben op eigen bestaan. Mijn zus en broertje waren dan voor haar de perfecte kinderen. Hun hadden geluk daarmee dat ze door haar goed behandeld werden. Hierdoor zien hun niet in wat ze daadwerkelijk heeft misdaan en onze vader heeft ontnomen van ons. Ik werd helaas gezien als de zwarte bok in het gezin samen met mijn vader. Doordat ik slecht ben behandeld door haar zie ik in wat voor mijn moeder daadwerkelijk is.

De verzinsels van haar met ziektes de ik zou hebben. Altijd was ik de schuldige in huis. Ook al was mijn broertje de schuldige ik kreeg de schuld dat ik het was.. Ik werd amper gezien door mijn moeder. als ik al wat vertelde dat ze me aankeek dat ik niet spoorde.

Toen ik mijn eigen huisje had kwam ze nooit eens langs. 1 keer samen met mijn zus toen ik er net woonde verder nooit. Mijn zus en broertje zijn ook nooit langs geweest. Ook al vraag ik of ze ook eens op visite wilde komen. Ik kwam altijd wel bij hun langs, maar andersom kunnen ze dat niet..

In de auto

Ook een aantal jaar geleden naar een verjaardag van 1 van de kinderen van mijn zus. De oudste van haar werd toen 2 jaar oud. We moesten eerst mijn broertje ophalen vanwege hij zijn taakstraf aan het uitvoeren was. Mijn moeder gaf al aan dat ik achterin moest zitten vanwege mijn broertje lange benen heeft.. Onzin dan kun je ook achterin zitten dat maakt helemaal niks uit. Onderweg zaten de ramen dicht en rookten ze zonder een raampje open te zetten in de auto.. Het is maar een half uurtje rijden naar Amsterdam en dan moet er gerookt worden. Toen mijn moeder haar peuk opstak keek ze in haar spiegeltje mij aan met een blik dat ik er letterlijk niet voor haar zat.

Ik rook niet en je zag aan haar dat ze het er echt om deed om wat uit te lokken. Ze hadden allebei echt schijt dat ik er zat.

Ik hield me rustig want ik heb geen zin in narigheid..  Ook op de terugweg naar huis rookte ze allebei weer met de ramen dicht..  Ze hadden ook kunnen vragen vind je het goed dat we een peuk opsteken..  Dat was al te moeilijk voor ze maar allebei deden ze net alsof ik niet in de auto aanwezig was..

Deze ritten waren voor mij heel pijnlijk.. Waarom word ik zo behandeld door hun.. Wat heb ik ze misdaan?

Ik was toen nog niet achter de waarheid van de scheiding van mijn ouders..

Mijn moeder heeft mijn zus en broertje flink opgestookt tegen over mij.. Mijn zus en broertje hebben dat niet door dat ze meewerken aan haar vreugde.

Doordat hun moederskindje zijn en alles wat zij verteld als waarheid zien.. zullen ze nooit wakker worden dat ze ook slachtoffer zijn van onze moeder.

In de media

 

2 weken geleden was mijn verhaal te lezen op rtlnieuws.  Mijn zus zag dit als smaad en laster. Afgelopen dinsdag kwam de wijkagent hier op bezoek. Dit is geen smaad en laster want het is de waarheid en ik wilde mijn verhaal delen om andere kinderen misschien in te laten zien dat ze dit ook meemaken en ouders laten zien wat ze aanrichten.

Mijn zus is het meeste gehersenspoeld door onze moeder. Ze moest namelijk vaak dingen zeggen van onze moeder wat ze ook zagen bij de instanties staat in de papieren. Ze werd toen ook boos op mijn zus.. De zin van dat moest ik toch zeggen..

Zo zie je maar dat mijn zus het nu nog steeds voor onze moeder opneemt..  Dat zal nooit uit haar gaan helaas.

Mijn zus heeft al vaker aangegeven actie te voeren. Ik heb haar toen gezegd ga je gang! Hopend dat ze dan de waarheid zal zien.. Nu heeft ze actie geprobeerd en de politie doet er niks mee want het is geen smaad en laster.

Mijn moeder is ook erg gevoelig als er kritiek is op haar, daar kan ze niet tegen. In 2012 stond ik in de krant vanwege een zorginstelling die fraude pleegde met mijn pgb geld. Stond 1 zin in over mijn jeugd en dar gingen ze ook al flink mee tekeer dat ik dat moest gaan veranderen. Ik zeg de waarheid is hard dit klopt wat ik aan heb gegeven. Een week later had mijn zus in de krant laten zetten dat ze de beste moeder was.. Bah bah..

 

Narcisten zullen nooit toegeven dat ze verkeerd bezig zijn geweest. Zullen niet inzien wat ze de ander aandoen. Mijn moeder had vaak ook kritiek op andere mensen die niet goed waren. Ook al zijn dingen jaren geleden wat een bepaald persoon verkeerd heeft gedaan. De verhalen vertelde ze elke keer weer.. jaar na jaar.

Kijkend naar haar zelf dat doet ze niet.. Ze denkt dat ze het altijd beter weet. Nooit iets verkeerd doet!

 

Zelf nu ook verstoten.

De verstoten ouder vs de narcistische ouder.Mijn vader had geen enkele kans. Mensen die mijn vader kennen zien hem ook als een heel rustige man. Je ziet het verdriet in zijn ogen.. Dat hij nooit mijn zus en broertje zullen zien. Zijn eigen kinderen en ondertussen zijn kleinkinderen nooit kunnen zien. De kinderen van mijn zus kan je alleen zien online. Ze plaats foto’s namelijk openbaar.

 

Ik kan ze helaas niet meer zien, vanwege dat ik nu ook geblokkeerd ben door mijn zus. Ook kan ik het profiel van mijn moeder niet meer vinden, dus door haar ben ik nu ook geblokkeerd. Mijn broertje heeft mij al jaren geblokkeerd wat behoorlijk pijnlijk is. Vanwege ik ze niks misdaan heb.

Net als mijn vader ben ik ook echt heel rustig in mijn karakter. Doe ook niemand kwaad. Ben ik daarom voor mijn moeder niet goed genoeg geweest?

Dus voor mijn moeder was ik dus een zwak persoon dus kansloos in haar ogen net als mijn vader die ze bij ons heeft verstoten.

Hierdoor zie ik ook dat ouders die worden verstoten dat die personen vaak ook een rustig karakter hebben. Dus voor een narcist een goed slachtoffer is om de ouder te verstoten bij de kinderen.

Verdriet

Foto van paar dagen geleden.. Gisteravond had ik de wijkagent op huisbezoek. Mijn zus had mij aangegeven voor smaad en laster vanwege rtlnieuws artikel.. De waarheid wil ze niet inzien. Al het bewijs heb ik in huis..

Verdrietig om te weten dat het contact nooit meer goed zal komen.. Ik had zo graag gezien dat mijn zus en broertje ook contact met hun vader zouden krijgen. De politie gaf aan dat dit geen smaad en laster is vanwege ik geen namen gebruik! Ik heb gewoon een goed gesprek gehad met de wijkagent.

De wijkagent vroeg hoe het verder met mij ging en 1 vraag was of ik eenzaam was.. Dat was best heftig dat ik ja daarop moest antwoorden..

Ik doe me voor alsof het goed met mij gaat, maar heb vele momenten dat ik wel tranen laat vloeien.. van het verdriet en hoe mijn leven is geweest en hoe het nog zal gaan worden..

 

Een bericht gedeeld door Didi de Vries (@didisdiarynl) op

 

Het leven is behoorlijk hard. Elke dag vecht ik en er zijn dagen die zwaar zijn.. Heel zwaar. Huilbuien van alle ellende en vooral het missen van mijn zus en broertje. Wat nooit meer goed zal komen..

Een moeder die nooit in zal zien wat ze aangericht heeft.

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017 Didi de Vries
3 gedachte over “De verstoten ouder vs de narcistische ouder.”
  1. Klopt helemaal, ik heb hetzelfde meegemaakt. Eerst een narcistische moeder en daarna een nex. Vanaf hun 12e jaar zie ik mijn kids niet of nauwelijks meer.

  2. Je bent een heldin, dappere Didi en een vechter… voor jezelf en voor anderen; respect! Vertrouw op jezelf en niets toe aan de politie… die doen alsof ze willen helpen, maar voor je het weet staat er totaal onnodig toch ‘n GGZ-er op de stoep. Weet dat deze Papa je door en door steunt; je bent ‘n goede! Groet, Erik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.