Breng ze weer samen

 

Breng ze weer samen

Breng ze weer samen. Nederland in de ban van 3fm Serious Request. Een week lang word er geld ingezameld voor een goed doel van serious request.  Elk jaar word er een goed doel door hun georganiseerd via het rode kruis.

Dit jaar gaat het erom dat ze ouders weer bij kinderen terug te krijgen die te maken hebben gehad met geweld en elkaar kwijt zijn geraakt.

Dit doel is in voor vele Nederlanders heftig om te zien dat die kinderen hun ouders zijn verloren en kwijt zijn geraakt. Hier in Nederland zijn ook vele ouders hun kinderen kwijt doordat ze in een vechtscheiding terecht zijn gekomen.De verzorgende ouder zorgt ervoor dat de verstoten ouder de kinderen niet meer ziet.

Deze ouders die hun kinderen niet meer zien missen ook heel erg hun kinderen. Ze  willen hun eigen kinderen ook weer terug in hun armen te sluiten. Vaak zijn deze kinderen ook vaak van de radar af voor de verstoten ouder en weten ze niet waar ze wonen.

Pijnlijke tv momenten wat je ziet als je een kind ziet met alleen een foto van 1 van de ouders. Ik snap dat in oorlogsgebieden ook ouders hun kinderen kwijt zijn, maar in Nederland en vele andere landen gebeurd dit ook alleen dan door de jeugdinstanties en de verzorgende ouder die de andere ouder het kind niet gunt.

Hier hebben vaak ouders ook alleen een foto van hun kind en verder niks..

Jeugdinstanties die hier aan meewerken en aangeven dat de kinderen juist rust nodig hebben. Hierdoor krijgt de verzorgende ouder hun zin.

De ouder waar het kind niet bij woont, heeft ook recht op de kinderen. Wil ook voor de kinderen zorgen net als de andere ouder.

En dan heb je nog de jeugdzorg

Jeugdzorginstanties

Breng ze weer samen. Als je te maken krijgt met jeugdzorg dan gebeurd het helaas vaak dat kinderen onterecht uit huis worden gehaald. Ouders jarenlang moeten strijden om hun kinderen weer thuis te krijgen. De voogden die verzinnen allerlei leugens om je kind maar niet bij je te laten wonen. Jaar in  jaar uit blijven ouders vechten tegen de handel van jeugdzorg. Ook hier komt het vaak voor dat de ouders totaal niet weten waar de kinderen wonen. 1 keer in de 6 weken krijgen ze hun kind 1 uur onder begeleiding te zien.. Kinderen gaan her kapot aan en ouders net zo.

Hoelang moet dit zo nog doorgaan!

Help de Nederlandse kinderen om die ook weer bij hun ouders te laten wonen!!

Behoorlijk pijnlijk om te zien dat je nu beelden te zien krijgt over kinderen die in arme landen hun ouders missen, maar hier in Nederland zijn er ook vele ouders en kinderen die hun ouders missen..

Help ook hier in Nederland de kinderen zodat ze snel weer herenigd worden met hun ouders!

Lees hier mijn verhaal op  rtlnieuws

Of lees eens de verhalen op mijn eigen blog : moeder spant samen met jeugdinstanties

Blogberichten via Didi’s diary 

Ik doneer niet. Doneer liever aan de voedselbanken hier in Nederland vanwege dat er ook veel armoede in eigen land is..

Vele mensen in ons eigen land leven hier ook in armoede en vele zijn hun kinderen dus ook kwijt waarom doneren als het hier in Nederland ook zo nodig is!

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2017 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.