Krankzinnige Hugo met pleegzorg tot 21 jaar!

De minister van VWS Hugo de Jonge wil dat de leeftijd word aangepast naar 21 jaar. Heb u wel eens gezien als ouders een bezoekregeling hebben met hun kinderen 1 uurtje onder begeleiding om de 6 weken. Zie hoe kapot de kinderen zijn als ze heel lang hun ouders moeten missen en zo kort mogen zien.. Weet u hoeveel schade dat brengt op kinderen. Vele kinderen worden onterecht uit huis geplaatst door jeugdzorg instanties .

De voogden geven aan op papier dat het niet goed gaat met de ouder, de ouder moet cursussen volgen om dan hun kind terug te kunnen krijgen. Na de cursus komen ze met andere klachten dat de ouder niet goed is om kind terug te krijgen en uiteindelijk krijgen ouders geen gezag meer om hun eigen kinderen.

Jaren vechten ouders tegen jeugdzorg om hun kinderen weer thuis te kunnen krijgen.

Jeugdinstanties zijn er toch om kinderen te helpen? Niet om te vernielen!

Krankzinnige Hugo met pleegzorg tot 21 jaar!Alles wat de voogd noteert wat uiteindelijk naar de kinderrechter gaat word meteen geloofd.. Kinderrechters kijken niet na of het daadwerkelijk klopt wat er staat. Hierdoor krijgt jeugdzorg dus hun zin dat kind niet bij ouders kunnen wonen en dus weer flink veel geld in het laatje is gebracht. Elk uit huis geplaatst kind daar verdienen ze een hoop geld per jaar voor.. Is geld dan echt belangrijker dan een kind?

Weet u doordat kinderen onterecht uit huis worden gehaald, komen ze vaak op het verkeerde pad terecht, school word niet afgemaakt, gaan aan de drugs of worden depressief en plegen zelfmoord..

Breng kinderen terug naar biologische ouders

 

Kinderen die vaak gewoon bij hun ouders wonen hebben meer kans op slagen in het leven en uiteindelijk een goeie baan en zullen het veel beter krijgen dan kinderen die uit huis worden geplaatst met leugens.

Het kan zijn dat het tijdelijk beter voor een kind is om niet thuis te wonen, maar werk dan aan een terug keer naar huis.. Kinderen hebben echt beide biologische ouders nodig met opgroeien en niet pleegouders..

Als het kind 18 word zijn ze vaak niet meer welkom bij het pleeggezin vanwege dat er geen geld meer binnenkomt voor ze en zo zie je vaak dat pleegouders het alleen maar doen om het geld.

Er zullen ook kinderen zijn die terecht uit huis zijn gehaald, maar het merendeel hoort gewoon bij hun eigen ouders. Werk aan een terug keer naar ouders toe dan scheelt een hoop ellende in het leven van het kind na het 18de jaar. Zelfs als je volwassen bent nadat jeugdzorg je hebt vernield is je leven een hel.. Wil je dat alle kinderen vele ellende hun hele leven behouden? Nee toch? Je wilt toch dat kinderen een goeie toekomst lijden!

Stop met leugens jeugdinstanties en werk aan een terug keer naar ouders!

Lees ook even moeder spant samen met jeugdinstanties! je kunt het bericht ook zien als pleegzorg spant samen met jeugd instanties..

Kinderombudsman bewijst kinderhandel jeugdzorg

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.