De wraakzuchtige ouder

De wraakzuchtige ouderDe wraakzuchtige ouder. Woensdag 25 april is het weer de dag van bewustwording van ouderverstoting. Wereldwijd vragen we dan aandacht voor dit onderwerp om er meer bekendheid voor te krijgen. De schade op kinderen is namelijk levenslang en het word tijd dat vooral de ouder die dit veroorzaakt in gaat zien dat die verkeerd bezig is.

Je wilt toch het beste voor je kinderen?  Een goeie toekomst voor je kinderen en dat ze gelukkig worden en dat ze goed voor zichzelf op kunnen komen. De ouder die er voor zorgt dat kinderen 1 ouder moeten missen hierdoor zou gestraft moeten worden.

Samen neem je kinderen, dus samen zorg je er ook voor. Ga je scheiden dan hebben jullie allebei recht op de kinderen.

Elke leeftijd kan ouderverstoting voorkomen.

Op elke leeftijd kan ouderverstoting voorkomen. Als ouders al volwassen kinderen hebben en de ouders gaan scheiden kan het ook voorkomen dat de kinderen voor 1 van de ouders kiezen. Denk dan aan hoe het allemaal was voor de scheiding en niet aan de laatste paar jaar dat het minder ging. Denk aan de goeie tijd met de andere ouder. Ook al ben je volwassen, je blijft altijd de kinderen van je ouders. Je ouders gaan scheiden, en jullie niet als kinderen van je ouders.  Ook al heeft de ander nu een nieuwe vrouw, of de ander een andere man, het blijven je ouders!

Denk goed na als je zelf al volwassen bent en je ouders in een vechtscheiding terecht komen. Denk na over hoe de jaren voordat je ouders gingen scheiden hoe dit was. Straks is 1 van je ouders er niet meer en kun je het niet meer terugdraaien. Als je zelf volwassen bent heb je hier meer kijk op dan als je als kinderen nog klein bent, vanwege je meer kunt herinneren hoe het was toen je ouders nog samen waren.

De wraakzuchtige ouder is er altijd op uit om 1 van de ouders de kinderen te ontnemen. De ouder die dit veroorzaakt denkt alleen maar aan zichzelf en is zo boos op de andere ouder dat ze de kinderen inzetten tegen de verstoten ouder. Hoe kun je zoiets doen om je kinderen 1 van de ouders te moeten missen. Dit heet ook wel ouderverstoting. Ouderverstoting is flink schadelijk voor de kinderen. Zeker als de kinderen nog jong zijn en nog niet volwassen zijn.

Het is namelijk zo belangrijk dat kinderen opgroeien met beide ouders.

Soms is het beter voor de kinderen dat..

Ik weet ook dat het kan dat het beter is voor de kinderen dat ze beter 1 van de ouders niet meer zien, maar dat gaat vaak dat de ene ouder echt slecht is voor de kinderen en er zijn helaas ook ouders die gescheiden zijn waar de andere ouder totaal niks meer voor de kinderen voelen en dat de verzorgende ouder er alles aan doet om de kinderen ook de andere ouder te zien. Deze verhalen zijn er ook.

Ik hoop ook dat deze ouders die niks om hun kinderen meer geven waar de verzorgende ouder er alles aan doet om de kinderen de andere ouder te gunnen dat die ouders ook in gaan zien dat ze nodig zijn bij het opgroeien van hun kinderen.

Iedereen wil toch het beste voor de kinderen, een goeie toekomst voor elk kind. En een gelukkig kind dat wil toch iedereen.

 

Internationale dag van bewustwording ouderverstoting

Woensdag 25 april 2018 is het de internationale dag om meer bekendheid te krijgen in het bewust worden hiervan.

Wereldwijd word er dan aandacht gevraagd voor deze vorm van kindermishandeling. Elk jaar krijgen duizenden kinderen te maken met een scheiding van hun ouders en verliezen veel kinderen 1 van hun ouders.

Zie mijn blog van vorig jaar over de internationale dag van ouderverstoting .

Zelf werd ik jarenlang bang gemaakt voor mijn vader door mijn moeder, en werd mijn zelfs verteld dat mijn vader dood zou zijn rond mijn 8ste jaar.

Op dat moment deed mij dat niks, vanwege de verhalen van mijn moeder en de dingen die ik gezien had als klein kind. Niet wetende dat mijn vader er alles aan deed om ons te kunnen zien.

En dan een paar weken voordat ik 17 werd, werd ik gedumpt bij mijn biologische vader. Ik had hem jaren niet meer gezien. Eerst word mijn vader mij ontnomen in mijn jeugd door de vechtscheiding van mijn ouders, en dan word je op een of andere dag gedumpt door je eigen moeder naar je biologische vader.

Wat als de verhalen wel waar zouden zijn, dan dump je toch niet je dochter bij zo iemand?

Mijn vader was toch dood? en nu leeft hij weer?  Zou ook agressief zijn en ons willen vermoorden en dan dump je je dochter ineens bij zo een man, dat klopt toch niet?

De verhalen van mijn moeder

Helaas ging het bij mijn vader thuis niet goed, vanwege ik de verhalen van mijn moeder in mijn hoofd had en het gewoon niet goed voelde en ik zag mijn vader in als een vreemde. Mijn vader had ook een vriendin die niet de Nederlandse taal wilde leren en alleen maar Ijslands aan het praten was en tegen mij in het Engels.

Na een paar weken ben ik op straat beland en kon ik een paar nachten slapen in een leger des heils en daarna kwam ik terecht in crisis opvangen en uiteindelijk in een tehuis.

Het waren vele nare tijden zie verschillende blog berichten op mijn blog over hoe het allemaal is vergaan de jaren.

Wraak waarom?

De wraakzuchtige ouder ik kan er niet bij dat zo mensen in elkaar kunnen steken, om hun eigen kinderen te vernielen om de andere ouder te verstoten bij kinderen. Kinderen horen niet mee te gaan scheiden als ouders in een scheiding terecht komen.

Afgelopen 13 maart was er ook een artikel in het parool waar ik ook bij heb mogen dragen met mijn verhaal. Kinderen krijgen zoveel schade hierdoor. Daarom heb ik meegewerkt vanwege ik kinderen vele leed wil besparen waar ouders in een vechtscheiding zijn beland. Deze ellende wil je kinderen niet aandoen.

Ik heb al zoveel jaren vele psychische problemen en daar zal ik de rest van mijn leven last van houden en dit gun je geen enkel ander kind vandaar dat ik mijn verhaal deel om een verschil te kunnen maken.

 

Ouders stop met je kinderen tegen de andere ouder op te steken! Kinderen horen met beide ouders op te groeien. Ze missen niet alleen een ouder, maar ook de hele familie van de verstoten ouder. De verstoten ouder en de verstoten familie hebben ook recht op de kinderen na een scheiding.  Hun missen de kinderen ook en willen hun ook zien opgroeien en hebben daar net zoveel recht op!

Meer verhalen over de schade op een kind kun je lezen op mijn blog

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
4 gedachte over “De wraakzuchtige ouder”
 1. Ouders die ouderverstoting veroorzaken mishandelen hun eigen kinderen, en uiteindelijk zichzelf ook!
  Ouders die oudeverstoting veroorzaken mishandelen hun ex partner… ze geven straf aan de ander … uit haat.
  Vaak zijn ouders (opa&oma) van de ouder die oudervertoting pleegt ook medepichtig, het kan zelfs een complot tegen de verstoten ouder worden.

  Tis Een Spelletje Van het Ego …

  Ego Go Go!!!

  De Waarheid Is,
  BJZ, Politie, Advocaten, Rechters & ALLE andere ordervolgers van het nazi ambt zijn medeplichtig aan ouderverstoting, en schenden de Universele Rechten Van Den Mensch.
  Ordervolgers die het zwaar corrupte satanische systeem dienen zijn medeplichtig aan deze misdaden tegen de mensenheid.
  En dat het recht hier niet zegenviert n NL is OVERDUIDELIJK, dat komt door de satanische pedohomo cult, die zich politiek noemt hier in NL Den Haag.
  De politiek, de kroon, die ”Stille Wapens Voor Een Stille Oorlog” (zie internet) inzet tegen zijn eigen burgers, waardoor families elkaar kwijtraken.

  Het recht in NL = de anti natuur

  Gerechtigheid = De Natuur

  Gerechtigheid zal zegevieren
  Zij die uit wraak handelen, zijn met het kwade.

  Een zeer bezorgde verstoten ouder van 5

  ”Hurt Me With The Truth”, but never comfort me with a lie … Jim Carrey

 2. Dodi
  Ik vind je een kanjer.
  Zoals jij met alle beschadigingen omgaat en andere kinderen wil beschermen .
  Je hebt gelijk dat boosaardige ouders hun kinderen veel schade berokkenen.
  Dit soort ouders zetten hun kinderen in tijdens een vechtscheiding voor hun eigen gewin.
  Aan het eind van zo.n jarenlange strijd ,kun je overduidelijk zien aan de uitkomst, wie geen enkele emphatie voor de kinderen had.
  Vaak laten ze hun kind nog liever in een instelling achter dan dat ze de andere ouder mogen zien . Ik heb respect voor je. Dikke knuffel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.