Het felle verzet

Het felle verzet – De afgelopen tijd komt mijn verhaal veel in de media. Zo was 13 maart een artikel in het parool en mocht ik mijn verhaal doen bij Linda nieuws. Fijn dat er eindelijk meer aandacht over de gevolgen van een vechtscheiding komen. Helaas is mijn zus flink in haar verzet tegen de waarheid. Wil niet uit haar wereldje komen en de waarheid zien dat zij net zo een slachtoffer is van ouderverstoting. Als ik een goeie band met mijn moeder zou hebben gehad zou ik ook niet zo snel de verhalen van mijn biologische vader geloven, maar de band met mijn moeder is nooit goed geweest.

Mijn hele jeugd was ik de zwarte bok van mijn moeder en de rest van de familie zag mij als een raar kind, waarom? Als klein kind was ik niet perfect voor mijn moeder. Mijn zus en broertje waren haar perfecte kinderen, hierdoor geloven hun de leugens van onze moeder. Zullen ze in een gehersenspoelde wereldje blijven zitten.


Nu ik mijn verhaal in de media heb kunnen vertellen en dat doe ik niet om hun, maar ik deel mijn verhaal om een verschil te kunnen maken over de gevolgen van ouderverstoting. Kinderen horen niet te kiezen voor 1 van de ouders als ze in een scheiding belanden.. Kinderen scheiden niet mee namelijk.

Inzage papieren van raad van kinderbescherming

Het felle verzetHet felle verzet – Toen ik in 2014 achter de waarheid kwam heb ik ook inzage gevraagd bij de jeugdinstanties, om te kijken wat echt de waarheid was. Mijn vader en moeder moesten allebei toestemming toen geven. Moeder bleek daar niet blij mee te zijn kreeg ik te horen bij de raad van kinderbescherming. Mijn moeder had liever niet gehad dat ik de papieren onder ogen zou krijgen.

In de meeste gevallen komen kinderen namelijk nooit achter de waarheid van de scheiding van hun ouders, als ze 1 van de ouders niet meer te zien krijgen. Kinderen geloven het verhaal van de verzorgende ouder. Zijn helemaal gehersenspoeld dat ze ook niet willen inzien dat de waarheid heel anders is.

Mijn zus kan de waarheid niet aan. Daarom is mijn zus heel erg bezig als ik mijn verhaal heb gedaan om er alles aan te doen om het verhaal de waarheid te ontkennen. Aangeven dat het allemaal niet waar is wat ik vertel. Dat onze moeder juist het goeie heeft gedaan om onze vader uit beeld te halen bij ons.

In de papieren van de raad van kinderbescherming wat ik hier heb zie je ook veel teksten waarin staar dat mijn zus dingen moest zeggen en er een opmerking staat van  ‘Dat moest ik toch zeggen?’

Ook is te lezen dat mijn moeder samen met mijn zus erg veel lachen om dingen in het gesprek met raad van kinderbescherming.. In zo een situatie als een vechtscheiding is er helemaal niks om te lachen!

Gedumpt

Een paar weken voordat ik 17 werd, werd ik gedumpt bij mijn vader. Als mijn vader echt zo slecht zou zijn dan dump je niet je dochter bij zo een vader, toch? Ook was mijn vader dood en dan leeft hij dus weer, klopt toch niet? Agressief zou hij zijn en zou aangegeven hebben dat mijn vader zijn werkgevers geen geld kregen en dus wel seks konden hebben met mijn moeder.. Hoe bizar zulke opmerkingen toch?

Als dit allemaal waar zou zijn dan dump je niet je dochter bij zo een man lijkt mij.

De waarheid kan mijn zus niet aan en daarom gaat ze hevig in de verzet stand met het verhaal! Ze verklaren mij voor gek met mijn verhaal en dat alles wat ik vertel niet klopt..

Het felle verzet
Gedicht van mijn vader die hij in 2014 heeft geschreven

Als mijn moeder de waarheid zou spreken dan had ze mij aan kunnen klagen en dat doet ze niet!

Vanwege dat de waarheid dan wel te zien zal worden bij mijn zus en broertje en de rest van de familie die ook wel in hebben moeten zien dat er vele verhalen van mijn moeder niet kloppen!!

Ik weet dat mijn zus en broertje dan heel veel spijt zullen krijgen!

Lees hier “Moeder spant samen met jeugdzorg en andere jeugdinstanties

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
5 gedachte over “Het felle verzet”
 1. Heel herkenbaar Didi er gaat voor mij een wereld open ik ben blij dat je er openlijk over praat.
  Ook ik werd bestempelt als een naar kind door mijn moeder al jaren neemt ze iedere keer weer afstand van mij en waarom ik weet het niet.

  1. Ik denk dat het bij mij komt omdat ik teveel op mijn vader lijk. Ik was nooit perfect voor mijn moeder en mijn zus en broertje wel. Nu ik mijn verhaal deel in de media is mijn zus hevig aan het strijden en word ik als gek bestempelt.. Ook toen ik achter de waarheid kwam werd ik meteen van mijn moeder haar Facebook verwijderd, als ze de waarheid zou spreken dan was ze naar mij toegekomen met haar bewijs dat ze er goed aan heeft gedaan. Dat heeft ze nooit gedaan. Mijn moeder zou mij kunnen aanklagen nu al 4 jaar, maar dat doet ze ook niet vanwege mijn zus en broertje dan achter de waarheid komen.. Het is zo triest dat mijn zus zo gehersenspoeld blijft en mijn moeder probeert te verdedigen. Ik deel niet mijn verhaal om mijn zus pijn te doen, maar om het verschil voor andere te maken.

 2. Hoi Didi dat was bij mij ook het geval dat ik te veel op mijn vader leek ik kreeg niet anders te horen jij bent net als je vader.
  En je vader is door en door slecht hij geeft niks om je.
  Mijn vader is al weer bijna 7 jaar geleden overleden aan Alzheimer en ik heb samen met mijn vriend een blog waar we ons verhaal vertellen omdat zijn vriendin die misbruik heeft gemaakt van zijn ziekte door er financieel beter van te worden op een vreselijke manier.
  Ook wij vertellen ons verhaal zodat anderen het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan en zullen er ook veel in herkennen.
  En mijn bedoeling is het ook niet anderen te kwetsen.
  Het is vreselijk hoe mensen zich misdragen anderen denken mij wel te mogen kwetsen en o wee als je er wat van zegt.
  Bij het lezen van jouw verhaal komen regelmatig de tranen weer naar boven en weet ik dat het niet aan mij ligt ik heb jarenlang gedacht dat ik een slecht mens was terwijl mijn ouders op latere leeftijd zijn gaan scheiden.
  Zelfs na de dood van mijn vader moet mijn moeder mij perse kwetsen door te vertellen dat mijn vader door en door slecht was laatst vertelde ze aan de telefoon dat mijn vader had willen vermoorden. Ik heb het gesprek maar afgesloten het zal toch nooit anders worden tot mijn groot verdriet.

  1. Herkenbaar ook allemaal ja..
   Ik kreeg vanavond bericht van mijn zus op whatsapp vanwege ik haar een bericht had gestuurd dat ik mijn verhaal deel om een verschil te kunnen maken voor andere kinderen. Ze af aan dat ze bezig is om mij te ontmaskeren met mijn verhaal en dat alles niet klopt wat ik vertel. Ik heb haar succes gewenst. Als ze mij wilt ontmaskeren komt ze achter de waarheid van mijn ouders. Dus dan zal ze zien dat ik de waarheid heb gesproken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.