Vaderdag

Opzoek naar mijzelfVandaag is het vaderdag.

Voor vele vaders is dit een dag dat ze nog meer verdriet hebben. Vaderdag is een dag dat je je vader extra in het zonnetje mag zetten. Een dag dat je extra lief bent voor je vader. Dat je je vader lief hebt en blij dat hij je vader is. Je viert dan de samenleving met elkaar.

Als kind zijnde vierde ik geen Vaderdag met mijn biologische vader. Mijn biologische vader bestond in mijn ogen jarenlang niet meer. Door de vechtscheiding van mijn ouders heeft mijn moeder jarenlang vele nare verhalen verteld over mijn vader.

Wilde mijn vader jaren lang daardoor niet meer zien. Vele Vaderdagen waren een gewone dag net als iedere andere dag. Ik stond er ook niet stil van omdat het Vaderdag was. De dag deed mij niks. Als kind zijnde denk je ook niet aan hoe het is voor een vader die zijn kinderen niet meer ziet. Je gaat gewoon door net als iedere andere dag zonder dat je ook aan je vader denkt.

 

Je gelooft de verhalen die je hoort door de verzorgende ouder. Je wordt zo gemanipuleerd door de ouder dat je alles ook zo gaat zien. De herinneringen die je van je vader hebt die gewoon normaal en gezellig waren worden aangepraat dat het geen fijne herinneringen meer zijn. Dit is helaas bij mijn zus gebeurd.

Kinderen staan niet open voor verhaal verstoten ouder

 

 

Verhalen in de media

Ik heb ondertussen mijn verhaal ook in de media kunnen vertellen. Ik deel mijn verhaal zodat ouderverstoting meer bekendheid krijgt en mensen in gaan zien wat de schade hiervan is. Kinderen horen niet mee te gaan scheiden als ouders niet meer van elkaar houden en weg gaan bij elkaar.

Door mijn verhaal te vertellen is mijn zus erg bezig om het verhaal te ontmaskeren. Ze blijft namelijk in de leugens geloven die haar zijn aangepraat.

Ik zal ook mijn verhaal blijven delen. Wil een verschil maken voor alle andere kinderen die hun ouders door zulke omstandigheden missen.

Wil de schade bij andere kinderen beperken.

Ook als kinderen bij pleeggezinnen wonen, hebben ze hun ouders nodig. Jeugdinstanties laten de ouders steeds minder hun kinderen te zien krijgen. eerst krijg je je kind eens om de 2 weken te zien en later is dat 1 uur om de 6 weken.

Ouders gaan hier zo aan kapot en kinderen ook. Kinderen worden hierdoor helemaal vernield

1 uur in de 6 weken en dan ook nog begeleid bezoek. Werk kinderen terug naar hun ouders en de bezoekregelingen moeten veel vaker zijn en langer. Niet 1 uur en dat m de 6 weken dat is verschrikkelijk voor ouder en kind. Kinderen worden verstoten door jeugdinstanties bij hun eigen ouders.

Hoe krom is dat?

Verjaardagen en feestdagen horen ouders hun kind gewoon bij hun te hebben. Vaderdag en Moederdag horen ze hun kinderen ook bij hun te hebben.

 

Wil je de schade beperken bij kinderen, verander dan meteen nu en zorg dat kinderen hun ouder weer in hun armen kunnen sluiten en andersom dat ouders hun kind weer bij hun kunnen hebben.

Stop nu ouderverstoting!

Stop de schade bij kinderen!

 

Gedicht : Vaderdag

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
17 gedachte over “Vaderdag”
 1. Ja, bij ons is dit ook het geval dat door de UHP zes jaar geleden het voor ons ook geen vaderdag is, nog gèèn jaar is het voorgekomen dat we iets leuks hebben met onze kinderen [dit geldt ook voor moederdag!], zelfs met de verjaardagen zien we elkaar niet meer! Ik heb het dan één keer meegemaakt dat ik op de verjaardag van onze zoon mocht komen!
  En dan zit ik vanmorgen in de kerk en dan feliciteert de pastoor alle vaders. Dan gaat het héél pijnlijk door mij heen, hoezo gefeliciteert??? We moeten dan mensen met een donkere huidskleur ontzien [denk aan Sinterklaas, etc], denk aan de transgenders, de homo’s en noem maar op; Dames en Heren mag niet meer omgeroepen worden op stations, op de toilet mogen de man en vrouw tekens niet meer gebruikt worden!! Dan vraag ik mij af hoe zit het dan met vader/moederdag, als ouders hun kinderen niet meer mogen zien, hetzij door [v]echtscheidingen of door die ellende wat jeugdzorg heet. Het lijkt wel of daar geen haan naar kraait. Hoezo leven we in een democratisch land????????????????

  1. Dit land is heel krom. Het is echt krankzinnig hoe alles is geregeld hier in dit land. Klopt is zeker pijnlijk als de pastoor iedere vader feliciteerd met Vaderdag en vele ouders dat niet kunnen vieren met hun kinderen omdat ze verstoten zijn.

     1. Ja, hoe krijg je die wakker. Geert Wilders is al jaren daarmee bezig al gaat dat meer over andere zaken, maar dat lukt hem nog niet ècht!

 2. Ik vier al jaren geen vaderdag. Mijn dochter is nu 17 jaar dus al 14 jaar niets gekregen eerste tien jaar had ik omgang maar met vaderdag werd het gene wat ze op school maakte niet aan mij gegeven maar aan de vriend van haar moeder terwijl ze niet eens samen woonde. Het was te ziek voor woorden wordt er nog verdrietig van maar mijn dochter verwijt ik niet ze wist niet beter. Wanneer worden de instanties eens wakker en de regering al ze wel kinderen hebben en iets voor vaderdag krijgen en dat er honderden niets krijgen. Dus regering en jeugdzorg en de Raad wordt eens wakker.

  1. Klopt Vaderdag cadeautjes die ik vroeger maakte ging ook naar mijn stiefvader. De man waar mijn moeder vreemd mee ging toe ze nog getrouwd was met mijn vader. Echt krankzinnig ja. Instanties weten het dondersgoed maar laten het gewoon toe

  2. Kunnen we niet iets organiseren om dat tuig aan te pakken??? Het lijkt wel veel te ingewikkeld. De regering vindt het wel goed zo, dus die blijven liever slapen. Gggrrrr

   1. De mensen in de politiek weten het allemaal, maar ze doen gewoon niks. Afgelopen woensdag was er een demonstratie in Den Haag, weet niet of je daar wat van gehoord of gezien hebt

    1. Goedemorgen Didi,
     Nee, daar heb ik niks van gehoord. Zelf wist ik het te laat anders had ik wel heen gewild. Dan had ik alleen gemoeten, mijn man ziet er al geen heil meer in. Je raakt ook gewoon uitgeput ervan als je steeds merkt dat dingen niet helpen. Ook hebben we verkeerde advocaten gehad, maar helpt niet. De rechter gelooft liever zulke jeugdzorg instanties!!

 3. Hallo Didi,
  Zie nu pas je reactie. Bericht was nl in de spambox gekomen. Één keer per week kijk ik tegenwoordig deze in, omdat er weleens vaker zoiets gebeurt. Ik zal de link aanklikken en kijken. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.