De toekomst

De Toekomst

 

De toekomstDe Toekomst. De laatste tijd denk ik veel na over hoe ik de toekomst moet gaan zien en met waar ik nu mee bezig ben. Mijn boek die ik aan het schrijven ben. Toch best lastig om een biografie te schrijven. Veel uit mijn jeugd ben ik ook kwijt in mijn geheugen. Vanaf de leeftijd van 7 tot 12 ben ik heel wat kwijt en dan is het best lastig om over die tijd te schrijven. De periode vanaf middelbare school daar is een hoop over te schrijven. De vele ellende in mijn verdere leven is een hoop over te schrijven. De depressie die uit de hand liep, de opname van in totaal 10 maanden en dan de zorginstellingen waar je terecht komt en vanwege de psychische gesteldheid dat je onder bewind komt te staan.

 

Bewind daar komt gelukkig een eind aan in mei 2019. Kan niet wachten totdat het zover is. Die periode wil ik echt mijn boek klaar hebben en op de markt brengen. Ik wilde wel eerder mijn boek uit gaan brengen maar dat word krap aan, dus heb nu mei 2019 dat ik mijn boek klaar wil hebben.

Wil ook op scholen informatie geven over ouderverstoting en lezingen in de toekomst gaan geven.

Ik wil hier ook echt mijn werk van gaan maken om het verschil te kunnen maken voor vele kinderen die in een scheiding 1 van de ouders niet meer te zien krijgen. Tijd dat er inzicht komt over de schade op kinderen. Ook verliezen de kinderen de hele familie van de verstoten ouder.

Jeugdinstanties

 

De toekomstDe toekomst. Ook wil ik bij jeugdinstanties een verschil gaan maken. Om mijn verhaal te delen, wil ik ze inlaten zien dat ze anders te werk moeten gaan. Bij opleidingen van jeugdzorg wil ik graag mijn verhaal doen en dan vragen stellen hoe hun dat zouden oplossen en aangeven of dat dus verkeerd is wat ze doen en hoe ze dat het beste aan kunnen gaan pakken. Als jeugdinstantie weet je wat het beste is voor het kind, maar dat gebeurd zelden dat ze het juiste doen voor het kind. zie ook Spreker ouderverstoting

Daarom is het belangrijk dat er juist jongeren/ jong volwassenen of oudere die in zulke situaties hebben gezeten hun verhalen gaan delen bij de jeugdinstanties en aangeven dat het anders zou moeten gaan. dan hoe het nu te werk gaan.

Ben jij een hulpverlener in de jeugdhulp en wil jij ook een verschil maken hiermee, nodig mij dan uit en laten we een verschil maken voor alle kinderen in de toekomst. Je kunt mij benaderen via LinkedIn.

Ouderverstoting is een vorm van psychische kindermishandeling en dat moet de wereld uit.

Ervaringsdeskundige

 

Zo heb ik mij ook aangemeld bij Nokidding als ervaringsdeskundige te gaan praten over ouderverstoting. Als ervaringsdeskundige wil ik ze een kijkje geven in mijn jeugd hoe die is verlopen en over de vechtscheiding van mijn ouders te vertellen en over het hersenspoelen wat mijn moeder heeft gedaan om mijn vader uit beeld te halen. De impact en de gevolgen hiervan te laten zien. Zodat kinderen zich erin kunnen herkennen en dan zelf een verschil kunnen maken om contact op te zoeken met de verstoten ouder. Dat is mijn doel om te bereiken bij alle kinderen.

Op zaterdag 8 september ben ik ook bij de Meet & Greet in Barneveld aanwezig om te kijken naar de werkwijze van hun en of ik mij daarbij aan wil sluiten.

De verdere toekomst

 

De toekomst. Ik denk ook nog steeds na over hoe het verder zal gaan in mijn eigen leventje want je kunt niet tot aan je pensioen dit werk als ervaringsdeskundige gaan blijven doen. Mijn boek zal volgend jaar gaan verschijnen en hopelijk wordt deze goed verkocht. Een verschil zal er zeker zijn nadat mijn boek op de markt is.

De vele jaren die ik achter mij heb gelaten waren vele zware depressies en heb vaak periodes mee gemaakt dat het genoeg was en ik mij zelf had aangemeld bij de levenseindekliniek. Al die strijd die je moet leveren en dat alleen maar door een vechtscheiding waarin mijn moeder leugens over mijn vader jarenlang heeft verteld. Dat zo een vechtscheiding met 1 ouder te moeten missen zoveel impact kan hebben op een kind. Ook hoe ik als kind werd behandeld thuis speelt een grote rol in dat ik vele depressies heb gehad.

Ik weet zeker als ik gewoon mijn vader in mijn leven had dat mijn leven een stuk positiever zou zijn geweest dan dat het nu allemaal is.

 

Kinderwens

 

De toekomstWegens de vele depressies in mijn leven raden ze het ook af om kinderen te gaan beginnen. Ik snap die mensen wel die dat zeggen, maar mijn kinderwens die blijft. Waarom zou iemand die vele depressies heeft gehad geen kinderen kunnen krijgen. Ik weet van mij doen dat ik zeker een goeie moeder zal zijn. Mensen zouden daar totaal niet zorgen over hoeven te maken.

Afgelopen dinsdag had ik een gesprek met een nieuw maatje via maatjesproject. Vanwege dat ik ook erg eenzaam ben vanwege de strijd van alle depressies. Dit maatje die nu aan mij is voorgesteld heeft ook depressies meegemaakt en weet dus waar we over praten. Vertelde ook dat ze zelf ook geen kinderen zou willen vanwege als ze een depressie weer krijgt dat dat niet goed is voor het kind en dat heeft mij wel aan het denken gezet.

 

 

Wat als ik een kind heb en weer een depressie zal gaan krijgen, wat ik denk dat dat niet meer gaat gebeuren, maar je weet nooit. Waarom ik nu denk dat ik geen depressie meer zal gaan krijgen is dat ik nu bepaalde dingen in het leven wil gaan bereiken mede met mijn boek gaan afschrijven en uitbrengen. Dat is al een heel goede doel en informatie geven op scholen over ouderverstoting en bij instanties mijn verhaal doen om een verschil te kunnen zijn.

 

Vlinder

 

De toekomstEen paar maanden geleden toen ik mijn vlinder tatoeage liet zetten, dacht ik na over welke kleur ik die zou gaan doen. De vlinder betekenis van mijn tatoeage is dat mijn leven meer een zwarte kant heeft dan een kleurige kant en die kleurige kant heeft ook de betekenis van mijn kind die niet geboren is kunnen worden 12 jaar geleden.

De dag voor ik de tattoo liet zetten zat ik op mijn bed en dacht ik heel erg aan mijn ongeboren kind. Op dat moment verscheen er een meisje naast mij met lang blond haar. Een meisje van ongeveer 12 jaar zat ineens naast mij. Dit was zo een apart gevoel en daarna verdween ze weer. Dit moment liet mij inzien dat mijn ongeboren kind dus een meisje zou zijn geweest.

Mijn wens is daarom ook echt dat ik over 3/4 jaar ook echt een moeder kan worden want depressies zijn echt verleden tijd!

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

4 gedachten over “De toekomst

  1. Gelezen. Ik volg je met belangstelling . Mijn dochter is 20 en mag vanaf haar derde levensjaar geen contact met me hebben door toedoen van haar moeder. Vanaf die tijd weigerde haar moeder elke omgangsregeling, is stiekem verhuisd en 150 kilometer verderop gaan wonen. Via social media(ongeveer 6 jaar). heb ik een beeld van mijn dochter, ze studeert en heeft vrienden, maar ze blokkeert mij. Ik heb alles geprobeerd, maar ik loop alleen maar tegen een muur op. Ze is nu meerderjarig.Laatste muur: onlangs heb ik een studiebegeleider van haar gebeld en die zei:”Waar ik de moed vandaan haalde hem te bellen, hoe ik aan zijn telefoonnummer kwam(stond gewoon op facebook)hij had zelf ook 2 dochters dus kon zich een beetje voorstellen hoe ik me voelde,maar was met mij uitgepraat.Einde gesprek. Blijkt deze man een facebookvriend van haar moeder te zijn.. Al 17 jaar heeft mijn dochter geen contact met mij. Ze is zo opgegroeid. Ze heeft nooit een kans gekregen als kind en nu word ze nog steeds tegenhouden door haar omgeving,om haar fantastische papa en zijn familie te leren kennen. Ik blijf voor haar vechten en jij Didi motiveert me.Dank!!

    1. Als ze eenmaal de verzorgende ouder geloven sta je als verstoten ouder helemaal nergens. Het is echt krom hoe alles werkt en iedereen die eraan mee werkt. Kinderen zijn loyaal naar beide ouders maar doordat de verzorgende ouder alles voor elkaar krijgt en iedereen erin mee trekt geloven de kinderen echt alleen de verzorgende ouder. Willen ook echt niet open staan voor de verstoten ouder. Ik ben bezig om dit meer bekendheid te geven dus geef hoop

  2. Ik denk dat het niet verkeerd zal zijn als jij van deze levenservaring je levenswerk zal gaan maken, ik wens je daarbij dan ook heel veel succes en geluk. ook hoop ik dat je je gaat verdiepen in de geestelijke manipulatie van het kind. De moeder van mijn dochters zal geen kwaad woord over mij zeggen in bijzijn van Dochters, ze zal het waarschijnlijk niet eens doen bij haar familie, kennissen en vrienden. Wat zij doet is situaties creëren, mij triggeren dat ik boos reageer, het liefst in aanwezigheid van kinderen of kennissen. zodoende kan ze zonder woorden te gebruiken zeggen: zie je wel! Ook kan hierdoor de kinderen geirriteerd raken, leuke dingen krijgen telkens weer n lading door die boze papa waardoor kinderen gaan zeggen: Ik ga niet meer naar papa”.
    Mama blijft hierdoor onschuldig buiten beeld, het is immers het kind wat zelf zegt niet meer naar papa te willen! Moeder zal verklaren dat ook zij het spijtig vind, ook van mening is dat contact tussen ouder en kind goed is voor kind maar ja, als kind al zegt niet meer te willen, aan n dood paard valt niet te trekken!
    Deze tactiek wordt heel veel gebruikt door verstotende ouders, ik hoop dat je ook hier op wat aandacht weet te vestigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.