Naamswijziging is nu officieel!!

 

Naamswijziging is nu officieel!!

 

Naamswijziging is nu officieel. Wanneer je het niet verwacht, verschijnt de post eindelijk. 2 weken geleden belde ik nog want de 10 weken voor het besluit waren toen ook om en had nog steeds niks binnen. Er werd mij verteld dat het nog wel een aantal weken kon gaan duren. De persoon vertelde dat het wel 9 maanden kon gaan duren in totaal. Werd mij toen ook verteld dat het op 27 juli pas werd doorgestuurd, in plaats van 27 juni toen de 6 weken van bezwaar om waren.

De laatste weken waren behoorlijk zwaar psychisch. Het wachtte erop duurde en duurde maar.  Ik heb ze dat ook wel duidelijk gemaakt. De eerste persoon die ik in juli had gesproken van de ministerie gaf aan dat ze dat wel wisten. Ze waren ook bezig om dit te gaan veranderen voor andere personen die in de toekomst hun naam gaan wijzigen.  De persoon die ik 2 weken geleden sprak die wist wel dat het veel doet met mensen en dat dat nou eenmaal zo is en er niks veranderd zal gaan worden hoe alles geregeld is.

Zie mijn verhaal die ik schreef op mijn Yoors pagina

18 september 2018

Naamswijziging is nu officieel!!Naamswijziging is nu officieel. De dag vandaag begon gewoonlijk vroeg. Moest vandaag werken in Heemskerk tot 12 uur. Nadat ik klaar was en thuis was keek ik in de brievenbus en helaas geen post..  Ik was erg moe vanwege alles erg veel energie kost vooral de laatste tijd, dus ben ik even naar mijn bed gegaan. In mijn bed dacht ik ineens van ik moet in mijn brievenbus kijken, alsof iets tegen mij vertelde van kijk nu maar even. Ik was er te moe voor en ben toen in slaap gevallen.

Een paar minuten voor half 5 belde mijn vader. Ik wilde hem eerst door laten gaan naar mijn voicemail en op het laatste moment nam ik toch mijn telefoon op.  Als ik namelijk wakker word gebeld ga ik vaak slap ouwehoeren of het over mijn dromen hebben, dus dan neem ik vaak niet op..  Toch nam ik uiteindelijk op en mijn vader bleek ook de post te hebben ontvangen dat de naamswijziging rond is en hij wist het dus nu eerder als mij 🙂

Dat was wel leuk wakker worden dat nu eindelijk mijn naamswijziging echt officieel rond is. Nu is het tijd om overal mijn naam te wijzigen bij instanties ect. Dat zal ook nog wel een hoop gedoe zijn.  Dat doe ik heel graag, want ik wilde al nergens meer “Hendriks genoemd worden.

Eindelijk de Vries

Al vele jaren noem ik mezelf al “de Vries” alleen bij instanties was dat nog niet zo. Daar is nu de tijd ook voor dat het daar ook gewijzigd zal worden.

Ik had het vandaag ook echt niet verwacht dat vandaag mijn achternaam definitief rond zou zijn. Na het telefoontje met het ministerie verwachtte ik het pas eind oktober.

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
3 gedachte over “Naamswijziging is nu officieel!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.