De wereld van

De wereld van

De wereld vanDe wereld van. Als je een goed contact hebt met je verzorgende ouder als kind zijnde heb je op zich wel een goed leven. Je hebt dan wel je verstoten ouder verstoten, maar je blijft de verhalen van de verzorgende ouder geloven. Je gelooft niet dat er een ander verhaal is, je blijft bij je standpunt dat de verzorgende ouder de waarheid tegen je verteld.

Vroeger geloofde ik die verhalen ook, ook al was mijn leven thuis ook niet goed. De verhalen van mijn moeder waren waar. Als kind zijnde was ik ook de zwakkeling van mijn moeder.

Nu heb ik mijn vader 4,5 jaar terug en schrijf ik mijn verhaal op om voor andere kinderen een verschil te kunnen zijn die ook in zo een situatie zitten.

Soms komen er reacties op mijn blog binnen, ze durven niet met hun eigen naam te reageren, maar ik kan je zeggen dat het familie is van mij die reageren.

Zo ontving ik 3 dagen geleden een bericht op mijn blog van het kleine meisje dat het allemaal niet waar is dat onze vader met ons op stap ging. Ze geeft aan dat dit allemaal niet is gebeurd.  Een paar weken geleden was ik bij familie die al deze verhalen vertelde en dat was niet eens mijn vader die dit vertelde.

Ik hoor steeds meer verhalen over vroeger dat onze vader op stap met ons ging en dat we vaak bij een van zijn broers gingen logeren. Ook toen mijn moeder was gescheiden met onze vader, en bracht ons nog wel naar zijn broer.  Hier kregen we onze vader ook te zien.

Reageer gewoon met je eigen naam!

De achternaam

De wereld vanEen aantal weken geleden kreeg ik een reactie van wat maakt een naam nou uit. De nickname die gebruikt werd was: De vries Hendriks whatever.  Dat mijn zus en broertje nog een achternaam hebben van iemand die niets met hun te maken hebben dat boeit me niks, maar een achternaam heeft zeker wel een betekenis. Het is je identiteit! Ik miste lang mijn eigen zelf. Wist niet wie ik was doordat ik anders was dan mijn moeder, broertje en zus. Werd ook anders genoemd.

Jarenlang wist ik niet waarom ik anders was als hun. Nu weet ik dat ik niet anders ben, maar ik ben net als mijn vader.

Nu heb ik eindelijk mijn biologische achternaam terug.

Ik kreeg ook te horen dat ik een heel slecht persoon ben net als mijn vader. Dat ik mij zelf nog wel in de spiegel durf aan te kijken.

Door zulke reacties kun je echt inzien dat kinderen die zo gehersenspoeld zijn door de verzorgende ouder er nooit achter zullen komen dat ze ook een slachtoffer zijn van een narcist die alles eraan doet dat kinderen de andere ouder niet meer willen zien.

Je hoort wel eens verhalen van mensen dat ze zeggen dat kinderen altijd wel contact zullen opzoeken met de verstoten ouder, dat is dus echt helaas vaak niet zo.

Nu ik contact heb met mijn vader ben ik net zo slecht als mijn vader.

Het is pijnlijk te lezen de reacties dat ze zo denken en niet in willen zien dat er een andere kant van het verhaal is met het bewijs van raad van kinderbescherming, wat ze gewoonweg niet in willen zien.

Het is goed zo

Ik ben blij dat ik mijn vader terug heb en pijnlijk dat ik nu de andere kwijt ben, maar het is goed zo.

Ik weet zeker dat als mijn zus en broertje oud zullen zijn en dan inzien dat ik al die jaren gelijk heb en dan spijt zullen hebben.

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.