Word een held!

 

Word een held!Word een held! Sinds vorige maand ben ik begonnen bij Nokidding. Nokidding zet zich in tegen kindermishandeling. Ouderverstoting waar ik over schrijf vanwege mijn eigen ervaringen is ook een vorm van kindermishandeling. Psychische kindermishandeling.

Ik had mij in juli/augustus aangemeld bij nokidding als vrijwilliger. En vanuit mijn ervaring als ervaringsdeskundige mijn verhaal te gaan delen.  Via de site van nokidding kunnen scholen, jeugdinstanties, politie academies, ggz instellingen en huisartspraktijken workshops aanvragen.

In deze workshops gaan ervaringsdeskundige die te maken hebben gehad met kindermishandeling hun verhaal vertellen samen met een presentator. Hiermee willen wij een verschil maken voor vele andere kinderen in zulke situaties.

 

Interne Opleiding

 

Via Nokidding word ik nu opgeleid tot ervaringsdeskundige. Hoe kan ik het beste mijn verhaal vertellen ect.

Het begon met de meet & greet in Barneveld waar ik 8 september ben heen gegaan.  Ik heb toen kennis gemaakt met de mensen die de opleiding geven. Ook werden er een paar blokken uitgelegd wat alles inhield en hoe de opleiding eruit zal gaan zien.

Ik moest wel eerst even de kat uit de boom kijken en was ik nog erg stil. Heb me wel toen aangemeld voor de interne opleiding vanwege dat ik heel graag mijn verhaal als ervaringsdeskundige op een goeie manier wil door vertellen.

Zaterdag 6 oktober was de eerste dag van de interne opleiding en afgelopen donderdag 18 oktober was mijn eerste workshop waar ik bij aanwezig was.

Over de interne opleiding kun je kijken op de website

Afgelopen donderdag kreeg ik ook de status ambassadeur bij nokidding.

 

 

Wil je meer weten over nokidding, neem dan een kijkje op de website

 

Word een held, Maak een held

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
2 gedachte over “Word een held!”
    1. Thanx. Weet niet of je het op tijd leest mijn reactie maar morgen avond ben ik live op de radio bij programma kwesties op NPO radio 1 van 20.00 tot 21.00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.