Terecht of onterecht? Een vader vecht voor gelijke rechten 

 

Terecht of onterecht? Een vader vecht voor gelijke rechtenVele ouders doen er alles aan om hun biologische kinderen te kunnen zien.  Zo kreeg ik deze week van een ouder te horen dat hij opzoek is naar zijn zoontje, Een zoektocht die eindigde in een aanhouding deze week. Vader zocht tevergeefs naar zijn zoontje die hij al vele jaren niet meer heeft gezien. 

Bij een speeltuintje maakten de vader een foto en stuurde dat op naar de voogd van zijn kind. Kind woont bij de biologische moeder, die alles tegenwerkt dat vader zijn kind ziet. Jeugdinstanties werken hieraan mee dat vader zijn eigen biologische zoontje niet mag zien. 

Het vreemde is dat je al met een foto van een speeltuintje al wordt gearresteerd. Het mag dus blijkbaar niet om foto’s te maken van gewoon een speeltuintje. 

Jeugdzorg grijpt de gekste dingen aan om vader zwart te maken en ouderverstoting ermee in de hand te werken. 

De volgende dag werd vader naar huis gestuurd en was het geen zaak voor waardig om er iets mee te kunnen doen. 

 

Strafblad door toedoen van jeugdzorg

 

Het gebeurd veel dat ouders op zo een manier opgepakt worden en dus hierdoor een strafblad op hun namen hebben staan. Dat vanwege dat ze alleen maar hun biologische kinderen willen zien. Wat hun recht gewoon is. 

Zo kreeg mijn vader dus ook een strafblad omdat hij ons kwam opzoeken en mijn moeder die alles tegenwerkte en wij zo bang voor hem waren gemaakt, dat mijn vader dus werd opgepakt als hij voor de deur stond. 

Dan kreeg ik te horen dat mijn vader in de bak zat vanwege diefstallen in winkels. 

En zo zijn er vele ouders die hierdoor dus een strafblad hebben, alleen maar omdat ze hun eigen biologische kinderen missen en hun willen zien en vasthouden.

Hoelang gaan de instanties nog meewerken met de verzorgende ouder die dit veroorzaakt!

Ouderverstoting, het is zo schadelijk voor kinderen en de verstoten ouders. 

Ik steun vele ouders die met ouderverstoting te maken hebben en ga ook voor ouders op pad en ga met jeugdzorginstanties van de ouders in gesprek. Ik krijg nu van vele ouders te horen dat ze van de jeugdzorginstanties geen contact met mij mogen hebben. 

Jeugdinstanties willen niet inzien wat de schade is bij kinderen en ouders wat ze veroorzaken!

 

Dit gebeurd vaders en moeders die worden verstoten!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries
15 gedachte over “Terecht of onterecht? Een vader vecht voor gelijke rechten”
 1. Lieve Didi,
  Ga vooral door met je goede werk.
  Vaders horen geen strafblad te krijgen. Alleen omdat ze graag hun kind willen zien.
  Ik weet dat dit voorkomt, heb het van heel nabij gezien, hoe de leugens van een verstotende ouder door instanties gesteund worden .
  En ja jij weet hoe al die leugens voelen als ervaringsdeskundige.

  Sterkte.

  1. Klopt het is te schandalig voor worden dat ouders die verstoten worden hierdoor een strafblad krijgen alleen maar omdat ze hun eigen biologische kinderen willen zien. Tijd dat jeugdinstanties de verstoten ouders gaan steunen en meewerken dat ze weer contact krijgen met hun kinderen

 2. Jeugdzorg is een corrupte organisatie, die bruut gezegd ontmanteld moet worden. Ze hebben landelijk hun slechte naam verdiend, door manipulatie van feiten, angst- en dreigcultuur en misbruik van macht over volwassenen en kinderen, die al verzwakt zijn door onbegrip, (geestelijk) misbruik en tergend langdurige procedures.

  De Inspectie voor de Jeugdzorg is een al evenzo falend instituut, doorspekt met een ons kent ons en handen boven het hoofd cultuur, die dus NIET onafhankelijk haar eigenlijke werk kan doen, geen uitspraken doet over individuele dossiers, maar ook niks over samengestelde dossiers.

  Intransparante werkwijzen, een web van wazige procedures en achterkamertjes politiek en verborgen agenda’s maken het beeld van beide instanties compleet.

  Het wordt hoog tijd, dat de luizenkam door beide instanties gaat.

 3. Het is SCHANDALIG!!! Maar dit gebeurt ook bij ons, waarbij onze kinderen in een pleeg gezin zitten. Buiten de bezoeken om mogen wij ze ook niet zien, of maar in de buurt komen!! Waag dat maar niet, haal dat maar niet in je hoofd, want dan staat pl.moeder klaar op Hoge Poten.

   1. Ja, wij gaan er gewoon aan kapot om onder deze druk te moeten leven en al die zware vernederingen. Eerst denk je nog; ik laat me er niet onder krijgen, maar die houvast raakt ook gewoon weg. Mijn energie peil is al een stuk omlaag gegaan de laatste jaren, heb nauwelijks meer energie om wat ook nog te doen. Ben in die zes jaar tijd een stuk ouder geworden. Het zijn gewoon sluipmoordenaars. En heb het gevoel dat dit met andere lotgenoten ook zo is.

    1. De druk en (publieke) vernederingen zijn inderdaad enorm, daarboven op komen de ongefundeerde beschuldigingen die klakkeloos worden overgenomen door vrouwelijke hulpverleners, alsof ze hun eigen soort moeten beschermen tegen de boeman. Dit gedrag dat ik bij ALLE vrouwelijke hulpverleners gezien en ervaren heb, zit heel diep en maakt het voor kinderen en verstoten vaders extra moeilijk en heel complex om tegen te vechten. Vrouwelijke hulpverleners gaan daarin zover, dat ze vergaarde informatie voortdurend verdraaien, om het beeld over vader levendig te houden. Daarbij worden kindsignalen niet in gerechtsstukken genoemd, enkel hoe slecht vader is en hoe weinig tot geen blijk vader geeft wat betreft het inzien van de belangen van de kinderen. Het maakt niet uit of vader een tijdlijn samenstelt met gebeurtenissen, die de bizarre gedragingen van moeder weergeeft. Het maakt niet uit hoeveel schriftelijke signalen van geestelijke kindermishandeling de kinderen afgeven, alles wat moeders positie zou kunnen schaden verdwijnt onder de mat en niet in rapportages en bereikt dus ook de kinderrechter niet. Het is een schande, dat zulke personen de functie van hulpverlener nog mogen uitoefenen. Ze helpen de moeder mee, bij het in stand houden van haar ziekmakende regime, het vergiftigen van de zielen van onze kinderen en het compleet buiten spel zetten van de verstoten vader. Hij moet als was in haar handen zijn, haar marionet en meer niet, anders gaat de deur helemaal dicht. Dit is een vorm van gelegitimeerde emotionele afpersing, met hulp van ‘hulpverleners’, die de vader dwingen tegen de kinderen te zeggen, dat het goed is bij moeder. Die vader dwingen tegen de kinderen te zeggen, dat moeder en haar nieuwe vriend okay zijn, terwijl diezelfde kinderen met tranen in hun ogen voor me staan en me keer op keer zeggen: “Papa help ons toch alsjeblieft…”, totdat ook zij niet meer kunnen en zich overgeven aan de wil van de kwade geest van hun moeder. Dergelijke vrouwelijke hulpverleners zouden verplichte sterilisatie moeten ondergaan, want van zulke personen wil je geen nakomelingen. Met hun geest vergiftigen zij alles waar een democratie en rechtsstaat voor staan.

     1. Ja, in onze geval gaat het zowel vader als moeder aan. Onze kinderen zijn gewoon weggerukt [spoed UHP], en dan zeggen ze [voogd en pl.gezin] in de rechtbank dat de kinderen het heel goed doen. En inderdaad moeten ze steeds minder van ons hebben, vooral van vader niet meer.

 4. Hé Didi, wist je dat jou berichten bij mij bijna altijd in de SPAMbox terecht komen?? Sindsdien kijk ik deze nu ook altijd na. Heb al meerder keren aangegeven dat dit géén SPAM is. Zou dit ook niet weer zo’n sluwe streek zijn van jeugdzorg?? Bij deze meteen een waarschuwing voor verdere lezers, want dit kan bij andere ook weleens zo zijn!!?? Dus mensen, kijk ook even de spambox na voor deze berichten!!!

 5. ….en dan heb ik nog een bericht voor iedereen die met jeugdzorg enz. te maken hebben; Ik heb sinds kort contact met de site “Opkomst voor het kind”, as dinsdag gaan we naar de tweede Kamer in DenHaag. Het is om half twaalf bij het treinstation verzamelen, en dan lopen we er gezamelijk heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.