Dromen waarmaken!

Dromen waarmaken!

 

Dromen waarmaken!Dromen waarmaken. Tijd om weer depressief te worden, dat is er niet. Ik hoop dat ik eindelijk dat overwonnen heb. Ben al een aantal maanden bezig om mijn dromen waar te maken. Vele doelen heb ik in mijn hoofd wat ik wil gaan doen en dat moet volgend jaar gelukt zijn. Zo ben ik bezig met mijn boek en die ik hopelijk volgend jaar ook kan uitgeven.

Afgelopen dinsdag had ik een gesprek bij de gemeente, en heb ik het over mijn plannen gehad ,en werd mij gezegd dat dat een heel mooi iets is om te gaan bereiken. Ik vroeg of ik via de gemeente cursussen zou kunnen gaan volgen om nog beter mijn plannen uiteindelijk te kunnen uitvoeren. Helaas is dat niet mogelijk om cursussen te krijgen, dus dat is wel balen, maar zonder die cursussen kom ik er ook wel.

Ze vond het knap om iets negatiefs om te zetten in iets positiefs.

Ik heb voorlopig ook 1 vrijwilligerswerk opgezegd vanaf 19 december, zodat ik mij goed kan gaan inzetten hiervoor.  Het is wel jammer dat ik bij de ouderenzorg ga stoppen, maar als je voor je toekomst wil gaan, dan moet je daarvoor gaan.

Uiteindelijk hoop ik dan ook voor mijn rijbewijs te kunnen gaan, zodat ik voor mijn missies makkelijker op weg te kunnen gaan, in plaats van het openbaar vervoer.

Dromen waarmaken dat is nu mijn doel. Kinderen een stem geven in een vechtscheiding.  Vechten dat kinderen op groeien met beide ouders, daarvoor wil ik een verschil gaan maken.

Volgend jaar ben ik een hoop van plan om deze plannen allemaal uit te gaan voeren.

 

Radio uitzending

 

Dromen waarmaken!Op maandag 22 oktober werd ik benaderd door de radio of ik zondag 28 oktober over ouderverstoting wilde praten met nog een aantal personen. Dat wilde ik wel, want er moet echt een verschil gaan komen over hou ouderverstoting gaat. Kinderen hebben namelijk recht op beide ouders. Dus zondag avond moesten we naar Amersfoort. We waren uitgenodigd om bij het discussie programma Kwesties van de npo radio 1 over ouderverstoting te gaan hebben.

Ik had zoveel in mijn hoofd wat ik wilde vertellen dat het in het begin beetje mis ging, maar daarna ging het verder gewoon goed. We hadden helaas niet genoeg tijd om over alles te hebben waar we over wilde praten, maar er is een begin gemaakt over de gevolgen van ouderverstoting.

 

Ik ben door nog meer media benaderd waar ik later over zal gaan schrijven.

Fijn dat de media dit wil oppakken want ouderverstoting moet stoppen!

Kinderen hebben recht op beide ouders en ouders hebben allebei recht op hun kinderen na een scheiding

Aankomende week is het ook de week tegen kindermishandeling en dit is ook een vorm van kindermishandeling en dat moet echt gaan stoppen!

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

3 gedachten over “Dromen waarmaken!

  1. Dank je wel Didi, voor al het werk dat je doet om Ouderverstoting en de gevolgen daarvan onder de aandacht te brengen. Ik hoop dat er steeds meer hulpverleners bereid zullen zijn, om over de muur van vooropgezette meningen heen te kennen en zich werkelijk te gaan verdiepen in de signalen zodat eindelijk de focus niet meer op de verstoten ouder en kinderen komt te liggen, maar op de verstotende ouder. Want als de bron van alle ellende -de verstotende ouder- niet aangepakt wordt, dan zal contactherstel tussen de verstoten ouder en diens kinderen niet van de grond komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.