Nieuwjaar

Nieuwjaar

 

NieuwjaarNieuwjaar. Het einde van het jaar nadert alweer. Weer een jaar voorbij. Dit jaar is weer snel voorbij gegaan. Aankomend jaar gaat zo als ik zie een goed jaar worden. Vorige week een goed gesprek gehad bij de gemeente over mijn plannen die ik wil uitvoeren. De gemeente heeft vertrouwen in mij dat dit echt wel gaat lukken en zelf heb ik daar ook erg veel vertrouwen in.

Een eigen bedrijf, wie had dat nu verwacht bij mij.. Ik zelf had dat ook nooit verwacht van mijzelf. Tijden veranderen en dat gaat nu zo de goeie kant op.. Echt super. Ik had dit nooit verwacht met al mijn depressies van de afgelopen jaren. Alle strijd die ik heb moeten leveren, er zullen zeker nog wel momenten zijn die wat minder zullen gaan, maar ik heb vertrouwen in mijn aankomende bedrijf.

Ik heb al een aantal pandjes gezien, die wel geschikt zijn waar ik mijn pand zou kunnen beginnen. Heb al veel op papier staan en begin januari weer gesprek bij de gemeente om verder te gaan hebben over mijn plannen.

Ik ga er voor en zal vele ouders en kinderen in de toekomst kunnen helpen..

 

Verder wens ik mijn lezers en volgers fijne feestdagen toe en dat vele verstoten ouders hun eigen biologische kinderen snel weer in hun armen kunnen sluiten. 2019 komt er zeker een verschil om dit probleem aan te kunnen! Ga daar maar vanuit!

Tijd om een groot verschil te maken in de problematiek van ouderverstoting

 

Nieuwjaar

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.