5 jaar verder

5 jaar verder

 

5 jaar verder5 jaar verder. De jaren gaan snel nu ik mijn vader terug heb.  Ook al zijn we samen niet echt goeie praters met elkaar, ben ik blij dat mijn vader terug heb. Het is naar dat we de verloren jaren niet in kunnen halen.

Laatste dag van 2018 is ondertussen begonnen. Nog een aantal uurtjes en dan begint 2019. Een jaar waarin mijn bedrijf ga starten.  Super veel vechtlust hiervoor om dit helemaal voor elkaar te gaan krijgen. Fijn om ook vertrouwen te krijgen van de gemeente.

In de afgelopen 5 jaar dat ik mijn vader terug heb, zijn er ook tijden geweest, die vaak minder gingen. Zelfs aangemeld bij de levenseindekliniek, omdat ik het na vele jaren depressies er genoeg van had. Zoveel jaren ellende en geen toekomst beeld.

Nu eind 2018 en mijn eigen bedrijf is in zicht. Wie had dat nou verwacht achter mij dat ik straks gewoon mijn eigen bedrijf heb..

Dat ik nu eindelijk plannen kan maken voor verdere toekomst.

Afgelopen vrijdag had ik opnames gehad in Amsterdam over hoe ik eenzaam ben geworden. Mede door mijn jeugd door de vechtscheiding van mijn ouders. Hierover heb ik wel het een en ander kunnen vertellen. Er waren ook nog andere mensen die ook over hun eenzaamheid hebben verteld en daar gaan ze nu een videootje van maken wat eind januari begin februari online te zien zal zijn.

De opnames zijn erg goed verlopen dus ben heel benieuwd hoe het eind resultaat ervan is.

 

2019 een jaar dat…

5 jaar verder. 2019 een jaar dat ik vele ouders en kinderen ga helpen die te maken hebben met ouderverstoting. Ik hoop dat ik vele ouders kan herenigen met hun kinderen. Dat ik zo een verschil kan gaan maken voor zoveel verstoten ouders.

19 december heb ik voor het laatste gewerkt bij de ouderenzorg als vrijwilliger. Ik ga mij vanaf januari vooral veel richten op mijn nieuwe baan als zzp-er! Mijn energie waarde is helaas nog niet erg hoog. Hopelijk word dat ook steeds meer en kan ik uiteindelijk 40 uur per week aan het werk gaan.

Voorlopig heb ik mijn andere vrijwilligerswerk die ik 1 dag per week heb op de dinsdag ochtend nog niet opgezegd. Als mijn bedrijf helemaal staat, dan zal ik dat ook gaan stoppen.

Volgende week staat er weer een gesprek met de gemeente gepland.

Elk jaar met oud en nieuw had ik het idee dat mijn leven niet echt beter zou gaan worden, door alles wat ik heb meegemaakt, maar nu met oud en nieuw ga ik voor een goed jaar.

Kom maar op met 2019!

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2018 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.