Max, hopelijk gaat alles goed met je?

Max, hopelijk gaat alles goed met je?

 

Max, hopelijk gaat alles goed met je? (ze zijn samen vermist, samen gevlucht, veilig met elkaar)

Een vechtscheiding, een vader die het niet toelaat dat de zoon naar moeder wil. Een vader die het kind mishandeld, omdat Max naar zijn moeder wil en vaak erheen vlucht. Word door vader in instelling geplaats omdat het kind niet bij hem wil wonen, en niet bij zijn moeder mag wonen. Jeugdinstantie werken hieraan mee.

Het enige wat Max wil is naar zijn moeder!! Nu zijn ze vermist vanaf 23 december 2018.

In die 2,5 week heeft vader totaal geen vermissing op zijn facebook geplaatst. Als je echt je kind zou missen, zou je er meteen de eerste dag mee aan de gang gaan, om het bekend te gaan maken, zodat mensen uitkijken naar hem.

 

Nu pas maken ze er pas een melding van 2,5 week later..

Hoe krom is dat dan als je om je kind zou geven, dan was je meteen actie gaan voeren.

Geniet van jullie vrijheid!

 

Moeder die haar boek schrijft over hoe het hele systeem niet deugt en uit de handel word gehaald.  Tot de dood ons scheidt 

Een kind dat niet gelukkig is en word mishandeld door vader word niet gehoord door de jeugdzorginstanties. Na je 12de mag je toch zelf bepalen bij de rechter wat je wilt als kind?? Kind geeft het aan, maar word daardoor in een gesloten instelling geplaatst! Vader kan niet met zijn eigen zoon overweg!

 

Kind heeft beide ouders nodig, waarom laat vader dat niet toe! Instanties die eraan meewerken aan ouderverstoting! Moeder die het vechten met instanties zat is, en ze inziet dat Max niet veilig is bij vader, en dat hij bij moeder wil wonen en daarvoor dus nu moet vluchten!! Hoe krom is dit jeugdsysteem!!

Max en Yvonne heef veel geluk samen!! Geniet van elkaar!! Hoop dat jullie ver weg zijn !!

 

 

Jeugdinstanties stop ouderverstoting!! jullie kunnen een verschil maken!!

Dit had niet gebeurd geweest als jullie gewoon kind bij moeder hadden gelaten!!

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Vluchten

Ik weet ook echt wel dat het niet slim is om te vluchten, maar als je zo door jeugdinstanties in het nauw word gezet. Instanties die aan ouderverstoting meewerken. Het is tijd dat er een ommekeer wordt gemaakt en ouders die ouderverstoting veroorzaken aan te pakken. Kinderen hebben met opgroeien beide ouders nodig, dit is jarenlang tegen gehouden, waardoor moeder en kind dit als uit weg zagen om te vluchten. Kind loopt steeds weg naar moeder, en kind word dan steeds daar weggehaald, vanwege vader niet wil dat zijn zoon bij haar is, als je ziet dat hij het toch goed heeft bij haar, dan gun je dat toch? Waarom word dit dan door instanties en de verzorgende ouder tegen gewerkt?

 

Boek lezen?
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Didi de Vries

33 gedachten over “Max, hopelijk gaat alles goed met je?

 1. Alweer een fout die ze maken en dan geloven ze de vader ook nog als je 12 jaar ben dan mag je kiezen en dan heb de jeugd instelling schijt aan max ik hoop dat je nog lang bij je moeder blijf

 2. Beste Yvonne,

  Ik kreeg ooit een mailtje van je rond het uit de handel genomen boek.
  Ik hoop dat je het inderdaad herschrijft en het deze keer niet uit de handel genomen zal worden.
  Ik hoop dat jouw vlucht de ogen van justitie opent, dit is werkelijk een vlucht van onmacht en het niet gehoord worden.
  Geniet van elkaar , van elke minuut die ze jullie niet meer kunnen afnemen.
  Je bent niet alleen. Met zijn allen strijden we momenteel tegen jeugdzorg en jongerenwelzijn.
  Ikzelf heb ooit een oproep gedaan naar een moeder die veilig en wel met haar kinderen is gevlucht omdat jeugdzorg geen gehoor geeft aan kindermishandeling. Ik ben er zeker van dat je noodkreet brief die ik wil voorleggen aan justitie zelf beter kan schrijven dan ik. Het ga jullie goed.
  Een lotgenote

 3. Wens Max en zijn moeder heel veel geluk toe.
  Jeugdzorg is er niet voor de kinderen, ze doen alleen alles voor het geld.
  En daar wordt dus elk kind voor gebruikt.
  Ik spreek uit ervaring.

  1. Waar slaat dit nou weer op??? Wat heeft het 1 met het ander te maken? Als de trein uitvalt geef je zeker ook alle vluchtelingen de schuld of niet… ik vind je opmerking echt triest

 4. Ik hoop dat jij en je zoon veilig zijn en blijven totdat de rechter in ziet wat er werkelijk speelt.. er moeten inderdaad meer maatregelen genomen worden om uit te zoeken hoe en waarom. Want een narcistisch persoon weet iedereen om de tuin te leiden.. daar moeten advocaten rechters er zich maar in verdiepen! Zou een hoop leed voorkomen.

 5. Heel veel sterkte en maak er wat moois van samen ….het hele rechtsysteem is naar de klote!!!
  Van iemand die ook bedreigd wordt door een psychopaat,narcist. enz
  Succes

 6. Zonder goed te lezen heb ik het bericht gedeeld. Sorry hiervoor , het zal niet uitmaken, maar zo zie je maar hoe makkelijk je zand in je ogen laat strooien!
  Ik heb zelf een jaar of 12 geleden in dezelfde situatie verkeerd ( vechtscheiding met met zeer bedrijgende situaties met ex echtgenoot) Destijds ook niks aan jeugdzorg gehad, wij hebben het gelukkig allemaal overleefd, na 12 jaar zijn de kinderen hun trauma’s en beschadigingen te boven ! Maar ook in mijn/onze situatie had alles heel anders af kunnen lopen … Mijn dochter heb ik maar 1.5 jaar moeten missen , mijn zoon 12 jaar….

 7. Een voor mij persoonlijk, pijnlijk verhaal vanwege de vele en grote overeenkomsten, dus herkenbare f e i t e n.
  Daarmee kan ik me denk ik wel redelijk verplaatsen in de ontstane gang van zaken.
  Wat ik jullie wens is veel liefs, wijsheid en kracht.

  Persoonlijk ken ik sinds twee jaar inmiddels één groot geluk: mijn ex is uit het leven gestapt.

 8. Vanmorgen zag ik de link van dit boek langs komen op Facebook. Helaas was mijn batterij op en kwam ik niet verder dan bladzijde 100.
  Is de link nog ergens te vinden?
  Heel veel sterkte!

 9. De verhalen hier zijn allen eenzijdig. Kortom een heel gekleurd beeld. Beide ouders hebben hier schuld aan dus ook een moeder. Ik ken het verhaal niet maar zoals hier beschreven is het alleen de kant van moeder. Jammer want naar mijn mening houd je het dus ook zo in stand.

  Bovenal hoop ik het beste voor Max, want jij kan er niks aan doen.

 10. Bobby: eindelijk een zinnige reactie op dit verhaal, ipv idioten die met alles en iedereen meelullen of die zelfs zo gek zijn dat ze op zo een verhaal het ook niet kunnen laten om vluchtelingen erin te betrekken…. Dan zit het racisme wel echt diep geworteld… Ik ben zelf ook een Nederlander en niet helemaal eens met het vreemdelingenbeleid maar denk bij zo een verschrikkelijk verhaal er echt niet aan om het over asielzoekers te hebben. Maar goed, zulke gekken kan je het beste maar links laten liggen denk ik. En m.b.t. het verhaal, je kan als buitenstaander geen partij kiezen in deze zaak want hoe weet jij of het wel waar is wat de moeder zegt?? Of omdat ze een vrouw is zal het wel allemaal waar zijn?? Triest hoor….

  1. Zelf heb ik als kind te maken gehad met ouderverstoting. Zo was juist mijn moeder diegene die mij heeft gehersenspoeld. Dus gebeurd andersom ook. Daar kun je op mijn blog meer over lezen

 11. Mijn broer maakt hetzelfde mee. Hij wordt nu 7 jaar weerhouden van het zien van zijn kinderen juist omdat zij het heel slim heeft gespeeld. Hij is hierdoor geestelijk ziek gemaakt en kan nu door verdriet en teleurstelling niet meer rationeel denken en handelen. Wij als familie zijn ook betrokken bij deze strijd en weten gewoon niet meer welke brand we nu moeten blussen soms. Het enige wat we nu doen is zorgen dat hij niet doordraait en de deur open houden voor de meisjes van wie wij zoveel houden.

 12. Zou het vermissings bericht voor geen GELD delen….. ik weet als geen ander wat je over hebt voor je kind(eren) in de jaren 90 in het zelfde schuitje maar dan vanuit het buitenland terug naar Nerderland.

 13. Lieve Max en Yvonne,
  Ik herken je strijd zo erg, het ongeloof en de terreur. Ik wens jullie zoveel rust en kracht en liefde toe.
  Stay brave, er is licht aan het eind van de tunnel. Ik ben je voorgegaan!

 14. Go Yvonne en Max…. veel geluk samen.
  Zelf nooit de ballen gehad om het te doen met mijn zoon… gelukkig is het met ons goed gekomen maar toch….

 15. Heftig en helaas herkenbaar.. gedeeltelijk in hetzelfde schuitje! Ook ik heb het zelf op proberen te lossen, maar helaas zwaar voor moeten boeten!
  Hopelijk hebben jullie het goed samen!! Duim voor jullie dat alles bij jullie wel goed komt!!

 16. Best Didi, er is een nieuwe crowdfunding gestart met als simpele reden dat we niet weten of Max of Yvonne op dit moment bij dat geld kunnen van de andere crowdfunding. Het geld gaat rechstreeks naar mothers revolution om Max en Yvonne te helpen. Ik kan op een of andere manier de link hier niet plakken. dus als je contact met me op wil nemen en helpen de crowdfunding te promoten, graag. Hij wordt al best veel gedeeld op facebook en we proberen de landelijke pers te benaderen om het verder te promoten. Er komt alleen maar weinig respons tot nu toe jammer genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.