Moeder en Max zijn gevonden

Moeder en Max gevondenMoeder en Max gevonden

 

Moeder en Max zijn gevonden. De berichten komen net binnen.  Ik begon meteen mijn pen te pakken en er over te schrijven. Is dit nou wel goed? Is dit wat we willen? Immers de straffen worden alleen maar hoger. Moeder zal op het politiebureau vast komen te zitten. Max zal naar een instelling gaan. Jeugdzorg zal de zorgen groter maken en zogenaamde belangen verstrengelingen om moeder en kind weer verder te helpen zullen alleen maar groter worden. De mensen blijven hiermee in vele lastige situaties. In de vele reacties op mijn blog hebben vele duizenden mensen dezelfde ervaringen. Vader werkt samen met jeugdzorg. Alsjeblieft steun deze moeder en deel dit bericht, zodat moeder ziet dat ze wordt gesteund.

Mensen maken massaal bekend wat er met Max en moeder is gebeurd.

Door mijn blogs komen vele mensen in aanraking. Heb al een aantal keren met de moeder van Max gesproken en ken de situatie een klein beetje. Er zullen nu vele reacties komen op facebook, twitter, LinkedIn ect. Wie zijn er nou de echt de dupe ervan. Moeder zal in de gevangenis terecht komen. Max die nu weer weggetrokken word bij moeder. Is dit nu de oplossing die ze willen?

Dit is zeker niet de goeie oplossing. Kind heeft zijn moeder nodig en wat ik lees houdt hij ook nog van zijn vader. Dus dat is toch ook een fijn idee, dat Max na alles wat hij heeft meegemaakt, nog steeds van zijn vader houdt.

Yvonne we gaan er voor zorgen dat jullie samen kunnen blijven.  Moeder en Max horen gewoon samen.

Demonstratie

Morgen 14 januari gaat jeugdzorg ook weer demonstreren omdat ze meer geld willen, meer kinderleed, ouders en kinderen worden van elkaar vervreemd. Het draait alleen maar om geld, maar kinderen zoals Max worden totaal niet geholpen door de jeugdinstanties, en maar geld vragen in de politiek want ze hebben zoveel werk met papieren ect. Dit is geen werk wat ze doen!

Laat eerst maar eens zien dat jullie echt kinderen helpen in vechtscheidingen en kinderen die uit huis worden gehaald zonder enige bewijs. Werk kinderen terug naar huis, en laat kinderen in vechtscheidingen gewoon omgaan met beide ouders!

 

 

 

 

 

 
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

 

 

 

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Didi de Vries

8 gedachten over “Moeder en Max zijn gevonden

 1. Ik maak me grote zorgen om beide. De Yvonne en Max zijn het slachtoffer van een zeer slecht mens. Inmiddels het boek gelezen en alle blogs en nieuwsberichten. Ik zie dat Max een crowdfunding is gestart voor zijn moeder in november 2018 en ik vraag me af als hij dat zelf heeft gedaan, of dat helemaal goed gaat komen aangezien hij nu in een extra beveiligde instelling terecht is gekomen. Is een nieuwe onafhankelijk crowdfunding voor beide een idee? Ik ben op zoek naar wat input op dit vlak.

  1. ik ben het met je eens dat het twijfelachtig overkomt. Het is ook de reden dat ik niet heb gestort. wellicht is het een idee hier een landelijke campagne van proberen te maken…. Echter met de toevoeging dat we hier al een advocaat al aan kunnen koppelen, zodat mensen direct zien dat hun geld goed besteed is? Advocaten duo “Knoops Advocaten”? of andere input….?

   1. Ik denk dat iedereen daar het meest mee geholpen is: Een goede advocaat voor moeder! Blijkbaar heeft ze zich nog nooit goed kunnen verdedigen.
    En landelijke bekendheid, zodat er eens kritisch gekeken wordt naar de rol van Jeugdzorg in dit verhaal.
    Ook al ken ik het verhaal inmiddels maar van één kant, ik ben sterk geneigd om moeder te geloven, aangezien ik van dichtbij de verwoesting van een gezin heb meegemaakt, mede door de rol van Jeugdzorg.

 2. Mijn ervaringen met jeugdzorg zijn dat ze helemaal niets doen wat ze eigenlijk wel hadden moeten doen. En herstel relatie ouder kind zullen ze ook niet doen, alleen de boel groter maken dan het is en ouder en kind tegen elkaar opzetten en uitspelen dat is wat ze doen! En dan zeggen ze in het belang van het kind! Het gaat hun helemaal niet om het belang van het kind : het gaat hun alleen maar om hunzelf: geld, macht en werkgelegenheid en meer niet! En nu gaat jeugdzorg demonstreren om nog meer geld!! Ik vind het niet meer dan geldverslinding! Ik maak me grote zorgen om Max en zijn moeder en hoop dat die nu niet weer tegen elkaar uitgespeeld worden!

 3. Een advocaat is het slechtste wat de moeder en zoon kunnen overkomen. Een advocaat moet immers ‘loyaal’ zijn tegenover de Staat. In dit dossier, parallel aan het Belgische dossier Lena en Febe, is het jeugdrecht heel zwaar de fout ingegaan. Er wordt op geen enkel moment geluisterd naar Max. Hij wordt als misdadiger bekeken terwijl hij het ‘nodige onderscheidingsvermogen’ heeft om zelf te weten waar en hoe hij zijn toekomst wil uitmaken. Als er geld verzameld wordt, dan doe ik dit met Sasam VZW bijvoorbeeld ten bate van de kinderen zelf, op het moment dat deze alleen gaan wonen, los van beide ouders dan. Zij nodigen dan immers nog uit wie ze willen!

  Dit is zeer gruwelijk, zelfs een SWAT team is binnengevallen en het gerecht voelt zich bedreigd. Max zal nog meer geÏsoleerd worden, en de moeder zal de schuld krijgen. In het dossier van Lena en Febe werd zelfs de moeder van een ontvoering beticht, terwijl het net Jeugddiensten en rechters zijn die de kinderen kidnappen, zegge maar: “Uit hun voorkeurthuis wegplukken en TEGEN hun zin”. Het gerecht denkt onfeilbaar te zijn en te kunnen bepalen maar overtreedt de ABSOLUTE rechten van het kind op alle domeinen. Maar zoals in het andere dossier dat Didi ook op het spoor kwam, waarbij de moeder Dokter was en zei “dat zij toch wel voldoende bekwaam was om voor haar kind te zorgen” en het antwoord kreeg van justitie: “dat kan best wel zijn, maar WIJ hebben de macht”. En ook dat kind verdween onterecht in instellingen.

  In de zaak Lena en Febe werd daarna onze VZW SASAM van ontvoering beticht en werd, zonder proces, onze website http://www.sasam.be laf weggehaald even omdat daar de PV’s stonden van de kinderen zelf die Sasam bij de politie van Kortrijk had laten opnemen en bezwarend zijn tegen zowel de vader als tegen het gerecht, dat hem als ‘zwakkere’ net ‘tot dader’ maakt en meewerkt (rechter Vander Steene durf ik met naam en toenaam hierin noemen, maar ze is te laf om mij rechtstreeks te dagvaarden in België hoewel ze dat kan, ik zit in het dossier en in de openbare zitting mocht ik laatst niet aanwezig zijn, hopelijk weet ze van haar collega’s dat ik dit gefilmd en op audio al op mijn Bulgaarse sites staan heb). Mar de zes spiegelwebsites waar Sasam VZW ook op staat, die krijgen geen briefje van ‘de advocaat van de vader’ en blijven online staan? De onderzoeken naar Sasam VZW werden afgewerkt te Mechelen in mijn bijzijn, maar zelfs de inspecteurs die nu begrijpen dat er iets ergs aan de hand is, kunnen ook niets doen. Waarom staat bijv. http://logocom.be/sasam/ wel nog online en vindt u daar wel alle PV’s die uit alle stukken verwijderd zijn.

  De laatste zitting werd dan gezegd dat de “stijl van de moeder” fout is… Dat zij niet meewerkt met jeugddiensten (die haar kinderen opsluiten)… Dat haar hoederecht moet ontnomen worden en in alle vonnissen en tussenvonnissen staat nochtans dat beide kinderen bij hun moeder willen zijn. De kinderen zegden hun advocaten op, tijdens de zitting, uit colère, gingen de ontslagen advocaten pleiten TEGEN de kinderen in… Hoe ver moeten we gaan om Auschwitz te vergelijken met deze Nederlandse en Belgische toestanden als er geweld op de kinderen wordt gepleegd, hun arm breekt en ze zelfs niet naar de spoed mogen gaan, of zelfs de afwas moeten doen terwijl ze niet mogen zwemmen? Instellingen of folterkampen? Geen Kerstmis of feestdagen bij de moeder, al meer dan een jaar lang… Verliest het gerecht het dan met al zijn legers tegen simpele kinderen als Lena, Febe, Max… en de lijst is zeker veel langer.

  Er zijn geen wezen meer en dus moeten nu gezonde kinderen in instellingen en daar weglopen.

  Moeten Max, en Lena en Febe, misschien tot zelfmoord gedreven worden? Maar als zelfs ad.nl hun nieuwsbericht intrekt, en niet objectief rapporteert bij de vermissing dat er iets ernstigs mis is als een jongen zelf wegvlucht en enkel naar zijn moeder wil, als het op het einde enkel nog gelooft in de moeder en niet meer in het systeem, zijn deze jongeren dan later volwassenen waar de Nederlandse Staat zal moeten op rekenen?

  Wat zal nog overschieten van vertrouwen in het normaal functioneren van de Nederlandse Overheid dan?

  Een advocaat is het slechtste wat je kunt doen in dit geval. Dat is goed, wanneer er nog geen blunders begaan zijn. Maar een advocaat, ik ben zelfs gerechtsdeskundige, kan geen taak op zich nemen als wij moeten vaststellen dat het serieus mis.

  Volg ook de andere dossiers van Didi, die ik al héél lang ken en van voor ze doorhad dat het verhaal van haar vader helemaal niet klopte, waarin bemiddelaars die durven stellen dat kinderen beter zijn bij een ouder dan in de instelling, meteen hun inkomen kwijt zijn en geen opdrachten meer krijgen… Het is ernstiger dan wij denken. Objectiviteit bestaat niet meer, niemand durft nog.

  De dapperste onder de dapperen zijn deze kinderen, Max, Lena, Febe…

  Aan ons volwassenen om wel te luisteren naar hen, en niet naar advocaten, magistraten die allemaal knus in hun huisjes zitten.

  Haar boek staat ook online op http://logocom.be/recht/2018_Boek_zelf_Tot-de-dood-ons-scheidt_HR.pdf

  Mag ik het gerecht, dat hier wel zal meelezen, verzoeken om mij het vonnis van verbod van dit boek mede te delen aan België en Bulgarije en in deze landen een wel eerlijk proces daarover te voeren? Of is er helemaal geen vonnis en alleen maar dreigementen of een kortgeding zonder zaak ten gronde met ‘voorlopige maatregelen’… Wanneer gaat het apparaat de 21ste eeuw in en gaan we de vervolgingen van christenen die ‘god vaderschap’ of ‘goed moederschap’ beleiden weer stoppen?

  Ik neem alle aansprakelijkheid voor dit schrijven, ik stop persoonlijk mijn hand in het vuur voor Max. Kinderen hebben de steun van volwassen mensen die luisteren naar hen nodig. Niet van lafaards die bang zijn enig risico te lopen omdat lieve mensen nu eenmaal gemakkelijk geloofd worden, en als nadien blijkt dat de slachtoffers de daders zijn… is het toegeven van menselijke vergissingen zoooo moeilijk.

  Lees eerst het boek en oordeel dan even.

  Waarom moet alles in de doofpot?

  Heel eenvoudig, omdat de staat het verliest van zo’n jong kind als Max.

  Hij is een oorlogsmisdadiger voor hen, voor mij nu al een oorlogsheld!

  Jean Marc VAN BELLE
  Voorzitter SASAM VZW
  Gerechtsdeskundige/auditor
  P.A. Bellegemsestraat 36, 8510 BELEGEM, BELGIUM
  0032+56+252520 of info@logocom.be

  PS: Wij verzamelen alle vonnissen met veel woorden als ‘vermoedelijke’ ‘wij denken’ ‘waarschijnlijk’ ‘geraamd inkomen’ ‘waarschijnlijk’ ‘wij leiden af’… en zetten dit af tegen feitenrecht. Zie ook even https://www.linkedin.com/pulse/de-uitleg-van-rechter-aan-een-14-jarige-echtscheiding-boelhouwer/ waar velen in de valstrik lopen van ‘deprogrammatie van een 14 jarig kind’ waarbij de rechter HAAR wil en die van jeugddiensten oplegt aan een kind en u onderaan zult zien waarom dit net een barslecht vonnis is, niet omwille van de opbouw, maar om de tegenstrijdige beslissing aan wat ze beweert: Ze wil het kind niet ten prooi laten vallen aan jeugdonderzoeken, nogmaals, maar ze wil het kind ook niet terecht even laten proberen om te vinden ‘wat het mist’ (zie inhoud) en dat op korte termijn op te volgen of dat ook werkt. In dat geval zou de rechter zich objectief opstellen en van haar eigen mening afgaan om te kijken of dan wel het kind gelijk heeft, dan wel zij zelf.

  Lees ook heel duidelijk dat hier het kind letterlijk vermoord wordt omdat het MOET ZORGEN VOOR het broertje EN VOOR DE MOEDER!

  Sinds wanneer moeten kinderen zorgen voor hun moeder/vader en daardoor gestraft afscheid nemen van de sterke andere partner waar ze wel groeimogelijkheden krijgen??? Gruwelijk, 21ste eeuw? Ik geloof het niet, echt niet… Primitief worden, primair zelfs! Emotie boven ‘het belang van het kind’. Het kind moet gehoorzamen, niet aan de ouders en respect voor de staat, maar voor beslissingen die het kapot zullen maken. Dit soort kinderen zal ofwel delinquent worden en in het beste geval het te boven komen, maar spugen op al wat ‘staat’ heet!

  De kinderen die onder de hoede van Sasam VZW vallen en waarvan onze VZW vertrouwenspersoon is, krijgen een normaal beeld van de maatschappij met twee zijden, met evenwichtige rechten en plichten en krijgen het recht als kind tot hun 18de zoveel mogelijk te proberen en fouten te maken als nodig is voor hun ontwikkeling en met respect voor hun eigenheid.

  ABSOLUTE rechten van het Kind, zijn voor rechters ‘relatieve rechten’, want wat zij opleggen primeert boven elk ‘absoluut’ of ‘universeel’ rechten van de mens. We moeten dringend de titel veranderen: “relatieve rechten van het KInd”! +je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.