Verklaring moeder en de grote doofpot van jeugdzorg!

Verklaring moeder en de grote doofpot van jeugdzorg!

Max en  Yvonne zijn gevonden!!

Verklaring moeder en de grote doofpot van jeugdzorg!Zaterdag 12 januari 2019. Vandaag bijna drie weken geleden heeft mijn kind voor de zoveelste keer mijn hulp gezocht. Ik zoek met mijn kinderen al negen jaar zonder enig resultaat hulp in een mensonterende situatie. Het is voor mijn hele omgeving inmiddels niet meer te begrijpen dat een moeder en kinderen in een situatie van coercive control/kindermishandeling/ouderverstoting/uitbuiting/huiselijk geweld op deze manier jarenlang moeten overleven. Als beesten opgejaagd.

Direct nadat de kinderen bij mij weggehaald werden stuurde Psyq, waar de vader van de kinderen behandeld werd dan wel nog wordt een noodbrief aan de betrokken instanties waarin vermeld werd dat ik gezond was verklaard na jarenlange ‘gaslighting’. En dat er onderzoek gedaan moest worden naar uitbuiting van moeder en kinderen en ‘narcistisch misbruik’.
Hier is nooit iets mee gedaan.

 

Huwelijk

Tijdens mijn huwelijk ben ik jarenlang ten onrechte behandeld aan een bipolaire stoornis en volgestopt met medicatie door ‘gaslighting’. Ik mankeer niets. Omdat ik mijn kinderen hetzelfde lot wil besparen schreef ik een boek. Zonder enig forensisch onderzoek werd het boek in een situatie van onophoudelijk juridisch stalken uit de handel gehaald.

Verklaring moeder en de grote doofpot van jeugdzorg!In dezelfde maand werd ik uit het ouderlijk gezag gezet.
Die maand vluchtte Max naar mijn huis. Zijn lichaam was bedekt met blauwe plekken en hij had vingerafdrukken in zijn nek. Hij meldde mishandeld te zijn en al minstens vijftig keer te zijn weggelopen.

Op school haalde hij zware onvoldoendes. Hij overnachtte op straat omdat Jeugdbescherming West, de rechtbank, de politie en anderen hem weigerden te geloven of te helpen. Niemand luisterde naar hem. Ook bleek dat zijn vader alle instanties vertelde dat Max ‘borderline was, net als zijn moeder’. Met deze laster werd niets gedaan.

 

Vader en jeugdbescherming

Jeugdbescherming West en zijn vader hadden hem buiten mij om aangemeld bij ‘De Waag’ om hem, net als mij destijds te laten diagnosticeren. Geheel tegen alle protocollen in werden mijn familie en ik hier volledig buiten gehouden en wederom werd alleen geluisterd naar de vader.

In het bijzijn van mijn advocaat en mij vroeg de vader van de kinderen aan Jeugdbescherming West lopende een onderzoek naar kindermishandeling en kinderverwaarlozing of Max opgesloten kon worden in een gesloten instelling en volledig geïsoleerd kon worden van zijn familie, vrienden en school.
In korte tijd verbleef mijn zoon hierna volkomen getraumatiseerd in vier Jeugdzorg instellingen, waarbij de vader mocht bepalen wie hem mochten bezoeken. Max werd opzettelijk vervreemd van zijn vrienden, moeder, oma, opa, en ging de meeste tijd niet naar school.

In een instelling mocht hij als dertienjarige VWO leerling een paar uur onderwijs volgen met zeventien en achttienjarigen op VMBO niveau. Hij overleefde als dertienjarigen tussen vrijwel volwassen jongeren en kreeg in de laatste instelling de meeste tijd geen ontbijt of lunch. Soms een beschimmelde boterham.

 

De vrijheid tegemoet

Mijn zoon sprong over zes hekken, waarvan twee ongeveer 2.5 meter hoog en met prikkeldraad overdekt zijn vrijheid tegemoet. Om zichzelf en zijn leven te redden. Hij was de wanhoop nabij. Hij kwam net als altijd meteen naar mij, zijn moeder. En ik steun hem. Een kind heeft recht op hoop, een stem, op beide ouders, op een familie en op liefde. Mijn zoon wil wat ieder kind wil. Leven als een kind. Kind zijn. Familie. Vrienden. Onderwijs.

Internationale verdragen stellen hem in het gelijk.

Koe Hermien kreeg in dezelfde situatie gratie, rust en mocht in een vredige wei grazen. Laat Max kind zijn. Stop de klopjacht. Max is een dapper en geweldig kind. Hij heeft niet nog meer ‘hulp’ nodig.

Ik mis in de opsporingsberichten dat Max vorige week een hele lieve brief aan zijn vader heeft geschreven. Wat er ook gebeurd is: Max houdt van zijn beide ouders. Hij is bereid om alles te vergeven en vergeten. Ik kan niet trotser zijn.

Shalom.
Met hartelijke groet,
Yvonne Floor

 

De grote doofpot van jeugdzorg!

 

De grote doofpot van jeugdzorg over Max.  Jeugdzorg die wel degelijk inzien dat Max gevaar loopt bij vader, willen dit in de grote doofpot plaatsen. Doordat de advocaat van Yvonne het dossier opeisten kwamen ze er achter dat dit in een grote doofpot word gehouden door jeugdzorg!

Wanneer gaat jeugdzorg eens werken om kinderen echt te helpen?  Kinderen zoals Max die echt niet goed bij andere ouder woont. Vader hem in een gesloten jeugdzorg instelling laat plaatsen, vanwege dat Max bij moeder wil wonen! Waarom nadat kind zo vaak weg loopt naar moeder. Laat hem dan een toekomst bij zijn moeder hebben.

Laat Max in zijn waarde, en laat hem wonen, waar hij wilt!

Max die moeder berichten stuurt dat moeder de politie moet bellen omdat hij bij zijn vader wordt mishandeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan nog zoveel foto’s gemaakt van bewijs van de blauwe plekken op zijn lichaam.. Instanties weten ervan en stoppen dit allemaal in de doofpot!!

Laat Max bij zijn moeder zijn!! Max is veilig bij zijn moeder!! Stop met zoeken!!

Lieve Max en Yvonne geniet van elkaar samen!!

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 Didi de Vries

42 gedachten over “Verklaring moeder en de grote doofpot van jeugdzorg!

 1. Ik hoop dat het lukt om onder de radar te blijven, ik wens moeder en zoon kracht, wijsheid en een veilige plek toe. Het boek heb ik in één adem uitgelezen, diep geraakt door zoveel onmenselijkheid. Als zou slechts de helft waar zijn dan nog is het niet te behappen. Rust, ruimte en veiligheid zijn nu het belangrijkste..stay low en stay safe! Veel geluk voor de toekomst!

    1. Ik heb het ook in een keer uitgelezen, en heel erg onder de indruk.
     Heb ziels veel medelijden met Yvonne en haar kinderen.
     Ben zelf stiefmoeder, heb de kinderen nooit bij hun moeder weg gehouden eerder ze
     Juist naar haar toe gestuurd.
     Er is toch maar 1 ding belangrijk,het geluk van de kinderen!

  1. Herkenbare situatie…. Heel veel kracht, liefde en wijsheid en ik gun jullie vooral veel rust voor nu en hoop vurig dat er geluisterd gaat worden naar jullie en er voor het eerst echt eens gehandeld gaat worden naar BELANG van het kind.. Sterkte liefs Kim…

 2. Alleen Jezus kan Max echt beschermen en rust en veiligheid geven, want Hij heeft macht over alles en iedereen.
  Zoek Hem, vraag Hem. Jezus houdt veel van je zoon Max. Hij wil helpen, sta Hem toe.

  1. Serieus ???? Ala je niks zinnigs te zeggen heb t zeg dan gewoon niets. Deze mensen hebben rust nodig en hulp geen Sprookjes uit 1001 nacht !!!

  2. Ongelooflijk, wat een ”ik leef al jarenlang onder een steen” reactie. Haal Jezus erbij en als er niets verandert, dan is dat zeker zijn wil? Ga je diep schamen Karin!

  3. Maar Karin, de mens heeft de vrije wil gekregen om goed of fout te doen. Als Jezus en God het voor het zeggen hadden waren er geen oorlogen en was iedereen aardig, behulpzaam, was de aarde geen strijdperk, kregen kinderen geen kanker en leefden we in het paradijs.

    1. Zoals de wereld is zoals nu, geloof ik zeker dat we in de Eindtijd leven. Lees maar de berichten over Fatima, waar H. M. Maria aan drie herderskinderen boodschappen geeft, dat de wereld moet bekeren enz. We zien het alle dagen om ons heen: Gods Koninkrijk is nabij!

   1. Ik heb zelf ook in een moeilijke situatie gezeten met een psychopatische ex die mij en mijn kinderen heel erg onder druk zette. Mijn situatie was erg, zij het niet zo erg als hier beschreven. Maar ik heb zelf veel gehad aan mijn geloof. Veel gebeden ook. Ik heb er vooral kracht uit geput en ik geloof er sterk in dat mijn gebeden op veel momenten verhoord zijn en dat er uiteindelijk wel oplossingen gekomen zijn en ook mensen op mijn pad gekomen zijn die me konden helpen, juist door mijn gebed.
    Maar in een tijd en maatschappij als deze begrijp ik ook dat er tegenwoordig veel mensen zijn die niet meer geloven. Dat is hun goed recht. Net zoals het mijn recht, en dat van vele anderen, is om wel te geloven in God en Jezus. De vraag is alleen: waarom worden gelovigen altijd aangevallen op hun geloof?

 3. Een aangrijpende verschrikkelijke gebeurtenis. De handelswijze van jeugdzorg en familie(on)rechters zijn herkenbaar. Hier in Nederland hebben ouders en kinderen geen rechten en moeten jeugdzorg en betrokken familie-/kinderrechters die wetten en kinderrechten negeren voor het strafrecht gedaagd worden hiervoor en voor mishandeling (oudervervreemding). Heel veel respect en sterkte voor deze moeder en haar zoon!

 4. Hoop dat jullie ergens veilig zitten. Ik snap je beslissing Yvonne. Ik verafschuw die klopjacht naar jullie op Facebook. Maar mensen overzien de situatie niet, denken zo Max te helpen. Hetgeen niet zo is. Jeugdzorg en de rechters moeten tot inkeer komen. Echt zien wat er speelt. En naar jou en Max luisteren voor een veilige en gezamenlijke toekomst. Je bent dapper. En Max ook. Hij weet dat jij er altijd voor hem bent. En dat is het meest waardevolle dat je hem kan geven. Ik weet niet waar jullie zijn, maar jij weet altijd waar ik ben…. Blijf alsjeblieft open staan voor mogelijke oplossingen.
  Veel liefs en sterkte voor jullie alletwee. Xxx

  1. Helemaal met u eens, Heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Ken dit soort mannen helaas uit ervaring. Geef niet op lieve Mama, je bent een vechter. Het onrecht wat jou en je kinderen is aangedaan is onmenselijk. HOU VOL!!!

  2. Jeugdzorg en de rechters zijn gewoon ziende blind! Als ze dit nog niet door zouden hebben, met zoveel bewijsmateriaal, dan weet ik het ook niet meer. Het is gewoon een maffia bende! Heb er zelf ook mee te maken, helaas. Alles leugens waar je mee te maken hebt!

 5. Heel veel sterkte! Hoop dat er een goede traumaverwerking voor Max komt. Nu eerst even bijkomen veilig onder moeder haar vleugels. Walgelijk dat deze dingen kunnen gebeuren en de invloed van de instanties….

 6. jeugdzorg west doet niet aan waarheid, ook niet de rechtbank. ik ken iemand die ook door ex vervreemd is geworden en door JBW van kinderen. helaas wat zij aangaf werd niet erkent, en nu mogen zij van een afstand kijken hoe de kinderen in de goot beland. sommige wetten zijn niet reeël in bepaald situaties en dan worden er alleen naar leeftijd gekeken en niet indivudueel situaties. heel krom en zeer veel pijn en verdriet die levenslang mee gedragen worden.

 7. Ja, Karin, dat zouden meer mensen moeten doen. Ik denk hetzelfde als jij en daar hoef jij je zeker niet voor te schamen, en ik ben ook niet van plan om me ervoor te schamen. Laat ze maar kletsen, ze weten niet waar ze het over hebben!. Ik ben ook heel gelovig, maar dat neemt niet weg dat je dan geen problemen meer hebt. We kunnen samen voor dit gezin bidden!

 8. lieve mensen… niet opgeven. Blijf onder de radar. Rust maar uit, knuffelen, helen, aarden en gronden… cocoonen, écht slapen om uit te rusten… we doen ons best, met velen. we’ll break this wall… weet je liefie, het is jouw doorzettingsvermogen en kracht, die dit mogelijk maakt. Kijk eens wat er in beweging is gezet… Had je opgegeven, dan was dit niet gelukt… de bal is gaan rollen, na endlich! be proud my dear. i am! hug.

 9. Verschrikkelijk .. weet wat het is om gemanipuleerd te worden tot op je bot en geen zelfwaarde meer hebt .. laat staan vrienden ..
  alles verdwijnt stilletjes aan uit je leven en als je toch iets wil proberen dan krijg je de wind vanvoor en de psychische onderdrukking begint opnieuw.
  heb al 40 jaar geen vrienden meer om mee om te gaan en hoop dat er voor jullie een eind aan komt en wens jullie veel geluk

 10. Ik kan mij aansluiten bij veel reacties.
  Maar wat mij heel duidelijk is, is dat het onder de neuzen van de politiek terecht moet komen.
  Er zijn al veel te veel fouten bij Jeugdzorg gemaakt.
  Straks zeggen ze weer: er zijn fouten gemaakt, we hopen van onze fouten te leren. Maar deze instantie leert niet van fouten. De hele jeugdzorg moet op de schop!!!

 11. Deze tijd is van de mammon (geld) is macht is kennis . Iedereen graait naar het geld.
  De rijken worden rijker, de armen worden slaaf.
  Mensen worden overal tegen elkaar uitgespeeld. De zwakkere in de samenleving worden (mis)gebruikt.
  Bij banken en overheid en hele grote bedrijven daar is geen menselijkheid daar telt alleen geld.

 12. Dit is Jeugdzorg! Jeugdzorg baseert raportagges op eigen meningen kiezen vaak toch kant van de manipulatieve ouder simpel weg omdat ze de kennis niet hebben om dat in te zien. En geweld wordt vaak weggepoetst en de ouder die zich zorgen maakt om het kind wordt weggezet als strijdende ouder en de mond gesnoerd op allerlei manieren. Jeugdzorg in Nederland is schokkend en traumatiserend.

 13. Yvonnelief, ben zooo dankbaar trots om te lezen hoe jij je brief eindigt! Ik zie de liefde van Jezus Christus in jou en in Max. En Hij is meer dan Overwinnaar en dit is niet jouw strijd maar de strijd van God!!

 14. Ik heb het heel vaak medegedeeld op andere platformen, heel de jeugdzorg en hoe deze nu opgebouwd is werkt niet en heeft nooit gewerkt. Ik zou graag met jullie in opstand komen de jeugdbescherming hoe deze nu is afbreken, en met ouders een nieuwe jeugdzorg cultuur en structuur opbouwen die werkt en waar uhp pas de laatste noodgreep zal zijn.

  Paul Holthuijsen
  paulholthuijsen@gmail.com

 15. De hele jeugdzorg moet onmiddellijk op de schop. Ben als kind in de jaren 50 al in aanraking geweest met jeugdzorg en daar zag ik als kind al dat ze de ouders maar in het zadel hielpen en de kinderen maar lieten lijden. Ik walg nog steeds van ze.

 16. Jeugdzorg doet echt gewoon niks , kinderen die gewoon lijden word niks mee gedaan. Emotioneel gebroken worden en niet als kind kunnen fuctioneren helaas gebeurd dit ook bij vaders waar de situatie dus andersom is en moeders alle touwtjes in handen heeft en kinderen letterlijk en figuurlijk beschadigt en inderdaad instanties zien het maar kunnen niks doen te triest voor woorden dat dit kan in Nederland ……en blijf nog lekker effe van de radar af en kom even tót rust met elkaar

 17. Heel veel sterkte toegewenst jullie drie. ik heb het boek in een nacht uitgelezen, werkelijk waar onvoorstelbaar, echt schandalig. Ik hoop dat er snel gerechtigheid komt. Bedankt Didi voor je aandacht aan deze zaak, zouden GeenStijl/TPO en dergelijke moeten doen, dan is die crowdsurfing ook in 1 dag geregeld.

 18. Er is een doneeractie en we proberen met een aantal mensen de landelijke pers zover te krijgen om er over te schrijven. Tot nu toe nog geen succes gehad.

 19. Een kind van 13 jaar kan heel goed beslissen bij welke ouder hij wil wonen. Die ga je niet opsluiten. Schaam je diep Jeugdzorg! Ik hoop dat er gerechtigheid voor Yvonne en Max komt, dat Max bij zijn moeder kan blijven en op een fatsoenlijke manier zijn school kan afmaken in plaats van te worden opgesloten. Sterkte Yvonne en Max!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.