Kind de dupe van de scheiding

 

Max Douwes, Yvonne FloorKind de dupe van de scheiding. Afgelopen zondagavond kwam het bericht binnen dat Max en Yvonne waren gevonden. Vandaag wordt ze voorgeleid aan de rechter commissaris. 6 jaar kan ze krijgen voor ontvoering. Max zit nu op een zwaardere bewaakte jeugdinstelling waar hij geen kans heeft om te ontsnappen.

Afgelopen zaterdag kwam bij mij ook politie aan de deur, vanwege mijn blog die ik over Yvonne en Max schrijf, logisch dat ze bij mij waren gekomen, werd gevraagd of ik wist waar ze waren en nee dat wist ik niet!

Ze maakten zich nogal zorgen over Max, Max was gewoon veilig bij zijn moeder. Max werd bij zijn vader flink mishandeld, en ik krijg nu steeds meer details daarover te horen, dat je haren overeind komen te staan. Max loopt niet zomaar weg naar zijn moeder Yvonne.

De vader van Max heeft mij ook benaderd via mijn facebook pagina, daar ontving ik gisterochtend zijn bericht over Max en Yvonne en hij blijft volhouden dat hij Max niet heeft mishandeld. Yeah right, de foto’s en whatsapp berichten van Max en zelfs een arts die ik heb gesproken geven hele andere dingen aan dus dat vader zijn kind niet heeft mishandeld, is gewoon een grote leugen van vader.

Vader vind het goed dat ik over ouderverstoting schrijf, vader geeft aan dat Max wel zijn moeder mag zien, mits het veilig is geeft hij aan en hoe het geregeld is met rechtelijke uitspraken. (uitspraken door jeugdinstanties die alles tegenwerken wat goed is voor het kind) . veilig is het zeker wel bij Yvonne, Bij hem is het niet veilig…

Max moet gehoord worden!

 

Kind de dupe van scheiding. Max zijn stem moet gehoord worden! Hij is een jongen van 13 jaar, die duidelijk kan aangeven wat hij wil, waar hij wil wonen! Vader die Max zijn moeder niet gunt. Dat heeft dus ouderverstoting, waar vader aan werkt, samen met jeugdinstanties.

Daarom laat ik Max zijn stem horen! Laat Max samen met Yvonne zijn. Yvonne die hoort niet in de gevangenis. Vader geeft aan dat Yvonne strafrechtelijk gevolgd wordt voor laster. Laster is het niet vanwege vader Max mishandeld, en er vele bewijs is en steeds meer bewijs!!

 

Kinderen hebben allebei de ouders nodig en als een ouder dat tegenwerkt  hoort  jeugdzorg in te laten zien bij de verzorgende ouder hoe schadelijk dat is voor kinderen. Nee hoor dat doen ze niet en werken mee met de verzorgende ouder.

Ouders gaan kapot als ze 1 uurtje onder begeleiding hun kinderen mogen zien. 1 keer in de 6 weken mogen ze vaak 1 uurtje onder begeleiding hun eigen biologische kinderen zien. Alsof ouders zo gevaarlijk zijn. Vele ouders stoppen hier dan ook mee want met 1 uurtje onder begeleiding is verschrikkelijk!

 

 

 

WSG ziet zichzelf hier niet in, een paar maanden geleden, ben ik samen met een verstoten ouder ook naar Amsterdam geweest en heb ik vragen gesteld aan een aantal medewerkers! Sommige medewerkers luisterde wel naar ons, vanwege ik ook vertelde wat de schade op het kind is, als het kind 1 van de ouders niet zien. Een antwoord krijgen bij de wsg over wat het beste is voor kinderen, daar konden ze geen antwoord op geven.

 

Wat is ouderverstoting

 

Kind de dupe van scheiding. Zelf ben ik een kind die te maken kreeg in mijn jeugd met ouderverstoting. Zo werd mijn vader ontnomen in mijn jeugd. Alles werd aangenomen bij jeugdzorg wat mijn moeder vertelde. Mijn vader werd niet naar geluisterd. Familie van mijn vader heeft zelfs brieven gestuurd en daar werd ook niks meegedaan,

Mijn vader werd bij mij door mijn moeder zo zwart gemaakt, dat ik jarenlang bang was van mijn vader en hem ook niet meer wilde zien. Als ik mijn vader op straat zag rende ik weg. Zo stond mijn vader vaak ons ook op te wachten als we met de schoolbus thuis kwamen. Mijn vader wilde mij gewoon zien, net als alle andere ouders die hun kinderen zien.

Zo stuurde mijn vader ook elk jaar cadeautjes naar mij, en vele brieven gestuurd met geld erin. De cadeautjes heb ik nooit gezien, en de brieven ook niet. Het geld ook niet. Mijn moeder stuurde alles retour, alleen het geld hield ze.

Rond mijn 8/9de levensjaar werd mijn vader dood verklaard. Mijn moeder vertelde dat mijn vader dood was. Het deed mij toen niks vanwege de verhalen van mijn moeder en ging verder met mijn leven.

De thuissituatie was nog steeds niet goed. Ik lijk innerlijk op mijn vader en daarom de zwakste in het gezin. Zo kon ik nooit iets goeds doen thuis en kreeg ik overal de schuld van. Mijn zus en broertje waren wel perfect voor mijn moeder en hun hebben thuis gewoon een goed leven verder geleid.

Daarom herken ik hoe Max zich moet voelen, vanwege hij niet gehoord word en ook naar zijn moeder wil, waar het gewoonweg wel goed is.

Kijk per kind

Zo kun je inzien dat Max meer op zijn moeder lijkt, dan op zijn vader.

Jeugdinstanties zouden per kind moeten kijken in een gezin. Zo hadden mijn zus en broertje het wel goed bij mijn moeder, en ik niet.

Bij het gezin van Yvonne, zie je dat de dochter het redelijk goed bij vader heeft, en Max dus niet! Daarom zet ik mij nu veel in om juist een verschil te maken bij kinderen die te maken hebben met ouderverstoting.

Kinderen hebben beide ouders nodig bij opgroeien, waarom blijven instanties dit tegen werken! Max heeft vader ook een brief gestuurd, met daarin dat hij van beide ouders houdt. Daar word helemaal niks van verteld door de politie met zijn vermissing! Vader pas na 2,5 week wat op zijn facebook neerzet over zijn vermissing! Als je kind vermist is dan wacht je niet op de politie om op facebook over de vermissing te plaatsen.

Ik had gelijk op facebook over de vermissing geplaatst als ik kinderen zou hebben. Dus zoveel zorgen had de vader niet!

Wil je meer over de gevolgen van ouderverstoting lezen, kijk dan eens naar de andere berichten op mijn blog. Mijn verhaal is ook meerdere malen in de media geweest.

Boek

Wil je Yvonne’s boek lezen wat uit de handel is gehaald. Lees het dan via deze link

Help jij Yvonne en doneer wat geld naar de rekening van Yvonne

 

 

 

Laat Max weer kind zijn en laat Max gewoon bij Yvonne wonen! Yvonne hoort niet in de gevangenis, Laat Yvonne vrij! Deze onmacht met ouderverstoting moet stoppen!!

 

Luister vanavond tussen 21.00 en 23.00 naar DenHaag FM

 

Ouderverstoting gebeurd bij vaders en moeders! Stop ouderverstoting NU!

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries
3 gedachte over “Kind de dupe van de scheiding”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.