Demonstratie 17 april te Amsterdam

 

Demonstratie 17 april te AmsterdamDemonstratie 17 april te Amsterdam. Ben je morgen in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen, kom dan met of zonder geel hesje naar Amsterdam. We gaan met een hele grote groep demonstreren in Amsterdam bij de WSG in Amsterdam. De vele ouders die onterecht hun eigen biologische kinderen niet meer te zien krijgen, zijn het namelijk zat.

 

Duizenden kinderen worden door jeugdzorg onterecht uit huis gehaald. Ouders vechten om hun kinderen weer thuis te krijgen. Jeugdinstanties verzinnen dan weer nieuwe leugens, zodat het kind niet meer thuis komen. Ouders worden uit ouderlijk gezag gezet en hebben totaal geen rechten meer. Vele kinderen moeten van pleeggezin naar pleeggezin. Werk kinderen terug naar huis, daar word niet naar gekeken.

Jeugdzorg krijgt door kinderen uit huis te halen, heel veel geld ,en zo zie je dat het alleen maar om geld draait. Kinderen echt helpen, dat gebeurd niet.

 

De gevolgen hierdoor is levenslang. Kinderen weten niet wie ze daadwerkelijk zijn. Missen hun eigen identiteit.  Vele gaan uiteindelijk het verkeerde pad op zoals dat ze hun school niet af maken, gaan aan de drugs en/of gaan de criminaliteit in. Jeugdzorg werkt hieraan dus mee. Dit noemen ze kinderen helpen.

Ben je dus morgen in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen. We verzamelen morgen om 14.00 op station Bijlmer Arena, en lopen half 3 naar de Bijlmerdreef naar de WSG in Amsterdam. Wil je zelf ook een zegje vertellen, maak dan een klein zegje en via de megafone kun je dan hard je zegje vertellen.

Kom je naar de demonstratie, en je hebt een facebook account, meld je dan ook even aan bij de demonstratie.

Het is tijd dat jeugdinstanties eens echt ouders en kinderen helpen! Daarom laat je morgen allemaal horen!

Hieronder een verhaal van 1 van de vele ouders die strijden tegen jeugdzorg. Kind die onterecht uit huis is gehaald.

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries
6 gedachte over “Demonstratie 17 april te Amsterdam”
  1. Ach, wat een triest verhaal van Jessy. Arme jongen.
    Didi, ik kom ook morgen met de trein. Aankomst is 4 minuten over twee. Willen jullie even op mij wachten please?

    1. Ik heb je via Messenger een bericht gestuurd. Ik moet even kijken op welk punt we staan. Als je mij even een appje stuurt dan stuur ik je de locatie als ik er ben waar we staan. Telefoon nummer staat in je messenger 😉

  2. Wat geweldig Didi dat je dit georganiseerd hebt. Ik wist het niet, want anders was ik wel meegekomen. Ik wens jouw veel succes ook met je ziekte. Xxx liefs Jose Bolwerk. Ik zie mijn kinderen al 35 jaar niet meer

    1. Dankje wel. Het heeft mij vandaag veel energie gekost, maar het was het zeker waard en we vechten verder tegen deze onrecht waar heel veel ouders en kinderen mee te maken hebben. Dit moet stoppen dat ze geld verdienen achter de ruggen om van alle kinderen die hierdoor veel leed ervaren in hun verdere leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.