Ik ben een van de gele hesjes!

 

Ik ben een van de gele hesjesSinds een paar maanden zit ik ook bij de gele hesjes. Nederland is namelijk naar de klote aan het gaan. Mensen die genoeg geld hebben die boeit het niet dat mensen die het minder hebben dat die alleen maar armer en armer worden. Overal moeten bezuinigen. Ziekenhuizen die dicht gaan. De ouderenzorg wat stukken beter kan. Goeie zorg in de ggz is ver te zoeken. Zorgkosten die alleen maar duurder en duurder worden.   De kinderhandel van jeugdzorg dat maar door gaat! Nu krijgt de jeugdzorg 320 miljoen extra. Dat betekend dat er nog meer kinderen onterecht uit huis worden gehaald. En zo is er nog veel meer wat totaal niet goed gaat in Nederland.

Dan heb je nog het nep nieuws van de media! Echte nieuws dat wordt namelijk niet in beeld gebracht.

Vele duizenden ouders benaderen de media over de praktijken van jeugdzorg, Hoe ze onterecht vele kinderen ontvreemden van de ouders! Dit nieuws komt niet in beeld.

Het vergeten kind zet zich in voor alle kinderen die in tehuizen zijn geplaatst. Die kinderen worden totaal niet vergeten door de ouders, maar door het systeem worden ze ontvreemd van hun biologische ouders. Ouders mogen hun kinderen eens per 6 weken een uur onder begeleiding zien. Kinderen die echt het slecht thuis hebben worden namelijk niet uit huis gehaald. Het is de omgekeerde wereld bij de jeugdzorg! Dit systeem in Nederland laat dit gebeuren!

Nieuws werkt voor de overheid

Ik ben ook een van de gele hesjesHet nieuws werkt voor de overheid, mogen niet positief reageren op de gele hesjes, waardoor de gele hesjes vaak negatief in beeld worden gebracht!

Gele hesjes staan namelijk ook voor u op!

Als de periode komt dat we allemaal moeten stemmen, wil iedereen dat Rutte aftreed, omdat Nederland naar de klote aan het gaan is. Iedereen twittert erover, maar staan niet op! Iedereen doet alles achter de pc, maar wij staan met zijn alle op! Gele hesjes laten echt zien dat Rutte af moet treden en dat Nederland naar de klote aan het gaan is!

 

Nederland is naar de klote!

 

Mensen die hulp nodig hebben met hun financien, worden vaak opgelicht door de instanties die je juist zouden moeten helpen. Je kunt zomaar een bewindvoerder worden, zonder dat je er voor opgeleid bent. Ze gaan er met je geld vandoor en de overheid laat dat toe. kantonrechters moeten de bewindvoerders nakijken, maar dit gebeurd totaal niet! Slechte bewindvoerders

Zorginstellingen frauderen met de pgb van cliënten, worden niet gepakt, verdienen hierdoor miljoenen van de overheid. Overheid pakt dit niet aan! Hoe wordt er gefraudeerd door instellingen

Mensen die juist hulp nodig hebben, die worden alleen maar meer naar de klote geholpen door dit land.

Vele kunnen niet werken, en zitten vaak in de bijstand, willen wel werken, maar ze zien dit soort mensen die alleen maar geld willen, maar niks willen doen. De mens word steeds meer gekort, komen juist in de schulden, omdat het niet meer betaalbaar is.

Daarom staan wij als gele hesjes op!

We zijn niet om te rellen, maar we willen een verschil maken! Dit systeem Rutte moet gaan aftreden!

 

Lees hier het hele Manifest van de gele hesjes wat aan Rutte is overhandigd!

Kijk hier het gesprek terug met de Volkskrant

 

Ik ben een van de gele hesjes

 

 

Mensen sta op! De staat vernield de mensheid!

 

 

 

Lees hier: Strijdbaar voor betere jeugdzorg

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries
2 gedachte over “Ik ben een van de gele hesjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.