Het vernielingssysteem van de overheid!

 

Het verdienmodel van de overheidHet vernielingssysteem van de overheid. Hoe ouders en kinderen vernield worden door het systeem van de overheid. Vele duizenden kinderen die door vele leugens van jeugdinstanties bij hun ouders worden ontnomen, die hierdoor vele psychische klachten ontwikkelen.

Kinderen die ze volproppen met ADHD medicatie. Zelfs ouders krijgen zware combinaties ADHD medicatie en rustgevers door elkaar. Combinaties waarbij de apothekers waarschuwingen te zien krijgen.

psychiaters die bij verzekeraars alles omzeilen met codes vanwege hoge doseringen aan de patiënten.

 

 

Het systeem van jeugdzorg houdt Nederland aan het werk!

 

Kinderen die met jeugdzorg te maken hebben, maken vaker hun school niet af. Komen vaker in de problemen met justitie, gaan vaker aan de drugs en krijgen sneller verkeerde vrienden, dan kinderen die niet te maken hebben met jeugdzorg.

 

Vele ouders die te maken krijgen met jeugdzorg die hun kinderen niet meer te zien krijgen, gaan vaker aan de drugs, omdat ze hun verdriet dan kunnen verwerken, willen het verdriet niet voelen. Hierdoor komen ouders in aanraking met instellingen zoals de brijder, jellinek. Ook deze ouders gaan vaker de criminaliteit in.

Ouders worden letterlijk kapot gemaakt als ze hun kinderen niet meer te zien krijgen.

Mijn vader ging ook kapot van verdriet, dat hij mij niet meer zag, hierdoor dreigde hij mij ook te vermoorden. Niet dat hij dat wilde doen, maar omdat hij mij niet meer mocht zien, dus dan zou niemand mij meer te zien krijgen.

Dit gebeurd helaas ook echt in Nederland en dan noem je familiedrama’s.

Vaak zitten deze ouders in een vechtscheiding, en vaak krijgt dan 1 van de ouders de kinderen niet meer te zien.

Waarom is de wet vaak zo dat de ene ouder 83% de kinderen krijgt en de andere ouder 17%.

Je maakt toch samen kinderen, dus zorg je er ook samen voor. Na een scheiding heeft iedere ouder allebei evenveel rechten om voor de kinderen te zorgen. Ieder heeft dus recht op 50% de kinderen!

Zelfs kinderrechters werken hieraan mee!!!

 

Onder bewindvoering

 

Vaak krijgen ouders bewindvoerders. Ouders die dan met weekgeld net aan rond komen. De dag dat ze hun leefgeld krijgen, wat vaak einde van de dag is, waardoor ouders pas laat op de dag boodschappen kunnen doen, dan nog moeten koken voor de kinderen, en kinderen dus te laat eten en dus laat op bed liggen. Vaker hierdoor niet altijd erg verzorgd er bij kunnen lopen, dus kinderen worden hierdoor sneller uit huis gehaald onterecht. Zo werken bewindvoerders ook mee om kinderen extra onder de aandacht te brengen bij jeugdzorg en mensen snel zien dat kinderen er onverzorgd uit gaan zien.

Ook vaak kinderen die onder jeugdzorg vallen en dus veel problemen krijgen verder in hun leven, komen vaak ook onder bewindvoering.

Komen vaker in de schulden terecht, dus komen in schuldtrajecten. Alles werkt samen.

Vele bewindvoerders deugen totaal niet, en maken de schulden nog erger dan het al is.

Je komt er gewoon niet meer uit.

 

Demonstratie tegen jeugdzorg!

 

Afgelopen 5 juni was er een demonstratie tegen jeugdzorg. Ik ben samen met Carlo beheerder van de groep Gele hesjes Jeugdzorg. Wij zijn het namelijk zat, dat er zoveel onrecht is hoe jeugdzorg te werk gaat. Kinderen die onterecht uit huis worden gehaald, en nooit meer thuis komen. Er wordt nooit naar huis toe gewerkt. Ouders in vechtscheidingen, waarvan vaak 1 ouder wordt verstoten, waarbij de instanties ook daaraan mee werken. De verstoten ouder wordt totaal aan de kant gezet.

 

Wij zijn het zat en dit gebeurd al vele jaren!  Dit is niet iets wat pas een paar jaar gebeurd, maar ik spreek al echt over 30/40 jaar en denk al veel langer.

Vele ouders worden bang gemaakt door jeugdzorg als ze aan dit soort acties meedoen dat ze hun kinderen helemaal niet meer te zien krijgen. Of dat ze naar de media gaan, daar worden ze ook voor gestraft door jeugdzorg!

Op verjaardagen mogen ouders geen contact opnemen met hun ouders. Dat je als jeugdzorgmedewerker zo kunt zijn, dat snap ik gewoon weg niet. Denk eens na als je zelf in die situatie zou zitten!

En maar meer pleeggezinnen zoeken, want die zijn er niet genoeg.

Zelfs bij huisartsenpraktijken worden flyers opgehangen om pleegouder te gaan worden. Hoe krom werk kinderen weer naar huis! en ook op vele andere plekken, het is te krom voor worden, werd eerst kinderen maar eens naar huis!

Eindelijk gaat die grote beerput open! de beerput van jeugdzorg!

 

Stop de waanzin van jeugdzorg! Stop het verdienmodel van de overheid!

 

 

Kinderen zijn de toekomst, waarom deze kinderen vernielen!

Vele kinderen die nu volwassen zijn, helaas ook al vernield en getekend voor het leven.

Zo ben  ik er ook een die vernield is door het rechtssysteem.

slachtoffer van de overheid

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries
Een gedachte over “Het vernielingssysteem van de overheid!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.