Kan mevrouw een ei koken? Ik vraag om EMDR

 

Kan mevrouw een ei koken? Ik Vraag om EMDR

Kan mevrouw een ei koken? Ik vraag om EMDR. Eind 2008 begin 2009 kreeg ik de diagnose PTSS. Om te verwerken heb je vaak EMDR nodig. Deze hulp vraag ik al vele jaren. De hulpverlening faalt hier al vele jaren in om mij EMDR te geven. Zie blog uit 2015: De hulpverlening in de ggz faalt

Waarom ze mij al jaren geen EMDR geven geen idee.  Ook al verander ik mijn ziekenfonds, goeie hulp blijft uit om EMDR!

Eind vorig jaar kwam ik in contact met een nieuwe consulent van de gemeente en ik vertelde over mijn bedrijfsplannen en ze gaf aan veel vertrouwen hierin te hebben.

Er werd aangegeven dat ik eerst mijn trauma’s moet verwerken, voordat ik andere mensen kan helpen en dat snap ik wel, maar goeie hulp krijg ik nog steeds niet.

Ik had ondertussen zelf een therapeut gevonden, en had toen gekeken of dat werd vergoed. Ik zag dat de helft werd vergoed, maar dat bleek niet zo te zijn, dus kon ik dat niet betalen als ik door zou gaan met de behandeling, en moest ik met deze therapeut stoppen. Volgend jaar ga ik wel terug naar haar want dan zal ik mijn ziekenfonds erop aanpassen dat het wel vergoed gaat worden.

Ik heb wel gesprekken met een psycholoog bij de huisartsenpraktijk, dan gaat het meer over hoe het op dit moment gaat.

 

PSYQ

 

Kan mevr een ei koken? Ik Vraag om EMDRKan mevrouw een ei koken? Ik vraag om EMDR. Toen ik bij psyq liep jaren geleden toen ik ook EMDR behandelingen vroeg kreeg ik dat ook niet. De psycholoog (wat ik dacht dat ze was) communiceerde wel met mijn psychiater daar en dan vertelde ze mij dat ik wel hulp kreeg, maar eerst gezien moest worden door de psychiater, die toen weer aangaf dat ik geen behandeling zou krijgen en dat het ophield.

Ik werd steeds naar het kastje en de muur gestuurd bij psyq. Sinds kort ben ik er ook achter dat de psycholoog van psyq geen psycholoog was maar een verpleegkundige op gebied psychisch. Ze had met moeite geregeld dat ik toen bij een seksuoloog terecht kon en eerste gesprek met die seksuoloog ging goed en we hadden gelijk een aantal afspraken alvast gepland.

De 2de afspraak die ik had kwam ik helemaal doorweekt aan van het weer buiten en kreeg ik bij het gesprek van nog geen 5 minuten te horen, dat ze mij niet kon helpen. Ik kon dus weer gaan!!

Ik was toen het echt zat, waarom kan ik geen goeie hulp krijgen die ik vraag!

Waarom wordt alles tegen gehouden?

Daarna kreeg ik een paar jaar gesprekken met psycholoog bij de huisartsenpraktijk, over hoe het op dat moment gaat.

Ik wil verder en wil mijn trauma’s goed verwerken en vond dus een andere therapeut, en dat klikte zo goed, alleen de kosten worden niet vergoed door mijn ziekenfonds, dus dan wordt het lastig.

 

Nieuwe doorverwijzing

 

Ik vroeg een afspraak bij de huisarts en vroeg opnieuw of ik aangemeld kon worden bij psyq. Misschien dat ze na een aantal jaren wel beter geworden zouden zijn. Huisarts had mij doorverwezen naar psyq.

Een paar weken later werd ik gebeld door psyq, maar was te laat met opnemen van mijn telefoon en kreeg toen een mail van psyq, dat ik niet geschikt zou zijn voor psyq!

Ik was laaiend op dat moment en mailde gelijk terug, dat ik wel hulp bij hun nodig heb. Traumaverwerking! Dit vraag ik al jaren!

Werd mij verteld dat psyq mij dus verder zou doorverwijzen naar een stichting van de Linde.

Ik keek op de website en dat voelt niet goed voor mij. Alsof ik niet goed bij zinnen ben ofzo. Ik ben totaal niet beperkt.

De Huisarts had mij daarna dus ook aangemeld bij de stichting. De stichting belde mij toen voor een intake gesprek en dat gesprek werd er al op een manier tegen mij gepraat alsof ik niet helemaal goed zou zijn. Er is niks mis met mij, dus praat gewoon op een normale manier tegen mij!

Ik heb gelijk de volgende dag alles geannuleerd bij die stichting en wilde er niks meer mee te maken hebben.

Een paar weken later belde ik de huisarts om een afspraak te maken, en toen kwam de assistente aan of ik al een intake had gehad. Ik gaf aan dat geannuleerd te hebben en ook de rede waarom.

Vraag ook geen hulp bij die stichting maar wil EMDR traumaverwerking bij psyq.

Voel mij niet geschikt voor die stichting, en hoe ze tegen mij al door de telefoon praten, alsof ik niks kan ofzo. Toch willen ze dat ik naar die stichting ga.

 

Er word niet naar mij geluisterd wat ik wil

 

Ik blijf volhouden dat ik daar niet heen ga.

De gemeente wil ook dat ik daar heen ga. Ook heeft de gemeente mij aangemeld bij cursus samen op pad. De cursus is echt dramatisch en totaal niet nodig voor mij.. Ga samen in een rij staan op lengte, op haarkleur, op kleur ogen en op schoenmaat moesten we gaan staan.. Wat boeit mij dat nou welke kleur haar of schoenmaat ect iemand heeft. Wat is het doel hiervan?

Ik raak er flink gefrustreerd van. De cursus gaat vanuit Heliomare en die vertelde mij ook aan dat ik naar die stichting zou moeten. de cursus bestaat uit 12 ochtenden. 6 weken lang 2 keer per week. 2,5 uur per keer.

Wat snappen ze nu niet! heb ik zelf geen mening meer!

Ik ga niet naar die stichting. Heb nu ok aangegeven dat ik het nieuwe jaar terug ga naar de therapeut die ik zelf had gevonden, maar moet eerst mijn ziekenfonds veranderen, zodat het een gedeelte wordt vergoed. De rest moet ik dan wel bij betalen, maar wel meer dan de helft wordt dan vergoed. Dat moet te doen zijn.

Aangemeld bij:

 

Kan mevrouw een ei koken? Ik vraag om EMDROndertussen werd ik ook aangemeld bij stichting MEE! Een week later kreeg ik al een intake gesprek. Bij het gesprek kreeg ik 2 vragenlijsten mee. Toen ik thuis de vragen las, heb ik ze gelijk verscheurd. Deze vragenlijsten waren zo belachelijk alsof ik helemaal niks zou kunnen. Vragen van kan je een eitje koken, kan je zelf je tanden poetsen. Verzorg je je zelf goed als je ongesteld bent of ben je wel eens doorgelekt. Of je straatborden kan lezen, en of je geld terug kan tellen met teruggave als je boodschappen hebt gedaan.  Een hele maaltijd zelf kan samen stellen, en of je aardappelen kon koken. of ik andere mensen kon helpen en of ik zelf wel kon douchen, wc en of ik mijn eigen haar te kunnen wassen. De dagelijkse dingen dus.

Ze willen mij belachelijk maken ofzo, ik werk er niet aan mee. Alsof ik niet voor mij zelf zou kunnen zorgen.

Al jarenlang doe ik alles alleen, niks aan de hand. Nu komen ze met allerlei belachelijke dingen.

Alsof ze allemaal samen werken en mij onbekwaam willen laten verklaren. Heb de verklaringsformulieren ook verscheurd. Ik laat het niet gebeuren. Leef al jaren op mijn manier en redt het allemaal zelf, waarom nu dat ze zo bezig zijn om mij al die onderzoeken te doen om mij gek te verklaren ofzo.

 

Ik wil de wereld beter maken

 

Ik zie zoveel in deze wereld wat gewoon niet goed gaat, en dat wil ik graag veranderen, en dan vooral de jeugdzorg. Ouders en kinderen worden zo vaak onterecht van elkaar vervreemd, doordat kinderen met leugens uit huis worden gehaald.

Het lijkt er zo erg op dat ze niet willen dat mijn bedrijf in de lucht komt, omdat jeugdzorg een onderdeel is ook van de gemeente.

En alles werkt samen en ik tegen jeugdzorg ben, heb ik heel erg het idee, dat ze er alles aan willen doen, om mijn bedrijf niet in de lucht te krijgen.

Ik heb wel last van vermoeidheid doordat mijn lichaam geen B12 opneemt en ik injecties daarvoor heb. Om de 72 uur heb ik een injectie nodig. Helaas blijf ik nog steeds erg vermoeid, en ze denken waarschijnlijk dat mijn vermoeidheid tussen mijn oren zit ofzo.

Ik heb mij namelijk zelf leren prikken, vanwege ze na 5 weken wilde stoppen met de injecties en ik meer baat zou hebben met meer injecties. Het kan jarenlang duren voordat je energie weer terug is. Het heeft namelijk jaren geduurd dat mijn b12 omlaag is gegaan en dat niet met een paar injecties opgelost is.

Maar dit mag niet de reden zijn dat ze mij onbekwaam willen laten verklaren, want ik redt mij al vele jaren en vecht al mijn hele leven en wat ze nu allemaal willen bereiken met mij, laat ik niet gebeuren!

Ik ga en zal mijn bedrijf in de lucht krijgen en niemand kan mij daarin tegen houden!

 

 

 

Systeem NL deugt voor geen meter!

 

Hoe ouder je wordt, hoe meer je ziet dat het rechtssysteem in het land totaal niet deugt.

jeugdzorg, je verwacht dat ze kinderen helpen, maar het tegendeel gebeurd. Kinderen worden van hun ouders gescheiden en komen in verschillende pleeggezinnen terecht. Broertjes en zusjes worden zelfs van elkaar vervreemd. Ene kind komt in Gelderland te wonen en de andere in Groningen.

Ouders die vaak onterecht als slechte ouders worden gezien, en kinderen daardoor met leugens met politie begeleiding op een traumatische wijzen bij hun biologische ouders worden weggehaald!

Hierdoor heeft het kind een levenslange trauma. Kinderen zijn meteen een flink verdienmodel van de overheid geworden. Hierdoor ontwikkelen ze hechtingstoornissen en vele andere psychische klachten.

Hierdoor hebben ze jaren psychische hulp nodig. Vele gaan het verkeerde pad op. Krijgen verkeerde vrienden, gaan sneller aan de drugs, en school wordt vaker niet afgemaakt.

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2019 Didi de Vries
3 gedachte over “Kan mevrouw een ei koken? Ik vraag om EMDR”
  1. Wat frustrerend voor je Didi! Ik leef met je mee en heb met je toedoen. Ik denk dat je teveel ziet en dat mag natuurlijk niet, dan tast je het systeem aan en mensen worden wijzer. Mijn ervaring is dat de GGZ ook niet deugt. Ik ben ervan overtuigd dat jij een zeer goede bijdrage zou kunnen leveren mbt herstel ouder en kind. Geef niet op en ga door!! 💝👍😊 Ik vind je geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.