Ik trap er niet in.

Ik blijk geen eigen mening meer te hebben over wat ik wil! Het enige wat ik vraag is EMDR. Ik vroeg daar al meer als 10 jaar geleden over. Waarom krijg ik niet de hulp die ik vraag!

De vragenlijst die ik weiger in te vullen en die ik heb verscheurd willen ze echt dat ik die invul.

Ze geven aan dat iedereen die lijst krijgt! Ik heb nog nooit zulke belachelijke vragen gehad. Ik was altijd te goed voor die stichting MEE en elke keer toen ik hulp vroeg kreeg ik te horen dat ze mij niet konden helpen. Ik heb namelijk geen beperkingen. Ik heb een rot jeugd gehad in de thuissituatie, maar daarvoor hoef ik nog niet een beperking te hebben. Ik heb altijd goed kunnen leren, daar was geen probleem mee alleen door de thuissituatie heb ik uiteindelijk mijn best niet meer gedaan.

Ook zijn al mijn gegevens weg bij stichting MEE en kunnen ze mij helemaal niet meer vinden. 1,5 jaar geleden heb ik daar een cursus nog gevolgd vanwege bewindvoering en dat ze daar een cursus hadden om met geld om te gaan. Hiermee wilde ik laten zien dat ik zelf mijn eigen geld kan beheren.

Bewindvoering

Ik nam bewindvoering in 2010 vanwege dat ik toen zwaar depressief was zodat ik even mijn depressie kon aanpakken en even geen geldzaken hoefde te doen.

Helaas maakte bewindvoering er juist een zooitje van en kwamen er juist schulden!

Ik heb dus 1,5 jaar geleden netjes die cursus gevolgd bij stichting MEE. Mijn naam is dan zeker nog wel te vinden bij de stichting.Ik gaf aan misschien staat het nog op mijn oude achternaam, maar die is ook weg. Er is letterlijk niks meer te vinden. Het klopt niet want meestal wordt het pas na 10 of 15 jaar vernietigd als die gene er niet meer is ofzo.

Het klopt gewoon niet. Nooit kon ik hulp daar krijgen toen ik hulp vroeg en nu komen ze met belachelijke vragenlijsten alsof ik totaal niks kan.

Het klopt niet!

Het klopt gewoon niet en ik trap er niet in. Zie mijn vorige blog bericht. Het lijkt erop dat ze mij op een of andere manier onbekwaam laten verklaren en dat ik geen bedrijf zou kunnen starten.

Er werd mij ook verteld dat ik een hbo opleiding zou gaan moeten doen! Mijn bedrijf doet het niet via boeken want boeken waar je uit moet leren staan vol met leugens! Mijn bedrijf gaat ouders en kinderen echt helpen en niet vernielen!

Het vernielingssysteem van de overheid daar gaat mijn bedrijf niet mee aan de gang!

Ook wordt mij gevraagd of ik een plan B heb als mijn bedrijf niet gaat lukken! Mijn bedrijf komt zeker wel en op mijn manier!

Kan mevrouw wel een ei koken? Ik vraag om EMDR!

Als uitslag van test niet goed is!

Als de uitslag van de belachelijke vragen niet goed is, dan kan ik dus gesprekken krijgen zodat ik dat zou kunnen accepteren! Ze gaan er al vanuit dat de uitslag niet goed zou zijn!

Ik werk hier dus niet aan mee!

De gemeente wilde een IQ test aanvragen, daar sta ik wel open voor om dat te doen, maar deze vragenlijst die ze nu geven werk ik niet aan mee. Er werd mij verteld dat de IQ test pas begin nieuw jaar zou zijn, waarom krijg ik nu vragenlijst waar ook staat voor zwakbegaafde mensen dat ik dat in moet vullen!

Ik ben niet zwak begaafd!

Ik heb een rotjeugd gehad!

Een vechtscheiding van mijn ouders! Een ouder ontnomen in mijn jeugd wat veel schade heeft gekend!

Als je jeugd ellendig is geweest door thuissituatie ben je meteen niks meer voor de overheid ofzo en kun je volgens het systeem niks meer!!