Hoe het met mij gaat

Hoe het met mij gaat.

Doordat mensen denken wat het beste voor mij is hebben ze echt een verkeerd beeld over mij. Een aantal weken geleden heb ik ook aangegeven dat mijn dossier niet klopt bij de huisarts.

De gemeente overal lijkt het wel niet te kloppen! Daardoor krijg ik niet de hulp die ik nodig heb. Ik wil mijn trauma’s verwerken al vele jaren!

Blijkbaar wil het systeem niet dat ik goed geholpen wordt! Daar lijkt het namelijk behoorlijk op!

Het lijkt erop alsof ze mij niet in dit systeem willen hebben, omdat ik tegen dit verdienmodel ben hoe het nu gaat in deze wereld!

Het land is flink naar de klote! Een grote reset zou zeker op zijn plaats zijn!

Op dit moment ben ik al een aantal weken flink gefrustreerd omdat ik hulp vraag en verkeerde hulp krijg!

Ik weiger ook nu alle hulp! Gesprekken met psycholoog alles heb ik geannuleerd. De stichting waar ze mij naar toe wilde hebben alles maar ook alles heb ik stop gezet!

Het nieuwe jaar ga ik terug naar de therapeut die ik zelf had gevonden en daar is geen doorverwijzing voor nodig, want de doorverwijzing verpest alles doordat het verkeerd in het systeem staat!

Ik ben niet depressief! Ik ben gefrustreerd door hoe de hulpverlening mij op hun manier willen vernielen!

Eigen weg!

Ik ga mijn eigen weg volgen! De weg die hun bestempelen daar werk ik niet aan mee!

Belachelijke vragenlijsten ik werk er niet aan mee! Ze willen dat er dan iets uitkomt, waardoor ik geen bedrijf kan starten en dat er dan staat dat ik niks kan en als ik over een paar jaar de ware liefde gevonden heb, wil ik ook zeker wel kinderen beginnen en dat zal dan tegen gehouden worden, want dat gebeurd nu ook al, maar ik ben van plan zeker wel kinderen te gaan beginnen!

Mijn wens om kinderen te hebben is behoorlijk en die gaat ook zeker wel komen.Mijn wens is dat ik over 5 jaar wel een kind heb.

Ook een nieuw huisje en niet in Beverwijk meer!

Beverwijk is klaar voor mij!

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Eén gedachte over & ldquo; Hoe het met mij gaat & rdquo;

 1. Dag Didi,

  Mijn excuses dat ik hier wat als een ‘pater familias’ zal optreden (ook dat 2000 jaren ‘oude’ begrip werd recent geschrapt in de Belgische wetten wegens ‘discriminatie van de vrouw’, maar Jezus gebruikte eigenlijk dezelfde term ‘goede vader’) en dus wil ik daar ook wat ruimer duidelijkheid in geven, omdat ik weet dat meerdere mensen hier steun kunnen aan hebben (ook ouders zoals je vader).

  In het huidige tijdperk worden niet alleen sterke vaders, maar sterke ouders in het algemeen aangevallen EN de kinderen als die in sterkte groeien. Als je je zin zou krijgen, dan pas moet je je vragen stellen (je benaming ‘verdienmodel’ is correct, maar het is niet georganiseerd en de mensen die in dat model zitten, hebben onvoldoende bewustzijn om dat te beseffen en daar ligt een, echt zware tot bijna onmogelijke, taak voor jou en mij). Ook echte goede of minstens sterke moeders (om het woord ‘goed’ te vermijden, dat soms subjectief is en nooit de volledige lading dekt), worden aangevallen. Neem Yvonne in
  NL en Tanja in BE, en hun kinderen Max en Lena en Febe als nog niet opgeloste voorbeeld.

  Je vader was een sterke man. Hij werd aangevallen en je moeder heeft hem als ‘gek’ beschouwd. Jaren ben je daarin gelopen. Je vader verzwakte met de jaren en ook door de strijd en zovele jaren later zal ook ik niet meer de ‘superpapa’ zijn die mijn drie kinderen opvoedde toen ze jong waren. Maar, en nu komt het, een sterke ouder, is ook niet om te lachen. Die is niet alleen zacht met je, maar staat naast je tijdens een soms harde opvoeding zoals ik met mijn zoon deed (noem het zelfs maar Spartaans). Het resultaat is een sterk kind dat de sterke ouder inhaalt, en dat is net het probleem voor jou. Je blijft deels steken in de ‘Munchausen by Proxy’ die de ‘andere’ ouder je voorleefde en het is een enorm, enorme stap om op jouw leeftijd daaruit te geraken en niet daarin te vervallen.

  Jouw mama koos immers… de gemakkelijke weg. En iedereen van ons verkiest de gemakkelijke weg. Enkel hoogbewuste mensen die zonder bitterheid die jaren achter zich laten en het verleden (je spreekt van trauma, een trauma verwerk je niet, je leert het positief aanwenden, echte psychiaters zouden je dat wel leren, maar die zijn onbetaalbaar en volledig bezet en die vind je niet in het ‘staatssysteem’ met terugbetalingen) net omvormen tot een groeikracht, weten dat ze beter op korte termijn de moeilijke weg kiezen en op termijn op een hogere berg te geraken dan de gemakkelijke weg waarbij je vooral restaurantjes en cafeetjes vindt om je dorst te laven.

  Probeer je kritiek dan ook om te zetten, met de zinnen hierboven die wel heel sterk en positief zijn. Een superpapa hebben, is niet het ‘droombeeld’ dat velen zich voorstellen. Het vereist harde noten, maar het leert je wel (net als een goede baas op het werk) dat die persoon je nabij is en je fouten laat maken en er zelf ook maakt, maar je wil optillen en je zelfstandig wil maken.

  Het loslaten en losmaken is altijd pijnvol. Het is aan jou om verder te socialiseren, en misschien heb je geen geloof of iets wat het vervangt, om je op te vangen in de lege zones waarbij je van de ene ruimte soms naar de andere ruimte moet springen over een gevaarlijke diepte. Soms moet je dan je verstand op nul zetten want dat bracht net ons dat geloof: “we hoeven het niet altijd te weten en het zijn leugenaars die beweren dat we alles kunnen weten”. Heel dikwijls moet je handelen. Om het met de harde woorden van mijn vader (van 11 kinderen) te zeggen ‘s morgens aan ons bed: “Je moet niet nadenken om op te staan, gewoon meteen uit je bed te springen. Lang slapen is goed om depressief te worden.” Het zijn niet de dingen die we graag horen en zelf medelijden zoals we van goed bedoelende mensen horen, die ons echt vooruit helpen.

  We denken dus soms te veel en handelen te weinig.

  En wat handelen betreft, zowel Jezus als humane menswetenschappen en boeddhisme leren ons hetzelfde: Probeer een ander te beminnen, op zijn minst zoals je zelf graag gezien wil worden.

  Laat me weten of ik je kan helpen. Ik volg je al heel lang en zou niet willen dat we jouw ervaringen verliezen omdat je zelf zou uitvallen nu.

  Ga door! En reken niet te veel op anderen, ga gewoon door.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.