De walgelijke praktijken met isoleercellen voor kinderen in jeugdinstellingen

 

Vandaag 23 oktober zijn een aantal ouders en kinderen naar een zorginstelling gegaan om daar te demonstreren en kinderen daar te laten horen dat we voor hun er zijn!

Ik zou ook vandaag heen gaan, maar kwam even wat tussen en miste uiteindelijk ook de trein en voordat ik er dan zou zijn, was het al afgelopen.

Ik baalde best wel dat ik er niet bij was.De actie werd dit keer niet aangegeven, helaas zijn er toch mensen geweest die dat hadden aangegeven en er meteen al politie bleek te staan!!

Zie live beelden 👉🏻 Politie al meteen in actie

Uiteindelijk begon de demonstratie. Een aantal mensen deden hun verhaal uit eindelijk op de camera bij een journalist en dat kon je ook live volgen via Facebook!

Het is tijd dat al deze ellende bekend wordt en dat kinderen en ouders eens goed worden geholpen! Dit kun je wel oorlog noemen waarin we zitten en dat is al na de oorlog dus dat we Bevrijdingsdag vieren is eigenlijk totaal niet zo want vele ouders en kinderen hebben nog steeds oorlog! Oorlog wat gewoon in Nederland gaande is tegen gewone Nederlanders!Het is echt krankzinnig dat dit gebeurd in Nederland!! Regering doet er niks aan!

Jeugdinstellingen die alleen maar meer geld willen eisen en dan nog meer kinderen verscheuren!

Kinderen die zelfmoord plegen in instellingen doordat ouders en kinderen niet gehoord worden!!

Horror in jeugdinstellingen

Het is horror gebeuren met kinderen!!Op een gegeven ogenblik rent een van de kinderen weg uit de zorginstelling! Meteen politie achter haar aan!

Ze verteld haar verschrikkelijke verhaal wat daar allemaal gebeurd en ze niet daar gewoon weer terug van de politie!!

Politie die ook dondersgoed weten hoe jeugdinstanties werken en dit gewoon toelaten!!

Wetend dat politie ook helaas meewerkt met deze verschrikkelijke praktijken van jeugdzorg!Politie die vaak samen met jeugdzorg kinderen op dramatische wijze wegrukken bij hun ouders!!

Dit gebeurd elke dag dat kinderen vaak onterecht uit huis halen bij hun ouders en vaak ook nog broertjes en zusjes uit elkaar rukken!!

Hoe wil je de jeugd vernielen!!

Kijk hier de live beelden van de demonstratie! Vanaf minuut 39 zie je een van de jongeren wegrennen vanuit de instelling !

Live beelden demonstratie

Mensen strijdt mee tegen deze systeem!!

Maak samen een vuist en vecht mee!!

Een gedachte over “De walgelijke praktijken met isoleercellen voor kinderen in jeugdinstellingen”
  1. Beste overheid bijdeze hebben jullie mijn jeugd nog moeilijker gemaakt dan iemand die 2 bommen hoort ik kreeg u geen scholing en 44 adressen in Nederland ik krijg een uitkering en we moete onze bek houde maar waneer stopt het massa productie geld. Maken over ruggen van kinderen waneer stopt dit leven wat uw wilt geven maar meneer heeft u van uw 12de jaar tot u 18 opgesloten gezeten nee en zeker geen 44 adressen in Nederland dan de williamschrikkerstijchting dacht slim te zijn want ja ‘t dosie was in eens verdwenen of waren er gewoon groffe fouten gemaakt want zoon iso ken ik ook en zat er wel een week als. ‘t nie langer was
    T leven dat u onze ouders voor houd van beter voor u kind kan u diep in uw gangenstelsel duwen want das 1 grote leugen waneer we achtien zijn dan laat uw ons vallen er voor vangt uw achter ons aan als Dieren ……. Ze verneuken je jeugd ze verneuken je. Vertrouwen ze verneuken je leven ‘t leven is. Geen leven…… ‘t is een survival met een backpack…. Want niemand kan je. De schuld geven

    Geen vader die is overleden
    Eén moeder met geen verstand
    Vertel mij het hoe krijg je die stempel weg of wie. Kan er. Voor. Boete ik ga. Er voor. Staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.