Het houdt niet op!

Het houdt niet op!

Alweer het laatste maand van het jaar aangebroken. Helaas nog niet mijn bedrijf in de lucht! Het systeem houdt het op allerlei manieren tegen.

Als ik weer een computer heb ga ik mijn bedrijfsplannen snel in orde maken en financieel plan ook en dan ga ik ervoor om mijn bedrijf snel in de lucht te hebben.

Ik zou eerst mijn trauma’s moeten verwerken, maar dat is nog steeds niet gebeurd, en ik heb al een aantal maanden van dat ik het zonder mijn trauma’s te verwerken ook wel ga redden.

11 jaar heb ik om traumaverwerking gevraagd en krijg de hulp niet!!

Ik heb al eerder een blog geschreven over het falende systeem van de ggz

De falende ggz

Na zoveel jaar ben ik klaar met de hulpverlening op ggz gebied!

Falende hulpverlening

De hulpverlening op ggz gebied faalt al vele jaren en ik ben er nu klaar mee!

Ik redt mij zelf wel!Ze maken je juist gefrustreerd! Vragenlijsten of je wel een ei kan koken.

Ik had aantal weken geleden cursus gehad waar ik eigenlijk meer niet dan wel ben komen opdagen en hun hadden een verslag gemaakt en gaven aan dat ik begeleiding thuis nodig zou hebben.

Geen idee hoe ze daarbij komen want ik red mij zelf al zoveel jaren, doe alles alleen! Niemand van hulpverleners zijn bij mij thuis geweest en er komen ook geen hulpverleners binnen!

Ik hoef geen enkele hulp in huis!Waarom dit nu allemaal gaande is wat ze willen geen idee, ik weiger ook alle hulp wat ze nu van mij vragen!

Begin volgend jaar staan mijn plannen en dan komt het allemaal goed met mijn bedrijf wat zeker wel in de lucht gaat komen!!

Vermoeidheid

Ondertussen heb ik een aantal weken geleden bij de apotheek mijn anti depressiva ook stop gezet, wat automatisch gaat. Heb het netjes afgebouwd. Anti depressiva maakt je namelijk ook vermoeid en met mijn b12 opname probleem samen is dat geen goeie combinatie. Mijn vermoeidheid blijft ook flink na de vele b12 injecties dus besloot ik ook de anti depressiva te stoppen. Hopelijk krijg ik dan meer energie waardoor ik sneller mijn bedrijf kan uitvoeren! Nu slaap ik echt zo veel. Even 2,5 uur werken en dan moet ik eerst weer een paar uurtjes slapen. Ook als ik ergens een afspraak heb en ik terug kom moet ik eerst weer bijslapen, om verder de dag door te komen..Op maandag 16 december moet ik op gesprek komen bij de gemeente en krijg ik een 3 gesprek.

Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat aflopen! Ik blijf namelijk bij mijn standpunt.

En dan komen die feestdagen er weer aan… ik heb er dit keer echt geen zin in en hoop ook snel dat deze dagen snel voorbij zijn..

Begin dit jaar ging ik echt positief 2019 in en helaas ben ik nu niet echt heel positief vanwege ik gefrustreerd raak door het systeem waar ze bij mij mee bezig zijn!

Hopend dat 2020 een beter jaar zal gaan worden!! Dat mijn bedrijf in de lucht zal gaan komen!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.