Het afgelopen jaar 2019

Het afgelopen jaar 2019

 

Het afgelopen jaar 2019Het afgelopen jaar. We zitten alweer in het nieuwe jaar. Het afgelopen jaar is niet zo verlopen zoals ik had gehoopt. Begin 2019 kreeg ik te horen dat ik een b12 opname probleem heb en ik dus aan de injecties moest. Na 5 weken 2 keer per week een injectie was ik nog steeds extreem vermoeid. Helaas weigerde ze meer injecties te geven, waardoor ik zelf besloot om injecties uit het buitenland aan te schaffen. B12 tekorten is bij artsen nogal veel onkunde, en weten daar totaal niks van, of misschien een klein beetje. In heel Nederland is dat helaas een probleem. Ze gaven aan 1 keer per maand en na 3 maanden zouden ze het eens per 3 maanden geven, vandaar dat je dan zelf opzoek gaat naar meer.

Uiteindelijk heb ik ze aangegeven dat ik ondertussen zelf ben gaan prikken en toen moest ik laten zien hoe ik mij zelf dus prikte, als ik dat niet goed zou doen, dan hadden hun het weer overgenomen, dat zouden ze 3 maanden aankijken, maar ondertussen laten ze mij gewoon prikken en mijn vermoeidheid blijft nog steeds extreem, dus verder onderzoek is dan nodig, maar dat wordt ook geweigerd door de onkunde over b12.

 

Vermoeidheid

 

Het afgelopen jaar 2019
Kleine Didi met mijn vader

Het afgelopen jaar. Doordat mijn vermoeidheid maar blijft aanhouden, komt er ook niks terecht met mijn bedrijfsplannen. Alles staat stil en dat maakt mij boos en gefrustreerd. Ik hoop dat dit jaar mijn plannen wel uitgevoerd kunnen worden, want met mijn plannen kan ik zoveel ouders en kinderen helpen en dat is echt mijn doel. Ouders en kinderen kunnen helpen zonder dat jeugdzorg in beeld hoeft te komen!

Als ervaringsdeskundige weet ik wat je als kind juist nodig hebt en kan hiermee ouders dat goed laten inzien, en dat ze dan zelf als ouders hun eigen kinderen het beste kunnen helpen zonder jeugdzorg die even de kinderen en ouders juist gaan vernielen!

 

GGZ hulp

 

Het afgelopen jaar 2019Het afgelopen jaar besloot ik nogmaals hulp te vragen om mijn trauma’s te verwerken. Via de huisarts vroeg ik weer een doorverwijzing naar psyq. Helaas stuurde psyq mij weer ergens anders naar toe, en naar die stichting daar wil ik niks mee te maken hebben. De laatste blog artikelen die ik heb geschreven gaan over deze periode.

Ik vraag EMDR is een van de artikelen die wel interessant is om te lezen. We zijn nu halverwege januari en nog steeds.

Ik heb nu ook besloten geen enkele  hulp meer te willen op psychisch gebied! Ben er klaar mee met hoe de zorg werkt!

 

Begin dit jaar ging het een hele tijd niet goed met mijn vader en mijn stiefmoeder (Ze wil nu mama genoemd worden). Mijn stiefmoeder is toen een aantal maanden opgenomen geweest met dwang en toen ging mijn vader ook helaas er slecht.

Dat was een behoorlijke zware periode, waar ik vele zorg bij hun heb ingeschakeld, waar ze niet zo blij mee waren, maar ik moest wel. Soms moet je als kind zijnde van je ouders actie ondernemen voor je ouders, en dat had ik dus afgelopen jaar.

 

De laatste maanden van 2019

 

het afgelopen jaar 2019De laatste maanden van 2019 ging voor mij niet zo super, Was nogal gefrustreerd door de situatie waar ik in ben beland nadat ik de hulp wat ze aanbieden, waar ik niet om vraag negeer. Werd er ook wel wat somberder door en ook ben ik de anti depressiva gestopt.  De extreme vermoeidheid die maar blijft aanhouden, wat ik behoorlijk zat begin te raken, want heb nog steeds plannen om mijn bedrijf op te starten.

Ik hoop dat het dit jaar wel gaat lukken. Het is ook een mooi jaartal 2020 om een bedrijf te gaan starten.

Hoop dat mijn energielevel snel de goeie kant op gaat. In februari 2019 begonnen met b12 injecties en ik ging er vanuit dat ik binnen een paar weken genoeg energie zou hebben vanwege de injecties, maar dat is helaas niet zo.

Vitamine b12 heeft jarenlang een tekort bij mij veroorzaakt, dus dat is ook niet binnen een paar weken opgelost, dus dit kan ook jarenlang duren met injecties en dat prikken is echt geen pretje.

Wil je meer weten over b12 tekort en behandeling neem dan eens een kijkje op de website van de stichting B12tekort

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Eén gedachte over & ldquo; Het afgelopen jaar 2019 & rdquo;

  1. Hoi Didi, Wat een schattig babietje was je! LIEF!!
    Ja, komt die moeheid ook niet door veel stress?? Ik herken het ook aan mezelf. Ik lijdt ook al jaren aan een soms ondraaglijke moeheid! Stress vreet veel energie. Ging een tijdje weer goed, maar nu sinds de feestdagen slaat het weer enorm toe die moeheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.