6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.

6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.

 

6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.
24 januari 2020 speech gehouden voor ongeveer 50 mensen

Het is alweer 6 jaar geleden dat ik mijn vader terug heb in mijn leven. De tijd is snel gegaan. Het afgelopen jaar kwam ik wel achter vele dingen.

Ouders die hun kinderen niet meer zien kunnen vaak gekke dingen gaan doen, om maar een glimp te kunnen zien van hun kinderen, dat deed mijn vader dus ook.

Logisch ook want als ouder ga je er echt aan onderdoor als je, je eigen kinderen niet meer ziet opgroeien, doordat de andere ouder dat tegen houdt, samen met jeugdzorg instanties.

De verstoten ouder wordt op allerlei manieren zwart gemaakt, waardoor de verzorgende ouder vaak gelooft wordt bij de instanties.

 

Het afgelopen jaar was een best heftig jaar, waarin ik helaas wel achter dingen ben gekomen. Mijn vader ging nadat hij ons niet te zien kreeg het verkeerde pad op. Hij vocht wel om ons te kunnen zien, maar alles werd tegen gewerkt. Daardoor is mijn vader zichzelf kwijt geraakt.

Mijn vader heeft veel psychische schade hierdoor opgelopen, en dat had niet gehoeven als hij gewoon zijn kinderen te zien kreeg. Al die schade en dat hij verkeerde pad op ging was niet gebeurd.

 

Verkeerde pad op door verdriet kinderen niet meer zien

 

6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.Zo ken ik ondertussen een hoop ouders die door de gevolgen van dat ze hun kinderen niet zien krijgen, ook vaker het verkeerde pad op gaan. Dit wordt dus veroorzaakt door de jeugdzorg dat ouders vaker het verkeerde pad op gaan. Zo gaan vele ouders aan de drank en raken steeds meer kwijt. Ze raken hun baan kwijt, familie die ze nog hadden en zien dat ze de verkeerde kant op gaan doordat ze hun kinderen niet meer zien raken ze ook kwijt.

Familie die zien dat ze verslaafd raken, weten dat het door het gemis komt, er zijn wel familie die ze vaak proberen te helpen, maar uiteindelijk kiezen ze toch voor hun zelf, want helaas is de verslaving te groot om te kunnen stoppen met drinken.

Het is triest om deze ouders zo te zien, het verdriet en dan de alcohol die ze in beslag nemen. Ook zijn er ouders die de drugs uitvinden en daar een uitweg in vinden.

Hoop voor al deze ouders dat ze hun kinderen ooit weer in een armen kunnen sluiten, want geen enkele kind hoort op te groeien zonder hun ouders.

Kinderen hebben allebei de ouders nodig, en ouders hebben allebei recht op hun kinderen, wantje maakt ze samen, dus zorg je er ook samen voor.

Ga je uit elkaar, kinderen heb je samen gemaakt, dus samen blijf je er ook voor zorgen.

Ouders geef niet op en ga de strijd aan en zorg ervoor dat je alles weer onder controle krijgt. Mijn vader heeft 26 jaar moeten wachten tot hij 1 van zijn kinderen terug heeft, dus het kan mensen!

 

Strijdbaar

 

6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.Ik ben strijdbaarder dan ooit. Door de vele schade die ik heb opgelopen door ouderverstoting, ben ik strijdbaar voor alle andere kinderen die een of beide ouders door de onrecht van jeugdzorg niet meer te zien krijgen.

Door ouderverstoting was ik niet alleen mijn vader kwijt, maar een hele familie zag ik toen niet meer! Volgens mijn moeder was iedereen net zo slecht als mijn vader.

Ouderverstoting raakt dan ook complete families!

Nu heb ik mijn vader terug, en ben ik mijn moeder, zus en broertje kwijt. Mijn zus en broertje hebben ondertussen kinderen die ik dan weer niet zie opgroeien en zo gaat het verstoten generatie op generatie door!

 

De media deelt wel verhalen over ouderverstoting, dat de gevolgen behoorlijk zijn. Zo heb ik al een aantal keren mijn verhaal mogen vertellen in de media en dat deed mij goed. ouderverstoting moet bekend worden.

Andere verhalen over jeugdzorg worden helaas niet in de media verteld. Dat mag helaas niet bekend worden, want dat is een heel verdienmodel van de overheid. Als dat dus bekend is, dan zullen er vele mensen geen werk meer hebben.

Doordat de media deze verhalen niet delen, en wij met ondertussen vele mensen zijn die strijden, geven wij acties door het land om iedereen te waarschuwen voor jeugdzorg.

Zo heb ik 24 januari mijn speech gedaan, ging niet helemaal super, maar stond er wel..

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

2 gedachten over “6 jaar sinds ik mijn vader terug heb.

  1. Kinderen worden weggehaald bij ouders om eigenbelang dit leverd veel geld op ten kosten van het weerlose kind, er is in 20 jaar nog niks verander en idd kinderen hebben beiden ouders nodig BJZ.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.