In thuisisolatie en nu?

In thuisisolatie en nu?

 

in thuisisolatie en nu?In thuisisolatie en nu?  Wat een nare situatie zijn we in de wereld terecht gekomen. Had nooit verwacht dat we zoiets zouden meemaken in 2020. De hele wereld zit thuis in isolatie om het virus te kunnen stoppen zodat er minder mensen besmet zullen gaan worden. Helaas zijn er ook vele Nederlanders die dit totaal niet serieus nemen, en dat is behoorlijk kwalijk.

Mensen denken van dat het maar een griepje is, maar dat is het niet.

Zelf ben ik best angstig voor dit virus en blijf dan ook echt thuis en ga de deur ook echt niet uit. Heb genoeg eten en drinken in huis. Voor mijn katten in huis heb ik ook genoeg en heb afgelopen week ook nog extra besteld en dat komt aankomende week binnen.

Nu het lekker weer begint te worden zitten we met zijn allen thuis, en als je niet naar buiten kan krijg je ook geen vitamine D binnen dus heb ik ook wat extra vitamines erbij gekocht. Ook heb ik b12 injecties,die nu juist heel belangrijk zijn.

Zelf ben ik chronisch verkouden dus ik moet nu ook thuis blijven, en ben ook echt bang dat ik hierdoor ook meer risico heb en dat is echt angstig. Thuis blijven is dan nu ook belangrijk. Ik gebruik ook al echt maanden achter elkaar neusspray, kan ook niet zonder. Heb ook nu een flinke voorraad in huis aan neussprays dus voorlopig ben ik gered.

Als de coronatijd voorbij is dan ga ik dat wel op een of andere manier afbouwen ofzo.

 

Wat te doen thuis

 

in thuisisolatie en nu ?In thuisisolatie en nu? Mijn werk gaat al 2 weken niet door en zit ook thuis, en dat kan nog wel een tijd duren want ik ga er niet vanuit dat dit tot 6 april gaat duren. Deze maand was ik zoveel van plan om flink werk te gaan verrichten voor mijn bedrijf, maar dat is nu ook uitgesteld. Het virus zal nog wel veel langere grip houden over de wereld.

Thuis ben ik bezig met schoonmaak taken en ook doe ik wat spellen op de laptop via Facebook. Zo heb ik wel een aantal spellen wat je zou kunnen doen als voorbeeld. Zelf speel ik het spel Songpop. Dit spel moet je snel de muzieknummer raden of de persoon of band raden en dat kun je tegen andere spelers spelen over de wereld.

 

 

Ook speel ik online het spel Uno en Rummicub (Rummy World) via facebook. Speel ook het spe trainstation en dat doe ik al een aantal jaar, waarbij ik ondertussen al level 1300 voorbij ben. Ik ben niet zo iemand die dag en nacht achter de computer gaat zitten of achter de telefoon.

En zeker in deze tijd waarin we nu zitten, is het niet goed voor de mens om continu achter een scherm te gaan zitten.

Ik heb een aantal puzzels aangeschaft om de tijd ook door te komen.. want ik kan ook en mag nu ook niet naar buiten vanwege mijn verkoudheid.

De eerste puzzel was 500 stukjes en die was natuurlijk zo klaar, dus ben nu bezig met puzzels van 1000 stukjes.

Ik wens iedereen het beste toe want dit zal voor zoveel mensen zwaar worden die een familielid hierdoor moeten gaan missen en die ook geen afscheid meer kunnen nemen van familie en vrienden..

 

in thuisisolatie en nu?

 

Mensen blijf thuis in isolatie, zodat het virus uit de wereld verdwijnt!!

 

 

Elke dag komen er zoveel mensen bij die het virus krijgen dus stop en blijf thuis!

Zie hier de kaart van het RIVM per gemeente hoeveel mensen positief zijn getest.

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.