Ik heb wat vragen voor jou.

 

Ik heb wat vragen voor de mensen die dit allemaal oké vinden.

WAAROM denk je nu zelf dat de “griepcijfers” sinds april verdwenen zijn uit alle statistieken en modellen die je zelf kunt bekijken?

HOE verklaar jij de oversterfte van 404 griep patiënten in tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij de cijfers gemiddeld boven de 6 a 7 duizend lagen?

Covid19 heeft alle griep varianten vervangen in de grafiek cijfers, HOE kijk jij hier nu zelf tegenaan?

WAT vindt jij ervan dat de maatregelen doorgetrokken worden nu er nagenoeg geen ziekenhuisopnamen meer zijn vanwege covid19 en er bijna geen covid19 patiënten meer op de ic’s liggen?

HOE verklaar jij de toename van positief geteste mensen in verhouding met de bijna nihil ziekenhuis opnames en bijna nihil sterfte mbt covid19?

WANNEER vindt jij het dan uiteindelijk een goed moment om terug te gaan naar normaal?

WAT vindt jij ervan dat er geen kritisch tegengeluid komt vanuit de politiek en MSM terwijl dit normaal bij elk omstreden denkbaar onderwerp wel komt?

HOE zie jij je toekomst tegemoet als de spoedwet er doorgedrukt wordt en veel van je vrijheden dan voorgoed verdwenen zijn?

WAAROM is er geen verschil in covid19 patiënten tussen landen zonder maatregelen en landen die wel maatregelen hanteren?

Het covid virus bestaat al sinds de vorige eeuw in vele varianten, HOE verklaar jij nu alle paniek die nu gecreëerd wordt aan de hand van de cijfers die voor iedereen zichtbaar zijn?

WAT vind jij ervan als we de maatregelen opgelegd krijgen totdat er “misschien” een vaccin uitgebracht wordt wat nooit goed doorgetest kan zijn in zo’n korte tijd.

WAT als er nooit een remedie komt tegen het virus(komt er ook niet), HOE zie jij je toekomst dan als men dan zwaardere maatregelen gaat hanteren.

Iedereen is wel eens opstandig, ook jij, HOE sta jij er tegenover dat de rechtsmacht nu en misschien straks ook nog bepaald wat jij wel en niet mag doen, op straat, thuis, bij vrienden en familie?

HOEVEEL nut hebben de maatregelen volgens jouzelf terwijl ze in elk land, elke gemeente en elke stad anders zijn en hou je jezelf er continue aan?

HOEVEEL research heb jij zelf al gedaan buiten de standaard MSM berichtgeving om?

HOE zie jij de toekomst van je kinderen en eventuele kleinkinderen voor je als men besluit om nooit meer terug te gaan naar het oude normaal?

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.