Spoedwet wat betekend dat?

Dinsdag is de laatste kans om een verschil te maken dat de spoedwet niet door moet gaan!!
Kom allen naar Den Haag!
Spoedwet wat betekend dat?Wist jij dat als de spoedwet ingaat de minister alle bevoegdheden heeft, dat betekend dat hij alle bedrijfstakken kan gaan sluiten zonder instemming van het parlement en ministerraad. Hij (Hugo de Jonge een basisschoolleraar van groep 3 dus dus allerlei sprookjes vertel) alles kan gaan bepalen wat er in Nederland gebeurd!! Hij beslist letterlijk alles voor ons! Wij zullen geen zeggenschap meer hebben! Hij kan je zomaar in quarantaine zetten vanwege een onbetrouwbare pcr test die positief bij je is gesteld! Een pcr test geeft namelijk niet aan of je corona hebt! De wet is tijdelijk, maar kan onbeperkt aantal keren verlengt worden.
De spoedwet betekend letterlijk dat de oorlog is begonnen, want de 2de kamer is hierdoor ook uitgeschakeld, er zullen geen verkiezingen volgend jaar zijn, want de ministers hebben de macht!
5 mei werd al geen vrijheid meer gevierd, vanwege we allang niet meer in vrijheid leven!!
Wist je dat covid-19 op de A lijst is gezet van besmettelijke ziektes? En de dodelijkheid van het virus 0.2% is en de gewone griep op 0,16 procent staat? Dus corona minder dodelijk is dan ze ons vertellen? Dus waarom al die maatregelen!!
Vele artsen die opstaan, en als censuur worden verwijderd, omdat de waarheid niet verteld mag worden, want alles draait om vaccineren!!
Wist je dat de media betaald wordt door de overheid, en de overheid bepaalt wat wel en niet gezegd mag worden in het nieuws!! Het nieuws dus niet te vertrouwen is en je nu echt je verstand eens aan moet zetten!

We leven in een dictatuur

Wist je dat we totaal geen rechten meer hebben om te demonstreren? De politie die eigenlijk voor de burgers er zijn, zijn nu onze vijand! Demonstraties worden verboden, we worden flink in elkaar gemept als oud vuil door de politie. Politie die gewoon oudere mensen van 70 jaar in elkaar slaan, ouderen die ook strijden voor de vrijheid!!
Mensen die dit normaal vinden? En maar de media blijven geloven, hoe stom kun je nog zijn!!
Elk jaar komt de griep. en die muteert ieder jaar, en ja er gaan mensen dood aan de griep, maar we hebben niet het eeuwige leven!! Helaas zijn het ouderen die helaas een griepje niet altijd overleven, maar dat is al jaren zo!!
Denk na, sta op!!
Wees wakker en laat je zien dinsdag op het plein Den Haag!!!
De spoedwet is machtigingswet 1933!!
de machtigingswet 1933
Zie je wat hierna toen gebeurde? We herhalen de geschiedenis van de 2de wereld oorlog
Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
Een gedachte over “Spoedwet wat betekend dat? ”
 1. Die godvergeten spoedwet stevent af op een regelrechte RAMP. Wel eens nagedacht, wat er DE FACTO slechts over is gebleven van onze goeie, ouwe, ooit (sociaal) democratisch bestuurde constitutionele monarchie??? Leg de 30 basisrechten van de mens (VN-verdrag sinds 1948 waar momenteel 193 naties zich aan conformeren) maar eens naast Rutte’s Ranzige REGEERAKKOORD; dan zie je pas ECHT dat het klootjesvolk inmiddels helemaal geen rechten meer heeft. In de loop der tijden, in feite sinds 1977, toen het NEO LIBERAAL GEDACHTEGOED een steeds grotere rol ging spelen, waardoor elke vorm v. compassie met de medemens & commitment m.b.t. de samenleving, steeds meer naar de achtergrond werden verdrongen. DIT DUURT AL VEEL TE LANG → wij, het klootjesvolk, zullen heel rap de handen ineen moeten slaan en de krachten moeten bundelen, om nog een gaatje te vinden en wellicht het tij te keren.

  Onze oude, trouwe grondwet – de basis van alles – BESTAAT NOG STEEDS – sinds 1815 (1e editie) als ik ’t goed heb, maar ze hebben ‘m heel goed verstopt, zo lijkt het. Geen sterveling, daar in Den Haag, die zich daar nog iets van aan gaat trekken. Tegenwoordig ook nog de EU-Wet-& Regelgeving, die in de meeste gevallen ook nog eens voorrang heeft maar veel manco’s vertoont in de afstemming en het wederzijds respect t.o.v. de respectievelijke standpunten v/d afzonderlijke deelnemende landen maar dit geheel terzijde.

  Ellenlange waslijsten met de meest idiote subsidies en belastingvoordelen worden keer op keer toegeschoven aan de financieel meer draagkrachtigen, terwijl de bezuinigingsmaatregelen, (HERVORMINGEN zoals die worden genoemd) jaar in jaar uit, onevenredig zwaar blijven drukken op de bestedingscapaciteit van de meest kwetsbare doelgroepen, vooral die met de meest bescheiden inkomens, die overigens nog steeds NIET meestijgen met de steeds hogere kosten van levensonderhoud. (ALS LONEN OP DE WERKVLOER ZOUDEN STIJGEN, ZULLEN DE AANDELENKOERSEN MOETEN ZAKKEN… TSJA, daar worden de vadsige beleggers niet direct blij van, vrees ik).

  In de praktijk komt het er op neer, dat steeds meer producten NIET meer bereikbaar zijn voor steeds grotere groepen belastingbetalende staatsburgers. Steeds vaker moeten zij kiezen: “iets te eten/drinken kopen in de supermarkt of… toch maar die medicijnen halen; allebei, dat gaat al jaren niet meer. Het schrappen v. (genees)-middelen v/d vergoedingenlijst, is al vele jaren een doorlopend proces, hetgeen nauwelijks wordt beseft. MARKT-WERKING – het toverwoord – is de oorzaak dat we zelfs nu nog steeds, terwijl de zorgkosten de pan uitrijzen, die 46 zakkenvullende zorgverzekeraars, met hun enorme waterhoofden, MOETEN BLIJVEN SPONSOREN. ZO BLIJFT ER STEEDS MINDER OVER VOOR DE ZORGBEHOEVENDE MEDEMENS. om van een fatsoenlijke structurele salarisverhoging voor o.a. het zorgperso-neel over de totale breedte, nog maar te zwijgen!!! Persoonlijk geef ik de voorkeur aan MENSWERKING; IEDER MENS IS ZORGWAARDIG, TOCH!?

  Voor IEDEREEN EVENVEEL RECHTEN & GELIJKE KANSEN op de sociale voorzieningen indien hier een serieuze behoefte aan is, zoals dit systeem immers was bedoeld, toen o.a. vadertje Drees en minister Piet Lieftink dit kort na de oorlog in het leven riepen, dat is al HEEL ERG LANG, ontzettend ver te zoeken. De voorzieningen zijn flink uitge-kleed en om ergens voor in aanmerking te komen, moet je van zeer goede huize komen en bovendien op elke balie waar je langs komt, een grote zak met geld deponeren; anders kun je ’t echt wel vergeten. HOEZO INKOMENSDISCRIMINATIE???
  Toegang tot de onafhankelijke rechtspraak door een objectieve rechter (PLUS evt. juridische ondersteuning) is uitsluitend nog toegankelijk voor onze medemensen met voldoende bestedingskracht; sinds 2013 geldt een flinke eigen bijdrage; uiteraard met de groeten uit NEO LIBERALE GELEDEREN. (ook dit was ooit een v/d basisrechten v/d mens)

  (Raadgevend) REFERENDUM → hatseflats! → glashard afgeschaft door Rutte & consorten. Zelfs de RUSSEN kennen de gelegenheid zich te uiten middels een referendum, dat door Poetin wordt gerespecteerd. De Zwitsers houden jaarlijks meerdere referenda, (8 – 10) ook op kanton- & gemeentelijk niveau, over uiteenlopende onderwerpen. Overigens NIET raadgevend maar BINDEND. De Zwitsers zijn hier trots op en terecht! TOCH HEB IK… na diepgaand speurwerk, nog een overblijfsel van DE AUTHENTIEKE DEMOCRATIE DER LAGE LANDEN gevonden uit vroeger tijden, dat nog steeds wordt gehandhaafd t.w. DE BELASTINGBETALENDE BURGERS van 18 jr. & ouder, worden 1x per 4 jaar, in de gelegenheid gesteld om met een voor-oorlogs potlood, een minuscuul rondje in te kleuren!!! MAN-MAN-MAN – wat een FEEST toch weer – laten we de driekleur hijsen bij deze bijzondere gelegenheid.

  BY-THE-WAY, voldoende betaalbare verhuureenheden, ook voor huishoudens met een bescheiden inkomen, dat was ook ooit een basisrecht, weet u nog → een dak boven het hoofd, een warme maaltijd en de mogelijkheid een deugdelijke opleiding te volgen, met kans op een goede baan met een fatsoenlijk arbeidscontract met bijbehorend salaris, passend bij de tijd waarin wij leven, maar ook BURGERPARTICIPATIE (= medezeggenschap) en dat soort zaken……. Dat zijn nu hoofdzakelijk flex-contracten, 0-uren-contracten, seizoen-baantjes, oproep-contracten, etc. WW is versoberd, ontslagrecht is versoepeld, voor je het weet, ben je zomaar een NUGGER (niet-uitkerings-gerechtigde) Lekker dan! En nu?
  Stelen? Dealen? Bedelen? Prostitutie? Wie het weet mag het zeggen! Misschien heb ik ergens een stukje gemist of zo, of zijn mijn verstandelijke vermogens ernstiger aangetast dan ik wellicht zelf in de gaten heb, maar kan iemand mij uitleggen waar THE FUCK dit allemaal gebleven is? Tussen 2009-2019 AANTAL DAK- & THUISLOZEN VERDUBBELD; DA’S NIET VAN WEELDE! En zo kan ik nog wel ff doorgaan… doe ik niet want dan word ik er alleen maar verdrietig van → → → AL DIE RECHTSONGELIJKHEID, onvoorstelbaar eigenlijk maar daar schiet uiteraard ook geen mens wat mee op.

  Zeer opvallend is wel, dat deze GIGANTISCHE opeenhoping van bestuurlijke incompetentie, kennelijk door een substantieel deel v/d belastingbetalers wordt beschouwd als HET NIEUWE NORMAAL. Niet omdat het moet, hoor… maar gewoon omdat het klaarblijkelijk allemaal maar moet kunnen!!! DE PAAL BOVEN WATER → ALS HET ARMOEDEBELEID WORDT WEGBEZUINIGD EN DAAR BELEIDSARMOEDE VOOR IN DE PLAATS KOMT, is de optelsom vrij snel gemaakt, natuurlijk. Bovendien vertoont de CONSTITUTIONELE GELETTERDHEID m.n. in de 2e KAMER (maar ook in de 1e KAMER) nou niet direct een stijgende lijn. Constatering: Men zit steeds korter op het pluche. Wat meer begrip & kennis v/d rechtsstaat, zou geen overbodige luxe zijn en de uiteindelijke kwaliteit v/d bewind voering v/d Staat der Nederlanden, m.i. zeer zeker ten goede komen! Waarvan akte… (Je mag gerust weten: soms schaam ik me te barsten, voor mijn eigen land, echt waar! WAT ‘N PRUTSERS – sommige dingen zijn ook ECHT NIET uit te leggen aan iemand uit het buitenland bijvoorbeeld)

  Misschien vraag ik wel asiel aan, in IJSLAND of zo. YVONNE BAAS, 14-10-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.