Ik draag geen mondkap!

 

weiger mondkap te dragen!

 

Zoveel mensen lopen op straat, in winkels overal met een mondkap op!

Zelfs in de buitenlucht dragen mensen mondkapjes.

Juist in de buitenlucht krijg je gezonde lucht binnen, dus is het zo slecht voor je om ook buiten een mondkap te gaan dragen!

 

 

Waarom ik geen mondkap draag is vanwege ik een goeie immuunsysteem heb en die mij ook beschermt tegen allerlei virussen die mijn lichaam in willen dringen, en als ik toch een virus krijg, dan vecht mijn immuunsysteem daar tegen, daarvoor heb ik geen mondkap voor nodig.

 

Mondkapje dragen maakt risico op besmetting juist groter, zegt deskundige  (RTLNIEUWS artikel)

Mondkap

 

De mondkapjes die wij moeten dragen, zijn geen medische mondkapjes en ze beschermen je ook niet tegen virussen, het maakt je juist vatbaarder als je continu mondkapjes draagt. Het maakt je immuunsysteem juist slecht, en daardoor ben je juist vatbaarder voor het virus te krijgen.

Zie filmpje hieronder van een buschauffeur die de mensen in de bus aangeeft dat het mondkapje af kan  via link

122214218_2719202575008307_7583794650997961256_n

Wist je dat covid-19 GEEN killervirus is en dat de dodelijkheid gelijk is aan influenza! Het is ongevaarlijk voor 98% van de bevolking! Wist je dat mondkapjes geen beschermende werking hebben, maar dat dit wel slecht is juist voor je longen, hart, hersenen en tumorgroei juist versnelt.

Door mondkapjes te dragen krijg je minder zuurstof binnen, waardoor je immuunsysteem onder druk komt te staan!

Je krijgt juist sneller hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels) je kunt ook zelfs ernstige levensbedreigende complicaties krijgen.

 

Vitamines

 

Door juist veel thuis te zitten, zal je vitamine D waarde snel omlaag gaan, en vitamine D (wat je vooral krijgt door de zon) die juist belangrijk is tegen corona, die zal dan laag zijn, waardoor je vatbaarder bent voor het virus.

Ook andere vitamines zijn juist belangrijk om die waardes hoog te houden, zodat de kans kleiner is dat je corona zult krijgen en wil je je vitamine waardes weten, vraag dan een bloedformulier aan je huisarts en laat het testen.

 

Zelf neem ik elke dag extra vitamines in om mijn immuunsysteem goed te houden, zodat de kans een stuk lager is om corona te krijgen. Ook weet ik dat deze tijd van het jaar helaas mensen de griep zullen krijgen en ouderen helaas niet altijd de griep overleven, maar dat hoort bij het leven. Iedereen gaat een keer dood en dat kunnen we niet tegenhouden.  Een eeuwig leven hebben we niet.

Ook de griepprik hebben vele mensen weer gehad, of zullen die een deze dagen krijgen en daardoor worden helaas mensen eerst er ook ziek van en ook mensen kunnen daar aan overlijden. De griepprik

 

Doordat het dragen van een mondkapje juist slecht is voor mijn gezondheid.  Daarom weiger ik overal een mondkap te dragen

 

Het dragen van een mondkapje is ook bewezen door het RIVM dat het niet goed is voor de gezondheid. Het filmpje heeft het RIVM van hun website afgehaald vanwege het kabinet hele andere doelen heeft!!

 

 

We worden onze mond gesnoerd, daarom worden we gedwongen een mondkap te dragen!

 

Hoe is het met jou immuunsysteem? of heb je die niet meer? En kun je zelf nog nadenken wat goed is voor je gezondheid of gaat je gehoorzaamheid boven je eigen gezondheid?

 

Ik draag geen mondkap!
Voor meer info kijk op corona-nuchterheid.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
2 gedachte over “Ik draag geen mondkap!”
  1. Het is zó absurd! Mensen lopen maar als makke lammetjes rond! En idd, frisse buitenlucht is altijd nog gezond geweest, maar met de chemtrails verzieken ze deze ook nog, “De elite-bende”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.