Er komt een mooiere nieuwe wereld aan!!

 

Er komt een mooiere nieuwe wereld aan!!Er komt een hele mooie wereld aan, maar eerst zullen we nog een tijd een nare tijd ondervinden. Aankomende 4 maanden zullen we geschiedenis schrijven en dat deden we al afgelopen jaar ook. Vele mensen die mij al maanden als complotgekkie zien, zullen dan inzien dat ik al die tijd gelijk heb. Ik noem mij ook al een tijd een trotse complotgekkie. Begin oktober werd mijn Instagram verwijderd vanwege censuur. Sinds 2 weken werd ik van 3 dagen block, na 7 dagen een block en toen 30 dagen een block van Fakebook. Deze week werd mijn profielfoto ook door ze verwijderd en heb toen mijn account verwijderd. Vandaag kwam twitter ook met een definitieve block, dus mijn twitter account ben ik nu ook kwijt. Nieuwe aangemaakt, en meteen block van 12 uur op twitter..

 

 

De elite zijn criminelen

 

Er komt een mooiere nieuwe wereld aan!! De waarheid wat ik deel over artsen, en wat staat te gebeuren mag niet bekend worden, zoals dat veel van de elite criminele activiteiten aan het doen zijn, waarbij kinderen het doel zijn. Het is echt schandalig en dat zal binnenkort bekend zijn door heel de wereld. in vele landen zijn ondergrondse tunnels waar ze kinderen verstoppen voor hele nare rituelen van de elite. uiteindelijk worden die kinderen vermoord door de elite en de elite die drinken hun bloed op!! Ik geloofde dit ook nooit, maar er is nu zoveel bekend erover. Het is echt krankzinnig.

Er zijn al vele kinderen uit ondergrondse tunnels gered en ze zullen over de hele wereld gered gaan worden..

 

 

Dood in scene gezet

 

Er zijn bekende zangers uit Amerika en ook andere bekende Amerikanen die dit al vele jaren al zagen en  hun dood in scene hebben gezet! Deze aankomende maanden zal dit voor vele bekend gaan worden!! Vele hebben hun dood al meer dan 20 jaar geleden in scene gezet.

Ik vertel mensen wel eens dat een aantal nog leven, dan zie je ze kijken je bent echt niet goed wijs, maar nog even geduld en jullie weten het ook.. 🙂

 

10daysoffdarkness

 

Er komt een mooiere nieuwe wereld aanWaarom zijn de 10daysoffdarkness nodig

Er komen snel dagen aan dat we geen internet en geen tv zullen hebben. 10 dagen lang zal je geen nieuws zien, en zal je ook niet op internet kunnen kijken voor het nieuws. Ook zal facebook, twitter, Instagram en vele andere media voorgoed verdwijnen na deze 10days, die komen namelijk niet meer terug.

Deze 10 dagen zijn nodig om vele elite op te kunnen pakken.

 

Corona

 

Ik probeer ook vele mensen in te laten zien wat er daadwerkelijk in de wereld gebeurd. De plandemie zal dan ook voorbij zijn. Vaccinatie zal er niet meer van komen!

Covid-19 wat een griep gewoon is, wat ieder jaar terug komt zal ook gewoon weer de griep zijn. De elite heeft hele andere doelen, en wil iedereen vaccineren, waardoor vele zullen overlijden en vele ernstig eerst ziek gaan worden, vanwege dat veel geld oplevert voor de farmaceutische industrie.  Ook willen ze de bevolking verkleinen vanwege volgens hun teveel mensen op deze aarde zijn.

Lees er hier meer over dat het gepland is

Vele artsen staan ook op, en die blijven strijden om de waarheid naar boven te krijgen en ze zijn nu ook bezig om covid-19 van de A lijst te krijgen!! Lees hier de brandbrief van artsen

 

Flyers/krantjes

 

De afgelopen maanden zullen vele mensen in heel Nederland verschillende flyers en krantjes in de bus hebben gehad om bewust te worden van wat er gaande is. Helaas blijven vele mensen in angst leven voor het virus en willen niet inzien dat wat de media en kabinet verteld vele leugens zijn, vanwege hun doel, waar ze mee bezig zijn.

Zo is nu veel in de media het blad gezond verstand die ze niet willen dat die verkocht gaat worden, omdat dan vele mensen wakker zullen worden, als die het lezen, dus gaan ze er alles aan doen om dat uit de schappen te krijgen..

Lees hier gezond verstand editie 1

Ook ik ben in mijn buurt veel mensen aan het wakker maken met flyers en krantjes. De afgelopen maanden heb ik heel wat huishouden een flyer of krant of beide in de bus gedaan.  De krantjes zijn helaas bijna op om te bezorgen, maar morgen komen er weer nieuwe flyers binnen om weer mensen bewust te maken. Vooral huisartspraktijken in mijn buurt hebben vele flyers ontvangen vanwege hun eerste aanspreekpunt zijn voor de mensen.

Meerdere kranten die wel in deze tijd wel interessant zijn om te lezen zijn Via de links op een pagina waar je de pdf link kan downloaden : covid 1984 

: vrijheid

: MH17

: gezondheid

: 911

 

De podcast van Lange frans met Elke de klerk is wel interessant om eens te gaan luisteren.

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
Een gedachte over “Er komt een mooiere nieuwe wereld aan!!”
  1. Hoi Didi, ja jij bent goed wakker, en er komen steeds meer mensen die het door hebben. We leven idd nu in de Apocalypse. Het laatste boek v/h Nieuwe testament. De wereld staat een GROTE zuivering te wachten, en daarna kunnen we de wederkomst van Christus verwachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.