Pak de popcorn maar !

Pak de popcorn maar !

 

Pak de popcorn maar!Vele maanden ben ik bezig om jullie in te laten zien, dat alle maatregelen vanwege corona belachelijk zijn, en dat er een hele andere doelen zijn, waar het kabinet en de hele elite van de wereld mee bezig zijn. Ooit gehoord van de verborgen agenda 2021? of de agenda 2030 waar ze mee bezig zijn om uit te rollen? Event201? Zoveel bewijs is er en dat kun je gewoon allemaal vinden op het internet! Doe ook eens je onderzoek naar de Rothschild, Soros, Kissinger en de Rockefeller’s en Bill Gates!

Maanden had ik liever ook gezien, dat het niet waar zou zijn waar de elite mee bezig zijn, maar nu is het toch echt waar, waar de elite mee bezig zijn.

Het is duidelijk dat ze bezig zijn om de mensheid te vernielen.  De verplichte mondkapjes die we moeten dragen, is niet voor onze gezondheid. Door vooral het verkeerd dragen van mondkapjes krijgen vele juist bacteriële luchtweginfecties en kan juist de dood veroorzaken. Dit gebeurde ook met de Spaanse griep.

 

In de wereld gebeuren er hele nare dingen met kinderen door de elite en zelfs het koningshuis doet er aan mee! Dit zal heel snel bekend gaan worden in heel de wereld! De schok zal daarom heel groot zijn voor heel de wereld! Zelfs acteurs en zangers doen hier aan mee!

Wij als lichtwerkers proberen jullie wakker te krijgen, zodat de schrik straks een stuk minder zal gaan zijn. Helaas zien vele dat niet in en geloven ook echt niet dat er heel wat gruwelijks in de wereld gebeurd.

 

Media

 

De verkiezingen in Amerika is heel veel fraude geweest, zo hebben er duizenden dode mensen en zelfs dieren die gestemd zouden hebben op Biden! De media die blijft vertellen dat Biden heeft gewonnen, wat daadwerkelijk niet is, want Trump heeft duidelijk gewonnen!

De media wordt betaald door de elite, en elite bepaald wat de media verteld!! De andere krant die nu in Nederland wordt bezorgd gaat deze editie ook over de Media, waarin duidelijke verhalen worden verteld hoe daadwerkelijk de media in zijn werk gaat. De andere krant editie 9.

De krant kan je in de bus hebben gekregen, en zo niet kun je hem bestellen op de website van de andere krant.

Donald Trump die al vele jaren zo zwart wordt gemaakt door de media en de meeste mensen de media blijven geloven, denken ook echt dat Trump heel slecht is, maar dat is hij totaal niet.

Trump is juist heel goed bezig. Hij is namelijk de eerste president die geen oorlog voert met andere landen. Trump is bezig om alle Human trafficking en Child trafficking te stoppen!

En laat Trump de burgers geen loonbelasting betalen! Zie je dat ooit hier gebeuren dat Rutte dit voor de burgers zou doen?  Lees hier meer wat Trump voor elkaar heeft gekregen.

Waarom haten ze Donald Trump

 

Pak de popcorn maar alvast

 

Er zullen dagen nu snel aankomen dat we in duisternis zullen zijn, en er geen media zal zijn op tv van wat we gewend zijn. Ook zullen we geen internet hebben. Er zullen beelden op tv komen van het echte nieuws! Dit zal voor vele een schok worden, want niemand gelooft wat wij jullie proberen te vertellen! Dit zal overal in de wereld uitgezonden worden!

Het zal chaos eerst worden, maar daarna zal er een hele mooie nieuwe wereld aankomen!!

Ik en vele andere lichtwerkers hebben jullie geprobeerd om in te laten zien wat er gaande is, Wij worden als complotgekkies gezien, maar hierna zullen wij dat niet meer zijn..

Wil je meer weten volg mij dan op twitter

Op facebook was ik ook actief hierin, maar daar ben ik geblokkeerd, vanwege de waarheid niet verteld mag worden. Twitter ook, heb dus weer een nieuw account moeten maken, mijn eerste twitter account is ook helaas verwijderd na 11 jaar actief te zijn geweest!!  De waarheid mag namelijk niet verteld worden!! De censuur is behoorlijk.

 

Pak de popcorn maar!

 

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.