De schok zal wereldwijd groot zijn!!

 

De schok zal wereldwijd groot zijn!!Nog even en dan zal de hele wereld een schok te zien krijgen, wat er daadwerkelijk in deze verschrikkelijke wereld gebeurd, en het ergste hier in Nederland is het ergste van alle landen! Nederland staat op plek 1!

Vele bekende mensen zullen worden opgepakt!!

De beelden zullen wereldwijd bekend worden gemaakt!! Er zal geen internet zijn, geen fake nieuws meer en de waarheid over covid-19 zal bekend worden!!

 

Iedereen zal zijn mondkapjes weg kunnen gooien, want wat ik al maanden duidelijk probeer te maken is dat het een geplande actie is van de rijkste mensen op deze aardbol! Ze willen iedereen vernietigen, want er zijn teveel mensen op deze aardbol geven ze aan!

Zoek maar eens op event201, verborgen agenda 2021, agenda2030 waar ze naar toe werken!!

Doe je eigen onderzoek en stop eens met de media en kabinet volgen! Denk je nou echt dat ze het goed met ons voor hebben!!

 

De schok

 

De schok zal wereldwijd groot zijn!! Ik hoopte ook dat het allemaal niet waar zou zijn wat er in de wereld gebeurde, maar het gebeurd echt!! Rituelen met kinderen en moorden zijn echt, en het is echt afschuwelijk en dit moet nu voor altijd gestopt worden, en daarom zal snel de tv en internet uitvallen. We zullen allemaal in de wereld het zelfde gaan zien. Het is echt walgelijk wat we zullen gaan zien.

Vele mensen zullen de schrik zo erg krijgen dat ik bang ben dat vele een hart aanval misschien zullen krijgen. Je kunt alleen de noodnummer bellen, andere nummers zijn niet te bereiken. Het zal dan ook helaas chaos worden overal, maar probeer zoveel mogelijk rustig te blijven, want uiteindelijk komt het wel goed..

Ik ben wel bang dat de noodnummers overbelast zullen raken, hopelijk zal dit goed gaan verlopen!

 

Kijk hieronder en zie wat er in de vaccinaties zullen zitten!!

 

 

 

Hou jullie sterk en doe boodschappen voor minimaal 10 dagen vooruit!!! De banken zullen ook gesloten zijn, dus wees voorbereid

Meer kun je vinden op mijn twitter account

En ben weer uit de facebook jailĀ  en plaats daar ook belangrijke info, als facebook het niet verwijderd vanwege de censuur!!

Luister ook eens goed naar de tekst van Queen!

 

We worden gezien als complotgekkies, maar hierna zullen jullie ons opzoeken voor meer informatie, wat er daadwerkelijk gebeurd.

Wij zullen de schaapjes op moeten vangen!!

 

Dit verhaal hieronder dat verzinnen kinderen echt niet van die leeftijd!! Dit soort dingen gebeurd wereldwijd in ondergrondse tunnels!!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
4 gedachte over “De schok zal wereldwijd groot zijn!!”
 1. Jij bent echt bang en angstig dat je deze onzin gelooft. Ik begrijp het ook wel, je bent alleen, niemand om je heen en dan zo’n virus.. ach meissie, toch. Je hebt je echt allerlei dingen laten aanpraten.
  Meid, besteed al je uren die je achter de computer zit om filmpjes op te zoeken voor iets nuttigs! Zoek ajb hulp, neem weer contact op met je vader, laat je niet inpalmen door oudere volwassenen. Na deze tijd laten zij je weer als een baksteen vallen. Lieve Didi, wees zelf geen schaap, maar luister naar de mensen om je heen die echt om je geven, zoals je vader.

  1. Sterkte met de waarheid u zult het nodig hebben.
   De tunnel in Rotterdam was 1 dag dicht. Riool putten in Arnhem zijn vorige week dicht geasfalteerd
   Waarom denkt u. Sla voorraad in

 2. Al vanaf dag 1 heb Ik het hier over, met hoevelen zijn wij inmiddels. Met het in gang zetten van het Neurenberg 2.0 proces heb Ik goede hoop dat alle regenten en zelfbenoemde instituten zullen worden opgeruimd en ontmanteld. Ga zo door want je ziet het en bent wakker.

 3. Jij Didi ziet het heel goed!
  Je hebt het bij het rechte eind.
  Wij zijn wakker, alleen begrijp ik niet dat er word geschreven dat er al velen gekloond zijn en de echte zijn dood. Dat vind ik wel moeilijk want schaap Dolly leefde hooguit 6 maanden. Mochten deze mensen een masker op hebben hoe krijgen ze dan de stem hetzelfde als de dubbelgangers?
  Verders hoop ik zo dat ze opgepakt worden want de tijd dringt. Nu beginnen ze de boeren om te kopen en bedreigen.
  Ik heb hoop dat ze allemaal opgepakt gaan worden en dat we een mooie schone wereld krijgen.
  Teveel verdriet voor de gevaccineerden mensen en mijn gedachten gaan daar na uit vreselijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.