De schok zal wereldwijd groot zijn!!

De schok zal wereldwijd groot zijn!!

 

De schok zal wereldwijd groot zijn!!Nog even en dan zal de hele wereld een schok te zien krijgen, wat er daadwerkelijk in deze verschrikkelijke wereld gebeurd, en het ergste hier in Nederland is het ergste van alle landen! Nederland staat op plek 1!

Vele bekende mensen zullen worden opgepakt!!

De beelden zullen wereldwijd bekend worden gemaakt!! Er zal geen internet zijn, geen fake nieuws meer en de waarheid over covid-19 zal bekend worden!!

 

Iedereen zal zijn mondkapjes weg kunnen gooien, want wat ik al maanden duidelijk probeer te maken is dat het een geplande actie is van de rijkste mensen op deze aardbol! Ze willen iedereen vernietigen, want er zijn teveel mensen op deze aardbol geven ze aan!

Zoek maar eens op event201, verborgen agenda 2021, agenda2030 waar ze naar toe werken!!

Doe je eigen onderzoek en stop eens met de media en kabinet volgen! Denk je nou echt dat ze het goed met ons voor hebben!!

 

De schok

 

De schok zal wereldwijd groot zijn!! Ik hoopte ook dat het allemaal niet waar zou zijn wat er in de wereld gebeurde, maar het gebeurd echt!! Rituelen met kinderen en moorden zijn echt, en het is echt afschuwelijk en dit moet nu voor altijd gestopt worden, en daarom zal snel de tv en internet uitvallen. We zullen allemaal in de wereld het zelfde gaan zien. Het is echt walgelijk wat we zullen gaan zien.

Vele mensen zullen de schrik zo erg krijgen dat ik bang ben dat vele een hart aanval misschien zullen krijgen. Je kunt alleen de noodnummer bellen, andere nummers zijn niet te bereiken. Het zal dan ook helaas chaos worden overal, maar probeer zoveel mogelijk rustig te blijven, want uiteindelijk komt het wel goed..

Ik ben wel bang dat de noodnummers overbelast zullen raken, hopelijk zal dit goed gaan verlopen!

 

Kijk hieronder en zie wat er in de vaccinaties zullen zitten!!

 

 

 

Hou jullie sterk en doe boodschappen voor minimaal 10 dagen vooruit!!! De banken zullen ook gesloten zijn, dus wees voorbereid

Meer kun je vinden op mijn twitter account

En ben weer uit de facebook jail  en plaats daar ook belangrijke info, als facebook het niet verwijderd vanwege de censuur!!

Luister ook eens goed naar de tekst van Queen!

 

We worden gezien als complotgekkies, maar hierna zullen jullie ons opzoeken voor meer informatie, wat er daadwerkelijk gebeurd.

Wij zullen de schaapjes op moeten vangen!!

 

Dit verhaal hieronder dat verzinnen kinderen echt niet van die leeftijd!! Dit soort dingen gebeurd wereldwijd in ondergrondse tunnels!!!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Didi

didisdiary.nl

Ik ben Didi de Vries en kom uit Beverwijk. als peuter zijnde kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht en hierdoor ben ik mijn vader verloren in mijn jeugd. Helaas vertelde mijn moeder leugens over mijn vader waardoor ik hem niet meer wilde zien. Nu schrijf ik over de gevolgen hiervan en hoop een verschil te zijn voor andere kinderen.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.