Hoelang nog die waanzin van maatregelen!

 

Ik snap daadwerkelijk niet dat mensen nog in die waanzin geloven van de overheid en media! Vanaf 1 december willen ze dat iedereen overal een muilkorf draagt! Ik ben al maanden bezig om eten en drinken in huis te hebben ,en heb een flinke voorraad..  Elke winkel waar ze je verplichten een muilkorf op te doen, dat boycot ik! De wet is er nog niet doorheen dat ze dit kunnen verplichten, en dat zal ook niet gebeuren dat het verplicht gaat worden!

 

Muilkorven maken je juist ziek, en daardoor beland je juist in het ziekenhuis! Kunnen mensen niet meer nadenken. Het is zo triest om te zien, dat zoveel mensen alsmaar die muilkorven dragen..  Als je ze aanspreekt, rennen ze weg, alsof je ze wat aan wilt doen, echt krankzinnig.

 

Hoesten en niezen moet nu in je elle boog, je mag mensen geen hand meer geven, je moet ze een elle boog geven, waar je zojuist in heb geniest of gehoest, en zo komen de bacteriën juist bij de volgende terecht..  die bacteriën van het niesen en hoesten heb je dus hele dag bij je, want als je in je handen niest of hoest dan was je je handen, en nu zit dat dus op je kleding die je de hele dag draagt…  en die bacteriën geef je zo door aan iedereen die je tegenkomt…

Denk na mensen!! Zo zie je toch ook dat dat al niet deugt, ze willen juist dat iedereen elkaar besmet!!

 

Ze hebben hele andere doelen mensen!  Alles is te vinden online wat hun krankzinnige plan is om de mensheid te vernielen!!!

Het doet mij zoveel dat familie en mensen uit mijn omgeving niet wakker te krijgen zijn. Ik probeer dat op zoveel manieren!  Zelfs mijn ramen heb ik teksten staan om mensen bewust te maken.

Buurt wakker proberen te maken

 

Helaas is de woningbouw aan het dreigen en stonden ze zelfs vorige week aan de deur wat leek op een politie inval! niet eens normaal aanbellen, maar flink rammen op mijn voordeur..  En je gaat nu die teksten van je ramen halen!! Ik zeg NEEEE dat doe ik niet! Ik heb ze aangegeven dat het tijdelijk is want het enige wat ik wil is dat iedereen wakker wordt! Hij bleef dreigen, en hij gaf aan weer een rechtszaak te gaan starten omdat ik weiger de teksten van mijn ramen af te halen!

 

Aantal maanden terug had ik alle 4 mijn ramen helemaal vol met teksten zodat mensen zelf verder konden zoeken op internet. Vele maakten er ook foto’s van en ik weet zeker wel dat er mensen daardoor wakker zijn geworden.

En toen kreeg ik een brief van hun advocaat van de woningbouw en moest ik de teksten verwijderen, Ik dacht ik haal ze even paar weken eraf en nu 2 weken terug weer een paar teksten op mijn ramen geplaatst en ja hoor de woningbouw weer!!

Er moet iemand zijn die dit gemeld heeft, kan niet anders. Erg triest ik wil ook dat diegene die dit meld, dat die ook wakker wordt en inziet dat al die maatregelen niet voor onze gezondheid is, maar om hun duivelse plannen.

 

Zie dit filmpje hieronder, ik weet niet hoe deze vrouw heet, maar dit moest ik gewoon ook delen op mijn website

 

 

 

 

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
4 gedachte over “Hoelang nog die waanzin van maatregelen!”
 1. Houd je taai Didi. Het is inderdaad een groot complot om de volledige economie in handen te krijgen en om ons tot slaaf te maken. Maar eens zullen de mensen, dank zij mensen als jij, wakker worden.
  Hier in Engeland is een enquette gehouden. 1 op 5 (nu al, of nu pas) vertrouwd de vaccinatie niet. Dat ze nog niet zien dat alle midden en kleinbedrijf, ook het winkeltje op de hoek, willens en wetens kapot gemaakt wordt, is mij een raadsel.

  1. Hij staat er bij hoor. ik moet ze eerst accepteren. Het is echt triest dat vele nu nog steeds niet wakker zijn. 6 jaar geleden mijn familie terug en nu door corona waanzin ben ik ze kwijt, want ik ben de enige in de familie die wakker is… ze willen nu geen contact en als ik ze zie, dan doen ze heel kort af… Het is echt heel triest dit..

   1. Het grote Corona Covid-19 bedrog (op mijn kleine, bijna prive blogje)
    Ik blijf het stellen en niemand heeft mij nog van het tegendeel kunnen overtuigen, Covid-19 komt in Nederland niet voor, met de hoge uitzondering bij de uitbraak hiervan, van mensen die in het besmette gebied zijn geweest. En aangezien de besmettingsperiode erg kort is, is het nu, na zo’n lange tijd, onmogelijk om hiermee besmet te raken.

    De beroeps Covid-19 predikers en de ‘deskundigen’ praten dan ook nu niet meer over besmet met het Covid-19 virus, maar besmet met ”het” Corona virus.

    Alleen,….. er zijn veel meer Coronavirussen en Covid-19 ie er een van, namelijk een kunstmatige mutatie van de Vleermuizengriep, ook een Coronavirus.

    Dus daag ik steeds iedereen uit om met bewijzen te komen, dus het rapport van het medisch onderzoek waar Covid-19 is aangetoond. Ik houd me een slag om de arm van 10 gevallen om de reden hierboven vermeld.

    Toch wordt er beweerd dat er tig Covid-19 gevallen in ons land gevonden zijn, een grove leugen die eenvoudig is door te prikken.

    Zelfs geven ze al toe dat als iemand griepverschijnselen heeft (of een andere infectie), de patiënt veelal niet getest wordt, maar dat er blindelings de ziekte Covid-19 aan gegeven wordt.

    Laten we een hierover iets opzoeken. We laten de specialisten van het Boven het IJ Ziekenhuis aan het woord,

    Wereldwijd wordt niet iedereen die op het Coronavirus getest. In Nederland gelden de regels van het RIVM, omdat er niet genoeg testen zijn voor iedereen met klachten. Je kan je voorstellen dat we heel zuinig om moeten gaan met de beschikbare testen, daarom zijn deze voorbehouden aan patiënten die opgenomen moeten worden in het ziekenhuis, ernstig zieke mensen, kwetsbaren die een hoger risico hebben op een ernstiger verloop van de ziekte en zorgmedewerkers die ziek worden.

    Van de patiënten die wèl dusdanig ziek werden dat ze een test ondergingen, is hieronder een overzicht gemaakt door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Deze verschijnselen komen het meeste voor bij patiënten die aangetoond zijn besmet met het Coronavirus.

    Klacht / symptoom Percentage klacht aanwezig in geteste Coronapatiënten
    Koorts (> 38 graden) 87,9%
    Droge hoest 67,7%
    Vermoeidheid 38,1%
    Opgehoest (kleverig) slijm 33,4%
    Benauwdheid en kortademigheid 18,6%
    Gewrichtspijn 14,8%
    Keelpijn 13,9%
    Hoofdpijn 13,6%
    Koude rillingen 11,4%
    Misselijkheid of overgeven 5,0%
    Verstopte neus 4,8%
    Diarree 3,7%
    Bloed ophoesten 0,9%

    Nou, dat zijn me nogal een aantal verschillende klachten. Kunnen we bij bijvoorbeeld 5 van deze klachten er van uitgaan dat het Covid-19 is? Nou, dat lijkt me niet, alhoewel we uitsluitend bij de eerste klacht en misschien een beetje bij de eerste EN de tweede klacht ”mogelijk” op de goede weg zitten, ook al zijn er duizend reden waarom u koorts en droge host kunt oplopen.

    Laten we het nou eens in een tabel zetten. Gelukkig hebben de specialisten van het Boven het IJ ziekenhuis dat al voor ons gedaan.

    Hmm, de (foto) lijst met tabellen komt niet mee. Het komt er in ieder geval op neer dat je iedere griep wel Covid-19 kan noemen, en dat is dan ook wat ze doen.

    PATS! Covid-19 of Corona of een andere griep, we zien het verschil niet. Dus ik daag nogmaals iedereen uit mij te bewijzen en er minimaal 10 mensen van het Covid-19 virus ziek zijn geworden. Nog beter, toon mij met bewijzen aan dat ze aan het virus zijn gestorven. En aantonen is mogelijk, want het Covid-19 virus heeft een eigen structuur.

 2. Hi, ik had een reactie geschreven, maar zie deze niet staan. Het was een reactie om je ‘een hart onder de riem’ te steken. Plaatsen hoeft niet, maar ik wil wel weten of je het ontvangen hebt. Groet, Gerrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.