info voor jou

Lees dit ter info:

 

info voor jouHoud dit in je achterhoofd. Doe zelf een dubbel-check. Tienduizenden militairen vallen onder leiding van Generaal Flynn en Trump. We vallen al sinds 2 november 2020 onder de Martial Law van Amerika, toen is NESARA uitgeroepen.

Alle landen wereldwijd hebben zich allang overgegeven. Alle regeringen en koningshuizen worden opgepakt. Corona is een dekmantel voor plan 2030, New World Order, waar alle landen (excl. USA en Rusland) aan hebben meegewerkt.

We gaan voor de 2e keer na 75 jaar bevrijd worden. Dit is WW3. Psychologische oorlog met als wapen corona. Trump vecht hier al 4 jaar tegen. Het is een opgezet militair plan waar ze 20 jaar aan gewerkt hebben. Trump is een geweldige man, samen met Poetin en het leger. Ons leger valt ook onder USA leger. Wat denk je dat al die tienduizenden militairen in ons land doen? Echt niet voor een oefening zoals mainstreammedia je wilt laten doen geloven.

Er moeten 2 miljoen arrestaties verricht worden in Nederland. Iedereen die aan de coronahoax heeft meegewerkt voor een vette bankrekening wordt gearresteerd. Dit is landverraad. Aangezien we onder USA Martial Law vallen, betekent dit de doodstraf of levenslang. Iedereen, koningshuis, regering, ambtenaren, doktoren, verpleegkundigen, verpleeghuisdirecteuren enz. enz. worden opgepakt. Vóór de kerst.

Alles gaat plat. Media, radio en internet. Er komt een Emergency Call van Trump en dan een aantal dagen vol net uitzendingen en video schuldbekentenissen. Via militairen die de media beheersen. Het is gedaan met de Nederlandse media. Op tv, door kranten, de radio enz. zijn we 8 maanden voorgelogen!

Mensen de dood ingejaagd. Bedrijven failliet. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Haal cash geld in huis en voor 2 weken eten. Trump heeft ons een mooie kerst beloofd. Bevrijd van dictatuur Rutte en landverraders ons Koningshuis.

 

Op naar de Republiek

 

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.