Het staat te gebeuren!!

 

Ik heb vele mensen geprobeerd om wakker te maken en dat er storm er aan komt. Het zal chaos worden nu heel snel overal in de wereld. Internet gaat uitvallen! 10 dagen lang kan je niks, niet werken helemaal niks. Alles zal stil liggen! Je kunt alleen contact hebben met de alarmcentrale.

Er zullen mensen worden opgepakt, het gaat om minstens 2 miljoen mensen in Nederland!

De chaos zal flink zijn. Er zal wel tv worden uitgezonden, maar dat zal niet de media zijn die je gewend bent!

 

In die 10 dagen kun je ook echt niet naar buiten, dus blijf ook vooral thuis!!

Heb genoeg eten en drinken in huis!!

De storm is echt, vele zien mij als een gek, maar dat zal snel veranderen! De waarheid komt eraan!!

 

Het staat te gebeuren!!

 

Lieve mensen, ik hoop dat jullie er heelhuids vanaf komen en dan horen we elkaar snel weer.

Facebook,twitter, instagram, google en nog vele andere social media zal niet meer terug keren na deze dagen!!

 

Op telegram ben ik te vinden onder de naam : Diedelicious..

 

WWG1WGA!!

Lees ook de berichten op mijn facebook. Ben weer uit de facebook jail, dus kan weer informatie delen, dus neem eens een kijkje :

Dee de Vries

en Mevr D

Na alle chaos komt er een hele mooie wereld aan!!

Download Signal, dat werkt via de sateliet!

Digiprove sealAuteursrechtelijk beschermd door Digiprove © 2020 Didi de Vries
Een gedachte over “Het staat te gebeuren!!”
 1. Je kunt mensen niet overtuigen, maar we moeten iedereen wel één keer waarschuwen. Dan is het hun eigen keuze wat ze daar mee doen.
  Op zich is het genoeg om te zeggen:
  “Weet je dat zink en vitamine D veel beter werken dan mondkapjes?”
  en
  “Ben je niet bezorgd over de ongeteste nano-technologie en gen-therapie in de nieuwe vaccins?”

  Aandringen en proberen te overtuigen wekt alleen maar weerstand op en is bovendien verspilling van je tijd, die je beter kan besteden aan mensen die oprecht meer willen weten.

  Het kan moeilijk zijn als mensen om wie je geeft niet willen luisteren, maar als je te veel aandringt dan jaag je ze weg. Geef ze de ruimte om het voor zichzelf uit te vinden.

  Ik denk dat President Trump het wel goed bedoelt, maar hij heeft nog met heel veel corrupte ambtenaren te maken die nog door Obama geinstalleerd waren, waardoor zijn beleid vaak niet goed wordt uitgevoerd. Ook heeft hij op dit moment zijn handen vol om de verkiezingen niet te laten stelen door Biden en de Chinese communisten.

  We zullen toch echt voor ons zelf moeten zorgen hier in Nederland.

  Het is altijd verstandig om een voorraad houdbaar eten in de kast te hebben. Niemand weet zeker of en geen natuurramp komt. Het is ook niet uitgesloten dat er schaarste ontstaat, door wanbeleid van de regering.

  Wie zich niet laat vaccineren moet er ook rekening mee houden dat de regering je wil buitensluiten van het deel van de samenleving dat onder hun controle staat.
  Een voorraad voedsel voor minimaal 4 maanden lijkt me verstandig, maar het is vooral belangrijk om contacten te hebben met anderen, om zo in een paralelle samenleving verder te kunnen gaan.

  NH Nieuws schrijft dat een peiling aangeeft dat nog maar 60% zich wil laten vaccineren, maar in de poll op de website is dat zelfs minder dan 14%.https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin

  Als 4 van elke 10 mensen wordt buitengesloten van de geregeerde samenleving en noodgedwongen een aparte samenleving moeten opbouwen die het ‘recht op belasting betalen’ heeft verloren, dan zal die nieuwe samenleving binnen een jaar veel succesvoller zijn dan de oude.
  Voor de overgangsperiode, waar je niet kan werken en de supermarkten niet in mag, is het wel verstandig om een goede voorraad eten in huis te hebben.

  We doen er goed aan om nu al te beginnen om winkels, scholen en gezondheidscentra op te richten waar alleen ongevaccineerde, ongemaskerde mensen mogen komen.
  En voor bestaande instellingen om zich onafhankelijk van de regering te verklaren en te zeggen: “Wij zullen nooit van ons personeel of onze klanten vragen om zich te laten vaccineren.”

  Nederland heeft 17,3 miljoen inwoners. Daarvan is 21,9% jonger dan 20 jaar oud.
  Er zijn dan 15,2 miljoen mensen ouder dan 20 jaar.

  Als er twee miljoen mensen worden gearresteerd, dan zouden dat 1 van elke 8 volwassen mensen zijn.
  Dat lijkt me nogal overdreven. De meeste mensen, 98%, proberen meestal eerlijk te zijn en willen gewoon ongestoord hun leven lijden.

  Volgens wikipedia heeft ongeveer 2% van de mensen een antisociale persoonlijkheidsstoornis, wat er op neerkomt dat ze geen geweten hebben. Dat zouden ongeveer 300.000 volwassen Nederlanders zijn.

  Alle corrupte media en politici zijn hooguit enkele tienduizenden mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.